Hotel Rambutan Boutique Hotel in Lovina Indonesië beoordelingen 7.3 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 5.928 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Lovina > Hotel Rambutan Boutique Hotel

Beoordelingen Hotel Rambutan Boutique Hotel

7 februari 2012

6,6
cottage

Hotel Rambutan Boutique Hotel scoort een 7,3 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rambutan Boutique Hotel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rambutan Boutique Hotel in Lovina, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68 vakantiefoto's van Hotel Rambutan Boutique Hotel vinden. Je kunt 1 video van Hotel Rambutan Boutique Hotel bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Rambutan Boutique Hotel met andere accommodaties in Lovina.

19 beoordelingen over Rambutan Boutique Hotel

Mooi hotel met grote tuin en zwembad.
danielleselen
11-9-2011 Het hotel bevat een mooie tuin waar de huisjes in liggen. Wij hadden een bovenverdieping van een huisje. een grote slaapkamer met tv en minibar. Het interieur is wat verouderd net als de badkamer, maar prima te doen.

Het hotel kan excursies regelen, maar dit kan ook op straat en langs het strand.
er liggen veel leuke restaurantjes in de buurt. Lovina is niet heel groot.
Het ontbijt was wat weinig.

Een mooi, goed te doen hotel
fam van Zweeden
20-7-2011 Wij hebben 3 nachten in een mooi huisje gezeten, geen last van kakkerlakken gehad, wat ik wel lees in de vorige verslagen. De honden lopen rond, maar geen last van gehad! Het eten is goed te doen, bij het ontbijt kan je kiezen uit 5 keuzes van ei tot pannekoek of toast. Als het druk is duurt het lang, maar ik krijg de indruk dat dat op heel Bali en Java is, niet iedereen krijgt op het zelfde moment eten, in Nederland krijgt over het algemeen wel iedreen tegelijk het eten! Aan de straat van het hotel genoeg leuke tentjes waar je goedkoper kan eten.
Voor 75.000 Rp kan je 6 uur internetten, dan krijg je een inlogcode.
Onze jongens hebben genoten in het zwembad en wij hebben op de ligbedden gelegen. Met een handdoek die in je huisje ligt speciaal voor het zwembad.
Ik heb geen last van vieze, gele lakens/handdoeken gehad, maar volgens mij kan je dat ook niet echt vergelijken met Nederland die kan wassen in "witte reus" :-)
Wij hebben die 3 nachten hier goed doorgebracht.

met oudere kinderen, Mei 2011
Heerlijke plek
suzanne_maria
11-6-2011 Wij zijn hier twee nachten geweest en het is ons zeer goed bevallen. Hadden cottage bij het zwembad. Ontbijt was bij ons prima verzorgd en ongedierte hebben wij niet gezien.
Natuurlijk wel tjiktjaks( hagedisjes) maar als je daar niet tegen kan ga dan naar Terschelling of zo!!! Wijzelf gooien een kakkerlak gewoon naar buiten als we er één tegen komen. Plus dat we aan het begin een spuit kopen en overal even spuiten.
Je zit op loopafstand van de restaurantjes etc.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Rambutan Boutique Hotel bij...

met partner, Jan. 2011
Hele mooie plek in het centrum van Lovina
Lies en Jan Zant
28-2-2011 Het is een goed hotel met schone mooie kamers. Alles dus prima en echt aan te raden. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben hier 2 maanden doorgebracht en het is ons uitstekend bevallen en we komen hier volgende jaar zeker weer terug. Ook het personeel is erg vriendelijk en ontzettend behulpzaam.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Mwah mwah....
Marion
6-9-2010 Rambutan is een mooi gelegen resort, zonder meer. De kamers zijn ruim, in ons geval keurig opgeruimd zonder viezigheid en zo. Maar het ontbijt is een ramp. Een eitje bakken behoort tot de culinaire uitdagingen en aan het verzoek om het voortaan maar aan twee kanten te bakken werd uiterlijk vriendelijk glimlachend maar toch met de nodige 'grrrr' voldaan. Bananensap bleek een klomp ijs met smaakstof. Een aantal stinkende honden en een zeer stuurs kijkende eigenaar completeerden het geheel. Personeel in het restaurant spreekt slecht Engels en komt wat geniepig over. Dat van de spa doet het beter. Zwembad heerlijk.

Nooit meeer in zo een vies hotel
mona
3-4-2010 Wij zujn na 1 dag ipv 3 dgn.alweer weg gegaan uit dit hotel.We hebben veel gereisd maar nog nooiot zo een vies hotel meegemaakt!De tuin en de kamers zagen er in 1e instantie mooi uit maar servetten,handdoeken en t beddegoed was ronduit goor en smerig!De poep en bloedvlekken zaten in onze handdoeken.het beddematras was kapot en de lakens waren gewoon geel,gatver.Zo was er nog veel meer vuil,de baas en zn javaanse negeerden ons en nadat we de australische baas erop aan sproken zei hij nou als je t niet bevalt dan ga je toch lekker?Hij deed totaal geen moeite om nader tot ons te komen.De omgeving was erg vervuild,t stonk,er liep n riool op de zee uit.Kortom we zijn de volgende dag weg gegaan.Ze hebben 4 stinkende honden op t terein lopen wat eigenlijk niet hoort bij de gasten.
Dus GA NOOIT NAAR DIT HOTEL!!!

Kindvriendelijk, intiem en persoonlijk
Kim
29-10-2009 Voor Indonesische begrippen een prima intiem resort met twee zwembaden en een prachtige tuin. Eigendom van een Balinese vrouw en haar Australische man. Service is zeer persoonlijk. Meeste kamers zijn ruim en typisch Balinees, dus inderdaad wat donker, maar dus zeer prettig als het erg warm is. Een goed resort wordt altijd onderhouden en er zijn dus altijd wel wat kleine bouwactiviteiten. Ook het eten is voor Indonesische begrippen prima en voor ieders wat wils. Probeer de Jaffles, dat zijn namelijk gewoon heerlijke tosti's, voor het geval je dat niet wist. In het plaatsje zelf is niet zo heel veel te beleven, maar het resort is comfortabel genoeg om een week zorgeloos te relaxen. Daarnaast zijn er genoeg interessante excursies te boeken vanuit het hotel. Al met al de lange reis naar Bali en Lovina meer dan waard.

met jonge kinderen
Door hollanders bezocht hotel
arie en sylvia
15-9-2009 voor wij in rambutan lovina aankwamen, hadden we 5 dagen in een rustige homestay in oost-bali gezeten, de drukte van allerlei nederlandse families en het grote complex waar bovendien enorm gebouwd werd, viel ons een beetje rauw op ons dak. natuurlijk had ik het misschien kunnen weten, er is immers een website in het nederlands, maar wij houden vooral van heel kleine resorts. de villa was prachtig, villa raja met 2 slaapkamers. de ligging is ook prima, in een zijstraatje naar de zee toe, vlakbij winkeltjes en restaurantjes. wil je een gezellig hotel met veel nederlandse kinderen enzo, dan is dit echt een prima keuze, wij misten echter de persoonlijke aandacht die je wel in kleine hotelletjes aantreft,

met oudere kinderen, Aug. 2009
Nooit meer!
Carlo en Sandra
26-8-2009 Er hangt in dit hotel echt helemaal geen sfeer.
Er is ook letterlijk niks te beleven buiten het zwembad. De hoteleigenaren hebben honden die in het restaurant en de keuken loslopen, steeds op elkaar rijen en ontzettend stinken. Er onsmakelijk als je zit te ontbijten of te dineren.
Verder komen er ook met regelmaat hondenpoep luchtjes voorbij wanneer je op je bedje ligt te zonnen naast het zwembad.

Ontbijt is erg eenzijdig. De bediening loopt letterlijk te sms-en tijdens het bedienen en s'avonds over de toonbank te hangen wanneer ze niks te doen hebben. Het komt erg passief en ingekakt over allemaal. De eigenaar van het hotel is een Australier en komt erg stug over. Zijn Balinese vrouw is daarentegen weer heel spontaan.
s'avonds is er niks te beleven in het hotel buiten een biljarttafel en familiespelletjes.

Helaas kan ik mijn enthousiasme niet delen met andere bezoekers van dit hotel.
Voor mij nooit meer!

met oudere kinderen, Aug. 2009
Tegenvallende, oude huisjes
Anouck van der Bord...
25-8-2009 Wij kwamen voor 3 nachten naar Rambutan, Lovina, toe. Wij zijn de wat meer 'luxere' reizigers, maar zijn ook niet vies van wat minder luxe op zijn tijd. Wij dachten dat we een goed, rustieke 'villa' hadden gehuurd, aangezien wij met zijn vijven waren dit de beste optie zou zijn. Wat we aantroffen was minder fijn. Een oude, vervallen huis, met scheuren in de muren en als er iemand aan het douchen was kwam de natte plekken op de muren tevoorschijn. Ook waren de geluiden van de bijgelegen zwembaden zeer luidruchtig. Als je met kinderen gaat zal dit fantastisch zijn, maar wij, een gezin met 2 ouders en 2 dochters en 1 schoonzoon, vonden dit niet echt fijn. Ook het eten was minimaal, te kleine gerechten en matige kwaliteit. De bediening was ook niet goed en ze konden bijna geen engels. Als we om een wijntje vroegen kwam de eigenaar naar ons toe om te vragen welke vragen we precies over de wijn hadden..? Terwijl wij alleen hadden gezegd One White Wine Please. Maargoed.. Matige bestemming dus

6,6

alleenreizend (1)