Vakantiehuis Villa Agus-Mas***** in Lovina Indonesië beoordelingen 9.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.226 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Lovina > Vakantiehuis Villa Agus-Mas*****

Beoordelingen Vakantiehuis Villa Agus-Mas*****

9 februari 2012

9,5
Zwembad, huis en tuin

Vakantiehuis Villa Agus-Mas scoort een 9,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Villa Agus-Mas*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Villa Agus-Mas***** in Lovina, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Vakantiehuis Villa Agus-Mas***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Vakantiehuis Villa Agus-Mas***** met andere accommodaties in Lovina.

8 beoordelingen over Villa Agus-Mas*****

Geweldig!
Mary Schouten
2-7-2011 Een week hebben we mogen genieten van dit paradijs!Het is nog mooier als op de foto s.We waren er even stil van! Wat hebben we genoten zowel van het huis als het uitzicht de rust en niet op de laatste plaats van het eten.Hoop dat we ooit in de gelegeheid zijn om nog eens terug te komen!

met partner, Nov. 2010
Dit is echt vakantie!
Nessie
29-12-2010 Super de lux, 2 weken lang. Helemaal met z'n 2-en. Zwembad is super en groot. Zeer mooie tuin. Overvolle boekenkast. Goede bedden. Schoon, stijlvol huis.
Eka kookt iedere dag heerlijk en doet boodschappen, dus je hoeft nergens heen. Verderop in de straat kom je bij de locals (allemaal vriendelijk), dus je zit niet helemaal afgesloten van het Bali. Vanuit de villa diverse dagtrips te doen. Absolute aanrader: snorkelen bij eilandje Menjangan. Het mooiste wat ik ooit heb gezien!!!
Markt in Sererit is leuk, watervallen, met bootje dolfijnen kijken (erg toeristisch, jammer).
Vonden dit verblijf vele malen leuker dan ons goede hotel (1 week) in Sanur.
1 nadeel; er waren veel muggen (vanwege rijstveld aan voorzijde)

met oudere kinderen
Een paradijsje!!
Jet Karremans
7-6-2010 Wat zijn we hier verwend. Een prachtig authentiek en sfeervol Balinees huis met een 5 sterren kok! Helaas konden we door de ijslandse aswolk maar een week genieten. Maar het was geweldig. Schoon, ruim, sfeervol, heerlijk eten, etcetc. Ekka en Iloh hebben ons met liefde verzorgd en ook de tochtjes met Putu waren top. Gaan graag nog een keer terug.

met vrienden, Mei 2010
Wat een heerlijke plek
M. van Westrop
2-7-2010 Wij zijn hier met 4 personen vanaf 28 mei 2010 voor 2 weken geweest.
Wat een geweldige plek en wat een luxe. De kamers zijn schoon, de bedden heerlijk en over alles is goed nagedacht. Echt volgens Nederlandse begrippen.
De tuin, het zwembad wat allemaal goed verzorgd wordt door Putu. Ook de dagtrips met Putu de chauffeur, Ketut de nachtwaker en dan Ekka, de lieverd. Wat heeft ze heerlijk gekookt! De bale banong, heerlijk voor een schaduw en liggend in een windje vanuit zee. De mooie tuin, de lieve mensen van het strand. We hebben vis gekoht op het strand en laten klaarmaken door Ekka, heerlijk.
Al met al FANTASTISCH!! Enigste minpuntje, 3-3,5 uur rijden naar de villa. Op de website staat 2,5 uur, maar dat red je niet. Maar ja, daarna kom je dan ook wel in je villa waar het alleen maar genieten is. Eigenaren, wees zuinig op de mensen die voor jullie werken, ze doen erg hun best en zijn geweldig!!!

Geweldig
elly betting
6-12-2009 We zijn 14 dagen in dit prachtige huis geweest.Het was gewoon geweldig!!De ligging het personeel en vooral het eten was erg goed.We hebben enkele dagtochten gemaakt met Putu de chauffeur ook dat was super.Kortom ik kan geen enkel minpuntje zeggen over deze locatie in een prachtige omgeving en fantastisch land.

Met stip de betere vakantieplek.
thomas van Staveren
14-12-2008 Wat een heerlijk huis en wat een fantastische tuin. Ook heel fijn de keuze tussen zwemmen in het zwembad of de zee. Bovendien wordt je heerlijk verzorgd door aardig personeel.

met vrienden, Nov. 2008
Droomplek
Tom van Staveren
25-11-2008 Wat een heerlijke plek. Fijn huis, super aardige mensen. Prachtige tuin!! Lekker eten. Jammer dat je weer naar huis moet!!

Super relaxt en goede zorgen
Danielle Kempff
9-10-2008 Het was een geweldige relaxte vakantie. Niet veel gedaan, heerlijk verwend door Ayu de huishoudster en kok. De tuinman hield de tuin goed bij. De buurt is ook geweldig, een rijstveld in je "achtertuin". Grenst direct aan een heel rustig strand waar veel lokale mensen komen. Aardige Franse buren.

Aanrader!!!!!

9,5