Hotel Legian Express** in Kuta (Beach) / Legian Indonesië beoordelingen 6.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.282 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Kuta (Beach) / Legian > Hotel Legian Express**

Beoordelingen Hotel Legian Express**

30 januari 2012

6,4
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Legian Express scoort een 6,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Legian Express**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Legian Express** in Kuta (Beach) / Legian, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Legian Express** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Legian Express** met andere accommodaties in Kuta (Beach) / Legian.

21 beoordelingen over Legian Express**

hotel is aan opknap beurt toe
corrine
11-10-2009 Een verouderd hotel op een zeer goede lokatie.
personeel wil graag wat voor je doen maar hebben naar mijn indruk niet altijd de middellen voor.
mooie grootte kamers,meubelair aan vervanging toe en zo ook de bad kamer.

een goed hotel voor die geen niet te veel luxe nodig hebben.
Het onbijt is ieder dag het zelfde maar dat is wel op telossen door ergens anders te gaan ontbijten .
eet geleggenheid volop.

Centrale ligging voor weinig geld
fam. Feryanto
12-8-2009 Goed prijs kwaliteit verhouding. We verbleven er 1 nacht om vervolgens de vlucht naar Java te hebben, maar men noemde ons bij naam.
Vriendelijk personeel. Klein zwembad, ruime kamers met alle basis dingen aanwezig. Badkamer inderdaad wat verouderd

Goed te doen
Pamela Freeke
9-9-2008 23 dagen verbleven in hotel met uitstekende ligging. Verwacht geen luxe, maar is goed te doen. Personeel helpt je graag. Badkamer rook soms niet zo fris en douchekop hingen we aan de rail van het gordijn. Ging prima! Geen hotel om bij zwembad te liggen, goed genoeg om af te koelen/spoelen. Rechtdoor poort tegenover hotel ben je sneller bij het strand ( je kan en mag door het "tuintje" van de winkel aan het eind )Ontbijt was oke, weinig variatie. Kortom, beetje oud hotel, maar goed te doen. Wij waren tevreden!

Ronduit zeer slecht behalve de ligging
robbert
24-7-2008 hier 22 dagen verbleven het was ronduit slecht kamer vol met scheuren badkamer zag er niet uit verwaarloost hele hotel eigelijk als je in de folder kijkt denk top maar werkelijkheid!@#$%%^ zwembad kan je niet in volgens mij al jaren niet schoongemaakt dus mijn conclusie ga hier niet heen. wil je een leuk hotel ga ertegenover bij adhi dharma vele malen beter en schoon

Familie, Juni 2008
Niet voor herhaling vatbaar!
Jansink
31-7-2008 Wij zijn hier 10 dagen geweest, kamers waren niet schoon, overal lag stof, het beddegoed zat vol met brandgaatjes. Personeel was aardig, niets op aan te merken. Het ontbijt was bedroevend slecht, hadden logies ontbijt geboekt, maar na 1 ontbijt te hebben gehad zijn we gillend op zoek gegaan naar een andere ontbijtgelegenheid, heel jammer. Het hotel zit aan een hele drukke straat maar hier heb je snachts echt helemaal geen last van, dat was prima. Het zwembad was schoon maar wel oud. Dit hotel heeft veel meer in zijn mars dan hoe ze zich nu presenteren, jammer, wij zullen zeker terug gaan naar Bali, want het was fantastisch, maar boeken dit hotel nooit meer.
Het strand van Nusa Dua is een echte aanrader, verder moet je zeker een keertje eten bij het visrestaurant in Jimbalan, helemaal goed!

jost42
3-3-2008 eerste indruk: armoedige receptie, ook het restaurant was niet echt aantrekkelijk om te gaan zitten. kamer was groot, badkamer echt smerig, schoon maken van de kamer liet vaak te wensen over vooral de badkamer. Zwembad was een aantal weken niet te gebruiken.Water was vies groen geworden. We zijn hier 6 weken geweest, en mensen gesproken die er meerdere keren waren geweest, die vonden dat het erg achteruit was gegaan en komen volgend jaar niet meer terug.wij gaan volgend jaar weer naar kuta(legian) maar niet naar dit hotel geen aanrader

alleenreizend
marco
17-2-2008 ben net terug van hotel legian express en ga 1 of 2 maal per jaar naar bali
hotel met de beste ligging als je graag uit of van winkelen houd omdat midden in centrum.
wel minder is kleine zwembad en ontbijt en erg rustig in hotel en wordt vaak gebruikt door mensen op doorreis.
had hotel genomen om dicht bij mijn balineese vrindin te zijn

jose strijkers
26-1-2008 We hebben er de vakantie van ons leven gehad Het personeel is geweldig de kamers waren sober maar netjes
Door het personeel werden we in de watten gelegd niets was hun teveel
maar er zijn nog altijd mensen die met niets tevreden zijn Die kunnen maar beter thuis blijven Het hotel ligt in het centrum van kuta,er valt van alles te beleven In een woord klasse

Familie
silene
10-1-2008 heel gezellig hotel, kamers sober, personeel doet alles voor je.

met partner, Jan. 2008
John
7-3-2008 receptie erg armoedig en vuil. mooie tuin vieze badkamer met schimmel op de muren en gebladderd .zeerzeker niet voor herhaling vatbaar voor de volgende vakantie.kwartier lopen naar het strand het restaurant was erg somber en donker.we hebben hier zes weken gezeten.

6,4

alleenreizend (2)