1.144.173 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 15.336 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Azië > Indonesië > Bali > Lovina > Bungalow Resort Starlight

Beoordelingen Resort Starlight

2 september 2010

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Resort Starlight? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Resort Starlight in Lovina, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

9 beoordelingen van Resort Starlight

NL (9)

Heerlijk verblijf
ab graansma ab graansma
7-8-2010 Wij zijn hier ongeveer een week geweest en hebben ons prima vermaakt,heerlijk rustig ,heel lief personeel.
Eten in het restaurant zeer goed,de huisjes zeer stijlvol en een leuk klein zwembad.
De zee voor de deur, wat wil je nog meer.
Echt een aanrader voor een heerlijk rustige vakantie.

met jonge kinderen, Juli 2010
Veel lawaai en overal ver vandaan
fam weitinga fam weitinga
5-8-2010 wij hebben afgelopen zomer bij starlight geslapen en vonden het personeel erg aardig maar de huisjes waren dramatisch gehorig. Omdat Starlight naast een weg ligt en de daken niet geissolleerd zijn hoor je elke beweging. Met als gevolg dat je om 12 uur nog wakker ligt van alle brommertjes die langsrijden. vervolgens om 530 weer wakker word van de vissers die met brommertjes langskomen. Overigens hadden meer gasten hetzelfde probleem verder ligt het niet op loop afstand van het dorpje dus ben je genoodzaakt om op het resort te eten. Personeel is heel aardig dikke 8.

Een andere tip die ik wil geven is dat je nooit langer als 3 a 4 dagen in lovina moet verblijven.

met jonge kinderen
luxe, schoon, kindvriendelijk ,gastvrij
m. van amstel m. van amstel
21-5-2010 we hebben met onze zoon van bijna twee in een bungalow verbleven. De bungalow is stijlvol ingericht, erg schoon en van alle gemakken voorzien. Ook heerlijke bedden. De bungalows zijn zo dicht bij het restaurant dat uitkijkt op de zee dat we de babyfoon konden gebruiken om 's avonds met zijn tweetjes een wijntje te drinken op het terras. De keuken is ook erg schoon. Ook onze zoon kon alles mee- eten. En er was een zeer uitgebreid ontbijt. Maar waardoor we ons vooral erg thuis voelden is door het vriendelijke personeel dat ervoor zorgde dat wij een heerlijk verblijf hadden. Deze luxe en gastvrijheid vind je (en zeker voor die voor prijs) nergens anders op bali

met jonge kinderen, Mei 2010
Mooi resort, wel erg stil gelegen
Kolijn Kolijn
9-5-2010 Een mooi, nieuw resort onder Nederlands beheer met keurige ruime kamers. Helaas ligt het wel buiten het centrum van Lovina, dus niet bij de winkeltjes en restaurants, die zijn zeker een kwartier lopen en dat viel ons wat tegen.

Prijs is vrij hoog, maar het is wel erg schoon en gastvrij. Leuk, klein zwembad, met ligbedden. Bezoekers zijn tijdens ons verblijf vrijwel allemaal Nederlands en wat ouder. Ontvangst is keurig met een welkomstcoctail, maar je krijgt weinig spontane informatie over de mogelijkheden om dingen te ondernemen.

Met kleine kinderen daarom minder leuk, al doet het hotelpersoneel er alles aan om je naar het centrum te brengen, met hun eigen auto of op de scooter. Voor jonge gezinnen is er weinig vertier, zoals een speeltuintje of andere jonge gezinnen.

Heerlijke plek
Bert Bert
11-3-2010 Heerlijke plek

met partner, Jan. 2010
Heerlijke plek
Bert en John Bert en John
8-3-2010 Voor het eerst op Bali en te gast in dit kleinschalig nieuwe project aan het strand van Lovina. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, schitterende locatie, mooie "villa's" in een sfeervol en exotisch ingericht park. Tevens een goede uitvalsbasis voor diverse excursies. Je voelt je er echt "te gast". De medewerkers zijn buitengewoon correct, warm en betrokken en doen alles om het je naar de zin te maken. Kortom, een onvergetelijke vakantie.

met partner, Okt. 2009
Echt genieten op deze nieuwe locatie.
Peter en Joke Wassenaar Peter en Joke Wassenaar
14-11-2009 een nieuw hotel, met een goede westerse en Balinese uitstraling. Ruime villa's, schoonmaak volgens westerse maatstaven, leuk zwembad en een restaurant dat tot een van de betere restaurants in Lovina behoort. Alles tegen hele redelijke prijzen.

met partner, Feb. 2008
Heerlijk genoten in rustgevende omgeving
Fam Zitman Fam Zitman
1-11-2009 Heerlijk resort, klein opgezet maar zeer compleet.
Vriendelijk personeel en goed restaurant.
Een aanrader.

AANRADER
M. Groot M. Groot
16-10-2009 Wat een eldorado! Erg mooi gelegen aan zee. Goed restaurant. Heerlijk gegeten.
Vriendelijke bediening. 's-avonds heerlijk gegeten op het strand met kampvuur en muziek. De bunglows zijn zeer compleet, aan alles is gedacht. Een aanrader!

Toon score en beoordelingen van :

Zoeken
Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...