Hotel Melamun*** in Lovina Indonesië beoordelingen 9.4 | Zoover

Hotel Melamun*** Lovina

Beoordelingen Hotel Melamun***

Jalan Laviana no. 7, Lovina
Hotel Melamun scoort een 9,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Melamun***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Melamun*** in Lovina, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Melamun*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Melamun*** met andere accommodaties in Lovina.

7 beoordelingen over Melamun***

9,5
"Paradijsje op aarde!"
Jo
19-6-2011 De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en zijn rondom het zwembad gesitueerd. De kamers zijn ruim, de bedden goed, er staat een tv, een koelkastje, er is een kluisje. Koffie en thee zijn gratis gedurende de gehele dag. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Vanuit het hotel zijn verschillende trips te regelen. Ook is er een gratis shuttle service van en naar het centrum van Lovina. Lovina bezoek je niet alleen voor het spotten van dolfijnen, maar ook vanwege haar uitstekende restaurants! Wat dit complex zo uniek maakt is de warme sfeer die je hier aantreft, de oprechtheid van de eigenaresse die begaan is met haar personeel en hun families. Je voelt je hier direct thuis en als je daarna ergens anders heen gaat, verlang je soms weer naar de sfeer in Melamun. Ik raad dit iedereen aan!

met partner, Feb. 2011
"Thuis komen"
Marian en henk
5-7-2011 Voor de tweede keer hebben we hier onze vakantie doorgebracht, nu 9 weken, de warmte van de ontvangst vergeet je niet snel, de band die je opbouwt met de eigenaresse en het personeel is zo liefdevol, de kamers zijn heerlijk ruim schoon en confortabel, we komen zeker weer terug naar Melamun.
Het was fantastisch

met partner, Nov. 2010
"Kleinschalig, zéér verzorgd hotel"
Viviane en Vick
26-11-2010 Melamun is een kleinschalig, zéér aangenaam hotel met héél nette bungalows in een verzorgde tuin met zwembad. De eigenares, een Australische dame, is erg sympathiek en tracht je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De service is top. We zijn reeds meermaals naar Indonesië geweest en weten intussen wat we kunnen verwachten, Melamun is een aanrader.

met partner, Sept. 2010
"Kan dit allen beamen"
Robert en Rita
2-12-2010 Wij zijn hier nu al drie maanden en hebben gelukkig nog 3 maanden dat we hier verder kunnen genieten. Het is hier echt thuis komen, heel de staff is zeer vriendelijk, ook Suzie de eigenares
Ruime nette kamers, heerlijk zwembad gelegen in een pracht van een tuin.
Alles wordt netjes onderhouden, in één woord grandioos

"Een topper"
marian
22-5-2010 wij verbleven hier ruim 5 weken, brandschone prachtige ruime kamers,heel grote goed verzorgde badkamer ontzettend vriendelijk personeel, heel goede service, heel de dag gratis koffie en thee.
Heerlijk zwembad, maar het meest belangrijke voor ons je bent hier mens en geen kamernummer

met vrienden, Aug. 2009
"Paradijs op aarde"
klubb_anneke
7-11-2010 Na een prachtige, maar vermoeiende rondreis op Java zijn we heerlijk bijgekomen in Hotel Melamun. 't Is een prachtig complex met mooie kamers, ontzettend vriendelijk personeel en een heerlijk zwembad.

Lovina Beach is een leuke plaats met een gezellig centrum.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Heerlijk plekje"
fraMa
29-10-2009 Hotel Melamun is na een verbouwing heel mooi geworden. Het is van een Australische dame die er samen met het zeer vriendelijke personeel voor heeft gezorgd dat wij er een paar heerlijke dagen hebben gehad. Het hotel ligt op ca. 1 km. van het centrum, maar is goed te lopen. In de omgeving van het hotel zijn meerdere restaurantjes en hotels. Het strand is aan het einde van het straatje, maar het strand op zich is niet echt mooi en ondiep water. Lekker zwembad. De service is prima, het ontbijt heerlijk. De eerste avond hadden we er een goed diner. De kamer was heel mooi en ruim voor 3 personen, grote mooie badkamer.