Hotel Sinar Bali*** in Kuta (Beach) / Legian Indonesië beoordelingen 7.4 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 5.928 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Kuta (Beach) / Legian > Hotel Sinar Bali***

Beoordelingen Hotel Sinar Bali***

7 februari 2012

de kamer

Hotel Sinar Bali scoort een 7,4 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sinar Bali***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sinar Bali*** in Kuta (Beach) / Legian, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Sinar Bali*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Sinar Bali*** met andere accommodaties in Kuta (Beach) / Legian.

25 beoordelingen over Sinar Bali***

met partner, Apr. 2011
Elk jaar weer
jp_en_i
27-5-2011 Heerlijk kleinschalig hotelletje met vriendelijke staf.
Zwembad bar is weer geopend en bij het zwembad worden lekkere sateetjes ge bbqd.
Alweer een optie op de kamer genomen voor volgend jaar.
Dit jaar was duidelijk te zien dat er wat meer aandacht word besteed aan het onderhoud, alhoewel de badkamer nog steeds het zelfde is en deze zou best een opknap beurt kunnen gebruiken.

met partner, Apr. 2011
Een oase van rust in een drukke plaats
Anneke en Wim
22-5-2011 + Sinar Bali is een lief, leuk geprijsd hotel met vriendelijk personeel en een heerlijk zwembad. Veel rust in een mooie tuin met veel bloemen.

- Rond het zwembad kan het wel wat onderhoud gebruiken. Het zit comfort van de balkonset is slecht.

met partner, Mrt. 2011
Prijs/kwaliteit is uitstekend, eten is goed
tom
21-3-2011 Hou je van uitbundige buffetten, wil je de hele dag geëntertaind worden en word je van elk geluidje wakker dan moet je zeker niet naar Sinar Bali!
Hou je van Balinese rust, gezelligheid, uitermate vriendelijke service en geef je je geld liever uit aan andere zaken dan aan overnachten, dan is dit hotel een prima keuze.
Minpuntje is de gehorigheid van de kamer, wij werden af en toe gewekt door een tokeh.
Positief zijn de vriendelijkheid, de netheid en de service van het personeel.
De kamers zijn schoon met een goede airco en televisie. Badkamer met douche met links en rechts een schimmelplekje en elke dag schone handdoeken. S ‘morgens ontbijt (brood, jam, gebakken en gekookte eieren, vers fruit, koffie, thee, melk, sap, worstjes, wentelteefjes of pannenkoekjes en bami of rijst) en een goede (nieuwe) kok die voor weinig geld een goede maar bovenal lekkere lunch of diner bereid. Een kluisje is gratis beschikbaar in de lobby.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sinar Bali*** bij:

met oudere kinderen
Naast een bouwput
Petra en Ronald
11-8-2010 Wij zijn net terug en het hotel is ons goed bevallen.Service ,eten en het personeel is prima.Kamers zijn schoon,niet groot,maar wat heb je nodig?Goede airco en handdoeken voor de pool aanwezig.Jammergenoeg ligt het naast een bouwput!Er is van s'ochtends vroeg tot s'avonds 21 uur geluidsoverlast van betonwagens,boren,timmeren etc..Dat is voordat je boekt wel fijn om te weten!Onze reisorganisatie heeft ons daar geen info over gegeven,anders waren we er ook zeker niet heengegaan.

met partner, Okt. 2009
Prima hotel voor een redelijke prijs
Rennes
13-2-2010 Hotelkamer vrij somber, airco prima, badkamer aan opknapbeurt toe.
zwembad is prima,mooie tuin.
Vriendelijk personeel,aantal keren met de chauffeur van het hotel een tocht gemaakt is heel goed bevallen.
Afstand naar het strand is 5 min. lopen.
Ontbijt eenvoudig maar goed.

met partner, Aug. 2009
Redelijk hotel
Anique
18-9-2009 Sinar Bali is een niet al te groot hotel. Mensen zijn vriendelijk en service is best ok. De kamers zijn ruim, redelijk netjes, maar de badkamer is oud en niet meer helemaal schoon te krijgen; jammer.
Kuta is een drukke stad, goed om te stappen en aan het strand te liggen. Wij zijn hier 2 nachten geweest, onze eerste 2 nachten op Bali, dus het was een prima lokatie om de jatlag bij te slapen!
De zonsondergang is wel echt geweldig vanaf het strand van Kuta!!

Geweldig hotel
Joop en Alida
10-8-2009 Joop en Alida

In mei 2009 voor het eerst naar Sinar Bali geweest, echt een prima hotel met erg vriendelijk personeel. Rustig gelegen en vlakbij het strand. Dichtbij genoeg eettentjes waar je lekker en goedkoop kunt eten we gaan zeker nog een keer terug.

met partner, Juli 2009
Goede prijs kwaliteit verhouding
larah
19-8-2009 wij vonden Legian/Kuta zelf niet zo leuk, hoog Costa Brava gehalte, dus we zijn na 2 dagen verder getrokken. Maar dit hotel vonden we super! We kwamen eind juli aan op Bali en hadden helemaal niks geboekt. Het viel een beetje tegen dat praktisch alles vol zat, we zijn zo'n 8 hotels langsgelopen en veel zat al vol, of hele hoge prijzen voor simpele hotels. We waren blij verrast met Sinar. Mooi zwembad, redelijke prijs, goede kamers. Personeel is ook aardig. Er zijn maar iets van 26 kamers, dus het is nooit druk in het zwembad ofzo, al mogen er wel wat meer bedjes komen.
Het ontbijt is inderdaad erg simpel, toast met jam of honing en vaak een bak met pannekoekjes en iets van rijst ofzo. Wij vroegen de eerste ochtend of ze ook eieren hadden en je kan dus gewoon gratis een eitje bestellen (omelet of gebakken, wat je wilt). Dus dat maakte het ontbijt weer prima. Vergeleken met hotels in de omgeving veel waar voor je geld.

met oudere kinderen, Juli 2009
Leuk balinees hotel
Rob Kalshoven
17-8-2009 Prima hotel, onderhoud loopt in het algemeen redelijk achter, met name het zwembad en de direkte omgeving daar van is slecht onderhouden.
Ontbijt is zeer mager, wijnig keus en wijnig variatie (elke dag wijnig van hetzelfde), gelukkig is in de directe omgeving meer dan voldoende aan goede tot zeer goede eetgelegenheid te vinden

Geweldige vacantie
ilona
7-4-2009 ilona
we gaan nu voor de tweede keer
vorig jaar voor het eerst geweest
het is een gezellig onderkomen en de mensen zijn daar geweldig en erg lief
het strand ligt op een loopafstand
het eten vindt ik ook erg goed er zijn genoeg tentjes waar je voor weinig geld lekker kan eten
we vertrekken morgen voor 3 wkn
ik heb er weer erg veel zin in
sinar bali here we come