Beoordelingen Hotel Melia Bali*****

22 mei 2013

Melia Bali*****
Beoordelingen Hotel Melia Bali*****
Kawasan Wisata BTDC Lot 1, 80363, Nusa Dua
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Melia Bali***** in Nusa Dua, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Melia Bali***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Melia Bali scoort een 9,1 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Melia Bali***** in Nusa Dua, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Melia Bali*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Melia Bali***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 72 vakantiefoto's van Hotel Melia Bali***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Melia Bali***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Melia Bali***** met andere accommodaties in Nusa Dua.

39 beoordelingen over Melia Bali*****

"Heel mooi en goed resort !"
Marcel
14-8-2011 Wij zijn 10 dagen in dit resort en hebben een fantastische tijd gehad. Mooi groot en kindvriendelijk zwembad, heel servicegericht personeel, mooie nette kamers, keuze uit 5 restaurants en mooi eigen strand. Een paar handige tips voor als je gaat:
- Koop een Melia Voucher bij aankomst en zit dit als tegoed op je kamer, korting kan dan oplopen tot 30% op hotel bestedingen. Scheelde ons paar honderd euro !
- Op 7 min lopen zit Bali Collection met een fijne Starbucks, Supermarkt en veel restaurants, kan je naartoe lopen. Doen !
- Neem nooit hotel taxi maar loop de poort uit en je wordt aangesproken door vrije rijders waarmee je goede deals (vaste prijs) kan maken voor trips. Voorbeeld: naar Kuta 80.000 Rrp of dagtrip Ubus voor 400.000 Rrp
- Boek een dagcruise bij Bali Hai cruises naar Nusa Penida, echt ongeloofelijk mooie trip op Catamaran
- Koop nooit iets van een strandverkoper zonder af te dingen (en blijf lachen) Eerste bedrag wat zij vragen moet minimaal de helft af kunnen !

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zeker doen !!!"
Fabian
26-6-2011 Veel en super vriendelijk personeel die de hele dag bezig zijn. Net hotel en prima kamers met heerlijk breed bed. Zeer goed en uitgebreid ontbijt. Giga prachtige tuin en super groot kind vriendelijk zwembad (bijna overal ondiep). Onze dochter van 3 1/2 jr vermaakte zich kostelijk in de kinderhoek (met schommel en glijbaan) met attent entertainment personeel die leuke dingen met de kinderen deden zoals vliegeren, bij eb krabbetjes zoeken etc. Geen kinder disco helaas.
Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is:
- het avond eten in het hotel is flink aan de prijs, maar gelukkig ligt naast het hotel op 10 min loop afstand Collection Bali een gecreeert toeristisch oort vol met betaalbare restaurants en wel prijzige winkels.
- op het strand moet je de eerste 10 minuten de shit-verkopers van je afslaan maar daarna is het hen wel duidelijk.
- het hotel kan je niet uitlopen zonder dat taxi dienst aanbieders je aanspreken maar dat komt wel van pas als je een uitstapje wilt plannen.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fantastisch Hotel !!!"
Henriette
11-8-2010 Wij zijn een week in Melia Nusa Dua verbleven en het was Fantastich !! Wij hadden liever nog langer gebleven dus hopen wij volgend jaar terug te komen. Wij zijn 10 dagen in Lovina en 3 dagen in Ubud geweest ook heel mooi!! Maar zeker de kinderen vonden dit hotel het leukst !! Ondanks dat het een groot hotel is ,is het heel sfeervol. heel gezellig strand heerlijk onder de bomen , lekker gaan eten bij Aroma in Bali connexion. Gastvrije mensen zo bescheiden.Niet twijfelen gewoon doen.

met partner, Mrt. 2010
"Heerlijk genieten van de rust"
roja
4-4-2010 Heerlijk hotel vriendelijke staf prima ontbijt. een werkelijk schitterende tuin.
En er zijn inderdaad veel Russen maar daar hebben wij totaal geen last van gehad.
De thema buffetten in het hotel zijn prima verzorgd prijs tussen de 200.000 en 300.000 roepia p.p. dit is voor Bali best veel maar de kwaliteit en omgeving is er hier ook naar je zit immers niet voor niets in een 5 sterren hotel. Wij gaan zeker nog een keer terug. Vooral omdat terwijl het best een groot complex is je toch heek rustig kuny genieten van alles wat ze te bieden hebben.

met partner, Okt. 2009
"In 1 woord GEWELDIG"
Elisa Zijlstra
31-10-2010 Wij zijn hier met zn 2en geweest.
Van mijn man een droom van mij een spontane aktie.
Zijn droom is onze droom geworden en is zeker uitgekomen.
Alles wat tot in de puntjes perfect geregeld!!!
Ik kan niks zeggen van iets wat niet goed was.
Alleen de prijzen in het hotel waren nogal westers maar in de nabije omgeving kun je ook heerlijk eten voor een koopje.
Het is nu een jaar geleden dat we er zijn geweest en hebben gewoon heimwee.
Wij gaan zeer zeker een keer terug maar dan met onze kindere.
Dit stukje paradijs op aarde moet je eens in je leven zijn geweest.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Geweldig resort"
Hans en Anita
27-7-2009 Geweldig resort met prachtige tuin en zwembad waar vanwege de beplanting niet in één keer het gehele zwembad overzien kan worden. Kamers zijn ruim en schoon.
Annimatieteam is sportief en kindvriendelijk en spreekt de talen. Bij het zwembad zijn voldoende ligbedden met dikke matrassen en perfecte handdoekenservice.
Ontbijt is overweldigend. Eten doe je niet in hotel (erg duur) maar bij het naastgelegen (7 min lopen) Bali Connection, het winkelgebied met zo'n 20 restaurants die allemaal goed zijn. Geld pinnen kan bij Soho (soort bijenkorf), naast de toiletten en de koffie van Starbucks is prima. Boodschappen bij de Coco.
Kamer en bedden zijn prima. Badkamer netjes en compleet. In het hotel is een bibliotheek waar ook nederlandse boeken te vinden zijn. Prima Fitness.
Strand is smal en schaduwrijk. Zee is ondiep door kunstrif.
Prima voor kinderen.
Tip: vraag vooraf een klantenkaart aan van het hotel dan heb je een krant en een gratis late check out (www.solmelia.com)

met vrienden, Juni 2009
"Wakker worden in het paradijs"
jenna
2-7-2009 Een heerlijk hotel om in te verblijven, ideaal voor een huwelijks reis want gevoel voor romantiek hebben ze beslist. Service staat op een hoog nivo,personeel is geweldig daar mag het hotel trots op zijn.
Maar het mooiste aan melia bali is de sfeer, het heeft iets sprookjes achtigs,en je voelt je er even vorst en vorstin .
Hotel heeft een sterke beveiliging dus je bent hier ook veilig.
Ontbijt is grandioos, overweldigend aanbod,
Min punten - internetgebruik in hotel is duur € 6 per uur,en buiten het hotel bij de Wartel winkels € 0.30 . Er is geen hotel shuttle naar kutta dus taxi nemen. Loop even buiten de hotel poort en neem de lichtblauwe taxi, 40% goedkoper dan de hotel taxi. Melia bali is zeker aan te raden als je rust, goede service en romantiek zoekt in een sprookjesachtige omgeving.

"Wel een erg groot hotel, maar prachtig"
Hugo
25-5-2009 Dit hotel, groot 450 kamers en villa’s, ligt de hotelwijk van Nusa Dua. Immens grote lobby met bar, winkeltjes, internethoek en beneden is het ontbijtrestaurant . In een mooie tuin zijn een aantal gebouwen geplaatst die in elkaar overlopen met in de kern een mooie tuin met waterpartijen. Een zwembad voor het hotel het andere voor de villa’s en het is strand opgedeeld. Onze tuinkamer meet 5.7x3.6m, badkamer 2x3m, entree 1.6x3m met inbouwkast. Balkon van 3.6x3m met ligbed, twee stoelen en tafeltje. Kamer met bureau, kast, KTV, koelkastje en kofferboy. Bedden in een ombouw met er boven hemelbedgordijntjes, twee stoelen en een rond tafeltje. Airco, teakhouten vloer, verlichting OK, gratis kluisje, warmwater kon beter, voldoende bergruimte. De badkamer is volledig ingericht helaas en niet helemaal schimmel vrij. Veel Russische gasten, Scandinaviers en Japanners. Ontbijtbuffet: uitstekend

met partner, Mei 2009
"Mooi resort met een paar kleine "manco's""
Salba
25-5-2009 Het hotel is prachtig, de tuin ook en overall is het er goed toeven. Prijzen van eten en drinken zijn alleen veel te duur. Daarom kun je beter in de omgeving gaan eten. Zwembad is ook prachtig en de zee ook (mits het niet eb is) We zijn ook een paar dagen in het Ramada Benoa geweest, maar dan is Melia Bali toch een stuk beter.
Ook als het hotel vol is, kun je er rust vinden en bij het zwembad is altijd plaats, dus geen handoek leggen. Vrij weinig Nederlanders, vinde wij altijd erg prettig.

met partner, Apr. 2009
"Geweldig tropisch paradijsje"
hein.wiegmans
24-1-2011 Mooi hotel, rustig gelegen, mooi zwembad, lekker strand (iets te krap?), heerlijk eten, prima kamer, een aantal restaurants, mooie spa, vriendelijk personeel.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit