Hotel Puri Bagus Manggis** in Manggis Indonesië beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Puri Bagus Manggis**

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Puri Bagus Manggis**

Desa Manggis, Karangasem, 80801, Manggis
Hotel Puri Bagus Manggis scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Puri Bagus Manggis**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Puri Bagus Manggis** in Manggis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Puri Bagus Manggis** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Puri Bagus Manggis** met andere accommodaties in Manggis.

1 beoordeling van Puri Bagus Manggis**

1 beoordeling
anita
20-7-2007 heel leuk knus hotelletje met maar 7 kamers. toen wij er waren (1 nacht), waren wij de enige gasten. de kok kwam speciaal voor ons koken, erg lekker!
de kamers zijn simpel, maar wel schoon en gezellig. het zwembad ligt aan de overkant van de weg, in privétuin van de eigenaar.
voor mensen die luxe zoeken is het niet geschikt, maar wij vonden het een geweldige ervaring.