Hotel Novotel Bali Benoa***** in Nusa Dua Indonesië beoordelingen 8.9 | Zoover

Het hotel

Beoordelingen Hotel Novotel Bali Benoa*****

70 Jalan PratamaTanjung Benoa, 80361, Nusa Dua
Hotel Novotel Bali Benoa scoort een 8,9 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Novotel Bali Benoa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Novotel Bali Benoa***** in Nusa Dua, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 74 vakantiefoto's van Hotel Novotel Bali Benoa***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Novotel Bali Benoa***** met andere accommodaties in Nusa Dua.

35 beoordelingen over Novotel Bali Benoa*****

met jonge kinderen, Mei 2011
"Heerlijke plek"
Manon Kuipers
2-6-2011 We hebben een super leuke vakantie gehad in dit hotel. Mooi zwembad, heerlijk strand. Lekker eten aan het strand. Vanuit Benoa ben je zo bij allerlei bezienswaardigheden. Het hotel is net volledig gerenoveerd! Erg aardig personeel. Gewoon een superplek.

met partner, Apr. 2011
"Aardig hotel, entree doet meer vermoeden"
Eric
17-4-2011 Kamers zagen er goed uit, bleken alleen erg gehorig. Je kon de buren letterlijk verstaan via ventilatiekanalen in badkamer. Er werd aardig gerenoveerd tijdens ons verblijf. Geregeld aardig wat herrie helaas van slijpmachines, boren etc.
(april 2011). Ontbijtruimte was erg donker, begrepen dat dit tijdelijke ruimte bij zwembad was i.v.m. verbouwing restaurant. Verder wat ons betreft wat te kindvriendelijk (gillende oostblok-kinderen bij zwembad en op het strand)
Niet echt een locatie om volledig tot rust te komen dus....

"Geweldig"
cindy groenenberg
23-6-2010 mooie kamers
alles wordt zonder dat je het in de gaten hebt goed in de gaten gehouden.
service is exelent!!!
eten ook goed.
zeer lief voor kinderen, maar dat zijn ze op heel bali
1 tip;ga daar niet 2 weken zitten, want buiten het hotel is er niet veel.
4 dagen is genoeg.
een mooi begin van bali

met partner, Nov. 2009
"Werkelijk Fantastisch, ga zo weer!"
Herke en Dorinde
28-11-2010 Wij zijn hier 2x achterelkaar geweest (2008 en 2009) dat zegt eigenlijk genoeg!

Wel de tip om te boeken aan de strand kant, daar is de lobby en het restaurant. Het hotel is opgedeeld door een weg en de andere kant heeft alleen een zwembad met bar je moet dus oversteken (met klaarover!) om naar het ontbijt en strand te gaan...

Wij zaten in een cabana bijna op het strand tussen groene bomen werkelijk prachtig!
Ruime kamer met royaal bed en badkamer met zelfs een ligbad buiten.

Afgezien van een heerlijk mooi strand en zwembad met beide lekkere ligbedden kan je er s avonds lekker op uit om een leuk eettentje te vinden, die zijn er voldoende en gelegen langs de weg tussen diverse (lokale) winkeltjes.
vooral bumbu bumbu bali is een aanrader!!
Vanuit benoa ben je zo met de auto bij alle bezienswaardigheden.

met partner, Sept. 2009
"Geweldige service!"
Roel van Driel
28-9-2009 Op ons huwelijksreis hebben wij op Bali dit hotel aangedaan. We kregen een upgrade naar een luxere kamer. Het ontbijt is fantastisch en de service is top. Wij vertrokken laat on 20:05 en konden de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Zelfs douchen op een kamer was geen probleem. Hotel is opgesplitst in twee gedeelten. Drie zwembaden, gezellige bar aan het strand met heerlijke (en niet dure) cocktails. Een aanrader!!

"Kwaliteit van het hoogste niveau"
Cor
11-8-2009 13/7 - 1/8 2009. Geen enkele reden om negatief te reageren. Alles is prima voor elkaar. 3 zwembaden heerlijk, vliegverkeer ja, overlast nee. Strand voor hotel met prima ligbedden: top. Restaurant Casa Luna en Bumbu Bali prima. Taxi s bleubirdgroep betrouwbaar. Ga duiken in Ahmed en bekijk Jimbaran bay. Maak tijd voor Ubud en drink s avonds een drankje in de lounge van het hotel. Als je goed kijkt en luistert, dan wordt een verblijf in dit hotel een feest.

met partner, Juni 2009
"Zeker de moeite waard"
will.quaedackers
30-10-2009 Prachtig Hotel met goede service, en zeer mooie kamers. Hadden een garden villa en een poolvilla om de verschillen te zien. Beiden zijn de moeite waard!

"Prachtig hotel"
Danny
28-6-2009 Wij hebben 6 nachten in dit hotel doorgebracht en is absoluut een prachtige accomodatie. Wij hadden een "Tropical Terrace Room". Dit was een ruime kamer, met groot bed, buitendouche en een marmeren badkamer. De kamer was zeer goed onderhouden. Als gast voelde je je echt in een klein paradijsje: Op het strand kreeg je natte handdoekjes, ter verkoeling, uitgereikt. Ook kwamen ze van het hotel met vers fruit elke middag. Een aanrader om te gaan eten is Bumbu Bali, in Balinese stijl. Daarnaast is het leuk om een keer naar Bali Collection te gaan, een winkelcentrum die vanuit het hotel te bereiken is met de shuttelbus.

"Goed hotel als een standaard kamer hebt"
Hugo
25-5-2009 Het gehele complex ligt aan weerskanten van de doorgaande weg er is een strandzijde- en landgedeelte. Het strandgedeelte herbergt de algemene faciliteiten. De hotelopzet bestaat uit bungalows en een paar gebouwen met een verdieping waar onze eerste niet erg grote kamer was ca 4 x 3 mtr. Deze was wel netjes ingericht met loei zwaar wengehouten stoelen, dressoir tafeltje en kofferboy met 2 laden. Verder had deze kamer een kingsize tweepersoons bed, koffie/theefacliteiten, koelkastje, LCD tv, klerenkast met minimale aflegruimte en kluisje. De badkamer met een marmeren vloer, aparte douche- en toiletruimte, verder was er een kleine wastafel met voldoende aflegruimte voor de toiletartikelen. Deze kamer had ook nog een balkon met ligbank en droogrek. Verder wengehouten vloer, verlichting OK, airco, slecht sluitende jaloezieën i.p.v gordijnen. Hier veel overlast van vliegverkeer.

met partner, Mei 2009
"Echt een aanrader"
R.A. Nolten
10-8-2009 Voor dit hotel, heb je maar een paar korte woorden nodig,.
prima hotel
super ontbijt
zeer vriendelijk personeel
rustig gelegen (niet de drukte van Kuta)