Hotel Rumah Cantik*** in Lovina Indonesië beoordelingen 8.3 | Zoover

Uitzicht vanaf het balkon

Beoordelingen Hotel Rumah Cantik***

Jalan Kaliasem, 81151, Lovina
Hotel Rumah Cantik scoort een 8,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rumah Cantik***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rumah Cantik*** in Lovina, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Rumah Cantik*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Rumah Cantik*** met andere accommodaties in Lovina.

2 beoordelingen over Rumah Cantik***

met vrienden, 2010
"Rustig en sfeervol"
Janneke
30-5-2010 Wij verbleven drie dagen in Lovina. Onze verwachtingen over Rumah Cantik waren vooraf zeer hoog, maar het viel enigszins tegen. De kamer was ruim en sfeervol, maar ook vrij vol en daardoor wat rommelig. De lakens waren oud en er zaten wat vlekken in. De medewerkers waren erg behulpzaam en aardig en het ontbijt was geweldig. Desondanks vonden wij de prijs-kwaliteit verhouding niet goed, we betaalden 85 euro per nacht in het laagseizoen.

met partner, Juli 2009
"Heerlijke plek, kleinschalig en warme sfeer"
Hans en Jolanda
11-9-2009 Rumah Cantik wordt gerund door een Deens-Balinees koppel en combineert de Europese netheid met de Balinese gastvrijheid en vriendlijkheid. Kleinschalig hotel met maar 4 kamers.
Werkelijk prachtige ruime kamers in aparte huisjes, heerlijk bed met klamboe, AC en heerlijk balkon, waarop je kunt ontbijten/lunchen of zelfs dineren - ze laten het bezorgen.
Gelegen op ca 400 m van het strand vlakbij het Dive Centre van Spice Dive met leuk restaurant op het strand, goed te lopen en rustig strand. Je kan er duiken, snorkelen met een boot dolfijnen kijken (aanrader) en allerlei excursies maken naar het binnenland, met zijn kraters.

Je voelt je er echt thuis en direct erg vertrouwd. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. We verbleven er 5 dagen, maar hadden er graag wat langer doorgebracht.