Hotel Munduk Moding Plantation in Munduk Indonesië beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Munduk Moding Plantation

Beoordelingen Hotel Munduk Moding Plantation

Br. Dinas Asa Ds. Gobleg Kec. Banjar Buleleng, 81152, Munduk
Hotel Munduk Moding Plantation scoort een 9,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Munduk Moding Plantation? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Munduk Moding Plantation in Munduk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Munduk Moding Plantation vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Munduk Moding Plantation met andere accommodaties in Munduk.

5 beoordelingen over Munduk Moding Plantation

met een groep, Feb. 2012
"Oase van rust midden in de natuur"
René
16-3-2012 Met 3 echtparen verbleven we 2 nachten in villa's op dit luxe complex. Een oase van rust, midden in de natuur. Als enige geluid hoorden we de vogels net zo genieten als wij deden! Een extra vermelding verdient de uitstekende keuken, uitsluitend biologische producten worden hier gebruikt om verrukkelijke gerechten te bereiden. Het personeel is bijzonder vriendelijk, op verzoek van een jarige onder ons werden zelfs 2 Balinese danseressen uitgenodigd tijdens een van de diners. Het uitzicht op de Balinese zee is adembenemend. Van hieruit met gidsen van de Munduk Moding Plantation 2 dagen excursies in de omgeving gemaakt. Een absolute aanrader om het andere Bali te leren kennen!

met oudere kinderen, 2011
"Luxe en privacy in een prachtige koffieplantage"
Irene Roozen
17-12-2011 Prachtig boutique hotel gelegen in een werkende koffieplantage. Zeer vriendelijk personeel, zeer veel privacy, onvoorstelbaar mooie uitzichten. Heel veel activiteiten: paardrijden, wandelingen, mountainbiken. Hotel biedt dagelijks een gratis activiteit die inzicht geeft in het leven in Bali.

"Prachtige plek, waanzinnig uitzicht, koel klimaat"
syl
7-9-2011 Even wat moeite gehad om met onze huurauto deze plek te vinden. Er zijn twee weggetjes op de kaart naar Gobleg, neem vooral het weggetje het dichtstbij vanaf Bedugul, en niet vanaf Seririt, dit is zeer hobbelig en duurt eindeloos.
Maar eenmaal aangekomen, wat een paradijs!! We hadden een package in de Grand Suite, ideaal voor gezinnen met kinderen. Dit is een kamer met een apart kamertje ernaast met twee bedden. Groot balkon, met prachtig uitzicht op het zwembad en de vallei. In de package zaten allerlei aktiviteiten begrepen, zoals een trekking over de koffieplantage, een wandeltocht van 3 uur naar de Munduk waterval, ponyrijden voor de kinderen/massage voor de ouders, badminton/tennis.
Het eten was heerlijk, personeel erg vriendelijk. We hebben er genoten. Het is er echt koeler dan in het zuiden van Bali, dus een vest is niet overbodig. 's Avonds zaten we bij het kampvuur, supergezellig! Vanaf hier gemakkelijk naar Bali Tree Top adventure park in Bedugul, echt een aanrader!

"Het is hier geweldig !"
Maurice
30-7-2011 Van onder mijn klamboe in villa 2 hier een berichtje over dit geweldige hotel. We hebben hier drie nachten verbleven. De ligging, kamers, het zwembad, helemaal goed. Als je savonds niet over onverlichte wegen wilt rijden ben je wel aangewezen op het restaurant. Eten is goed van kwaliteit, aantal gerechten op de kaart is gelimiteerd maar de omgeving en alles wat er bij komt kijken, helemaal goed. Eindelijk eens weinig Nederlanders ! Hoewel toch best hogere segment ook veel aandacht voor de kinderen, zelfs een hele spelletjes kast ervoor ingericht ! Er wordt veel met lokale mensen gewerkt. Hierdoor loopt niet alles heel gesmeerd maar dat geeft een stukje extra sfeer aan het geheel. Iedereen is meer dan vriendelijk en hulpvaardig.

met partner, Okt. 2010
"Heaven on earth"
Truus
31-5-2011 De accommodatie ligt midden tussen de koffie en bloemenplantages, je weet niet wat je ziet, hoog in de heuvels met een uitzicht.... Nu wil het daar ook regenen, dan is het uitzicht natuurlijk niet optimaal, maar bij mooi weer is het niet te geloven. Oost Java met de vulcanen, de zee de beplante heuvels er omheen. Vanwege de hoge ligging wordt het er 's avonds echt fris. Mooie infinity pool en een leuke tuin. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, het is een sprookje met heel lief personeel.