Villa Banjar Beach***** in Lovina Indonesië beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Villa Banjar Beach*****

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Villa Banjar Beach*****

Jalan Segara W4, Lovina
Villa Banjar Beach scoort een 9,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Banjar Beach*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Banjar Beach***** in Lovina, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Villa Banjar Beach***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Villa Banjar Beach***** met andere accommodaties in Lovina.

2 beoordelingen over Banjar Beach*****

met partner, Mei 2010
"Prachtig!!!!"
Fam. Driessen
15-6-2010 Wij zijn nu 1 week terug in Nederland. Wat hebben wij een prachtige vakantie gehad hier!!! Echt in 1 woord, GEWELDIG!
Toen wij aankwamen hadden we echt het WAUW gevoel, zo mooi, zo groot en de staf zo vriendelijk! Kadek en haar trainee hebben heerlijk voor ons gekookt, en Ketut heeft de tuin prachtig onderhouden, Erik die ons de mooiste plekjes van Bali liet zien, en als laatste Eddy die s'nachts een oogje in het zeil hield!
Wij hebben het geweldig gehad!!! Bedankt!!

met partner, Apr. 2010
"Met een glimlach"
gerrit Hagen
5-5-2010 Wat een prachtige villa middenin de bush-bush van Banjar(lovina) De staff is uiterst vriendelijk en niets is hen teveel , er word heerlijk gekookt door Kadek allen daarvoor zou je al thuis blijven, maar de huis driver Eric brengt je voor niet teveel centjes overal heen,al is het soms wat lastig je los te rukken van het zalig luieren in de prachtige tuin en het onvergetelijke overflow zwembad(nog nooit zoveel gezwommen). Een echte aanrader als je van rust en luxe houdt!