Villa Buddha in Lovina Indonesië beoordelingen 9.8 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 2.077 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Lovina > Villa Buddha

Beoordelingen Villa Buddha

22 februari 2012

Villa Buddha Lovina

Villa Buddha scoort een 9,8 uit 10, op basis van 70 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Buddha? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Buddha in Lovina, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 139 vakantiefoto's van Villa Buddha vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa Buddha met andere accommodaties in Lovina.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Buddha

met een groep, Dec. 2011
Wij komen zeker nog een keer terug
sophie kat
17-1-2012 Wat een heerlijke week en wat een fantastisch huis en personeel. Wij, mijn ouders, zussen en aanhang, hebben hier de eerste week van 2012 doorgebracht en hadden het niet beter kunnen wensen. Het huis is ruim. mooie kamers, badkamers buiten maar kan zeker met het lekkere klimaat. Het personeel is zo aardig en wat kunnen de meiden goed koken! Marini, Kadek en Katut waren helemaal top. Kortom genieten van de rust, het klimaat, de omgeving, de aardige Balinezen en een heerlijk huis.

Villa Buddha is nog mooier dan op de site.
Henk en Manja Stron...
30-11-2011 Het was een geweldige vakantie. Prachtige villa met prachtige inrichting, helemaal af. Kadek en Komang waren geweldig lieve meisjes, die ons elke dag weer met variërende gerechten verwenden. Ze bedienden met stralende gezichten. De tuinman Romy en Putu de chauffeur allemaal heel erg aardig en altijd vrolijk en lachend keihard werkend in de brandende zon om alles maar schoon te houden en ons alle prachtige natuur etc. te laten zien. Het is een echte aanrader en hopelijk krijgen we de gelegenheid nogmaals naar Villa Buddha te gaan.

Wat een paradijs
Simon Vreeke
28-11-2011 We hebben hier een fantastische vakantie doorgebracht. De accommodatie is super en voor het personeel niets dan lof. Niets is hen teveel om het de gasten naar de zin te maken. Elke dag wordt er weer een fantastische maaltijd voorgeschoteld. Met de chauffeur kun je alle plekjes van het eiland ontdekken en alle uitleg krijgen over historie, cultuur en natuur.

met partner, Nov. 2011
Wat een paradijs
Simon Vreeke
28-11-2011 Wat een prachtige accommodatie, gelegen in een prachtige tuin. Het personeel is fantastisch. Ze doen er alles aan om je een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Elke dag wordt er weer een geweldige maaltijd bereid. Wat een lieve mensen. Met de chauffeur kun je alle mooie plaatsen van Bali bezoeken en hij doet er alles aan om je zoveel mogelijk inzicht te geven in historie, cultuur en natuur. De villa is zeer smaakvol ingericht.

met vrienden, Nov. 2011
Goddelijke vakantie.
Mart Pijnappels
6-12-2011 Ik sluit me volledig aan bij hetgeen Manja en Elly reeds geschreven hebben over Villa Buddha. Het was gewoon "goddelijk". We hebben met zijn vijfjes genoten. Komang en Kadek, twee meisjes waar de fam. Bindels heel zuinig op moet zijn. Geweldig. Niet te vergeten Putu, Romy en alle anderen. Fantastische mensen. Niets is te veel. Net pas terug en toch gaan onze gedachten alweer naar Bali. Of we nog een keer terug gaan ? Yes!!!!! Jos en Mart Pijnappeld, Oostrum/Venray

met een groep, Nov. 2011
Paradijs op aarde
elly ten brinke
2-12-2011 In villa Buddha waan je je in het paradijs. Een prachtige villa, sfeervol ingericht en verlicht met een bijzonder mooie tuin, met overal uitzicht op zee. Rustig gelegen pal aan de Balizee. In een woord een geweldige lokatie.
Fantastisch, lief, aardig en vriendelijk personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De maaltijden zijn heerlijk en worden met veel zorg klaargemaakt. De tuinman maakt elke dag het zwembad schoon en zorgt dat de tuin er onberispelijk bij ligt. De chauffeur is zeer onderhoudend en brengt je op de mooiste plaatsen. Iedereen is uiterst behulpzaam. Kortom een plek om nooit te vergeten. Ik ga zeker terug.

Een super huis!!
Bianca en Peter
25-10-2011 Wat een geweldige huis,vakantie en personeel!
Niks is teveel en alles kan,super vriendelijk en vreselijk behulpzaam. Echt een plek om naar terug te komen.Alles is mooi,je moet dit in het echt zien om te begrijpen hoe mooi dit plekje is!Een super chauffeur je komt hier echt tot rust!

met een groep
Geweldig.Echt een droom!!!!
Emmy en Ed Brans - ...
25-10-2011 Wat een geweldige villa. Zo smaakvol ingericht.
geweldig lief en zorgzaam personeel. Wat kunnen de dames een heerlijke maaltijden op tafel zetten. Echte schatten. De tuinman die met veel plezier iedere dag weer de prachtige tuin onderhoud. Ja villa Buddha, dat is echt een plek voor een top vakantie. En Putu de chauffeur wat een geweldige man is dat.
Kortom wij groep van 12 personen kijken terug op een geweldige vakantie. En velen onder ons zullen zeker nogeens terug keren naar deze prachtige villa met zijn betoverende licht in de avond. Met de prachtige zonsopkomst en ondergang. Met de dolfijnen vlak voor de villa. Met de vliegende vissen. Met de lieve bevolking. Met een heerlijke BBQ waar je wordt opgehaald met bootjes voor de villa. Heerlijk terug kijkend op een vakantie in villa Buddha om de koude en natte winter in Nederland door te kom.

met een groep, Sept. 2011
Geweldig!! Een super plek!!!
Emmy Brans - de Kle...
25-10-2011 Wat een heerlijke tijd hebben wij gehad in villa Buddha. Wat een prachtige en smaakvolle inrichting. Wat een lief en zorgzaam personeel. En koken dat zij kunnen Mmmm!!! s,Morgens de zon zien opkomen en jawel dolfijnen vlak voor de villa geweldig!! Wij gaan zeker nogeens terug naar deze prachtige villa. Het is net of je thuiskomt. Het ontbreekt je aan niets. Een echte plek om tot rust te komen te genieten en vanuit de villa de mooiste plekken te bewonderen onder begeleiding van Putu. Nu genietend van de mooie foto,s en de warme herinnering aan de lieve bevolking de prachtige villa de warmte van de zon de lieve zorgen van het personeel. Kortom een echte aanrader om deze prachtige villa met al zijn charme,s te bezoeken!!

Een geweldige plek, om zeker naar terug te gaan!
Bianca
27-10-2011 Wat een geweldige huis,vakantie en personeel!
Niks is teveel en alles kan,super vriendelijk en vreselijk behulpzaam.Goede maaltijden. Echt een plek om naar terug te komen.Alles is mooi,je moet dit in het echt zien om te begrijpen hoe mooi dit plekje is!Toen wij laat in de avond aan kwamen werden we er gewoon stil van!!Een super chauffeur je komt hier echt tot rust! Genoeg in de omgeving te doen en ook fijn de huismeesters die elke dag wel even aan wippen!!

zakelijk (1)
met een groep (17)