Hotel Kuta Seaview*** in Kuta (Beach) / Legian Indonesië beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kuta Seaview***

29 mei 2012

Hotel Kuta Seaview*** Kuta (Beach) / Legian

Beoordelingen Hotel Kuta Seaview***

Jl. Pantai Kuta, 80361, Kuta (Beach) / Legian
Hotel Kuta Seaview scoort een 7,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kuta Seaview***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kuta Seaview*** in Kuta (Beach) / Legian, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Kuta Seaview*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Kuta Seaview*** met andere accommodaties in Kuta (Beach) / Legian.

9 beoordelingen over Kuta Seaview***

"Wisslende ervaringen"
Johanna
15-12-2009 Kuta Seaview is een leuk hotel met kamers in bungalowstijl. Prima kamers, maar worden niet erg goed schoongemaakt. Ontbijt is heerlijk met een ruime keuze. Zwembad is ook prima. Toen wij er waren werd er echter gerenoveerd waardoor wij elke ochtend rond half acht werden gewekt door de bouwvakkers. Toen wij hierover klaagden werden we niet serieus genomen. Ligging is prima, in het centrum van Kuta. Stand is aan de overkant van de weg.

met partner, Mrt. 2009
"Sfeervol"

18-3-2009 Voor het eerst op Bali. Kuta Seavieuw cottage is netjes en verzorgd. De huisjes staan in een plantrijke omgeving. Momenteel wordt het hotel geheel gerenoveerd. Deze kamers zijn cmpleet. Wij hebben in ieder geval genoten van ons verblijf. Het personeel was fantastisch.

met partner, Okt. 2008
"Voor herhaling vatbaar!"
Corry en Richard
7-10-2008 Wij hadden bij onze touroperator een Deluxe Cottage kamer geboekt en deze was perfect. Wij hadden een klamboe en ook een muggenverdrijver, dus geen last gehad van de muggen. Elke dag schone handdoeken en het einde van de middag liepen ze langs de bungalows met de vraag of je nog schone handdoeken wilde. De ligbedden aan het zwembad, met gratis badhanddoeken service, zijn erg goed en ook de massage is een aanrader. Het eten en drinken is goed, maar erg duur vergeleken met de restaurantjes en barretjes in Kuta zelf. De ligging is perfect en wij hebben geen geluidsoverlast gehad van een discotheek o.i.d.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kuta Seaview*** bij:

Familie
"Zeer centraal"
marlies
15-9-2008 Nette accommodaties in bungalowstijl. Kamers redelijk gedateerd en niet erg schoon. Zeer goede ligging in het centrum van Kuta naast het Hard Rock cafe. Helaas geen eigen strandbedden

"Prima 3-sterren hotel"
Denise-Ben
14-8-2008 Kuta seavieuw is een prima hotel! Het ligt midden in het centrum van Kuta. Bij het zwembad heb je heerlijke ligbedden en kan je, je laten masseren.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn netjes ingericht. Van de zeezicht kamers moet je niet teveel van verwachten.
Dit hotel is niet echt geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Er is geen kinderanimatie, en het hotel ligt aan een drukke weg.
In de avond kan je geluidsoverlast hebben van de naastgelegen discotheek(de zeezichtkamers)
Wij hebben het erg naar ons zin gehad, alles is op loopafstand, het ontbijt is goed, en als je de weg oversteekt zit je al op het strand.
Wij gaan zeker nog een keer terug!!!

met partner, Aug. 2008
"Prima 3-sterren hotel"
Denise-Ben
14-8-2008 Kuta seaview is een prima hotel! Het ligt midden in het centrum van Kuta. Bij het zwembad heb je heerlijke ligbedden en kan je, je laten masseren.
Wij gaan zeker nog een keer terug!!!

met vrienden, Juli 2008
"Geen aanrader!"
Kelly
14-7-2008 Het slechte nieuws eerst dan maar... Het 'Kuta Seaview Hotel' bezorgt de argeloze Bali-ganger twee onaangename verassingen: Een verschrikkelijk drukke weg scheidt het hotel van het strand, en elke dag van de week is het voor drie uur in de nacht welhaast onmogelijk de slaap te vatten, door de snoeiharde techno-house van een nabijgelegen openlucht discotheek. En mocht je gaan voor de “Charming guestrooms nestled among tropical gardens”; neem dan een ruime voorraad korrels zout mee. Tegen de huisjes aan groeit het nodige, maar het staat allemaal strak op elkaar. Goed nieuws is er gelukkig ook nog wel; de cocktails zijn uitstekend, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en je kunt er prima ontbijten, lunchen en dineren. Er is een taxi-service en vlak naast het hotel is o.a. een supermarktje en een Mcdonalds. Kortom; ga je voor het nachtleven in Kuta, dan is het seaview hotel een prima accomodatie, in elk ander opzicht doe je er beter aan dit hotel te vermijden.

met partner, Feb. 2008
B. Troenokarso
29-2-2008 Een mooi hotel met goede service. Neem alleen seaview niet te letterlijk, want vanuit sommige kamers zie je alleen maar huisen. Zwembad is een plaatje die zo uit de serie THE OC kan komen. Ligt aan Poppies lane 1 en 2 dat is handig als je snel op Legian (hoofdstraat) wil komen om te shoppen. 24 uurs winkel direct naast het hotel. strand is op een steen worp afstand..straat over steken en je bent er.

met vrienden, Jan. 2008
Pauline Flohr
31-1-2008 Vanaf 8 Jan 2008 tot 29 jan 2008 verbleven wij in dit hotel, het is een klein hotel,we hadden eerst een kamer met zeezicht, daar waren we niet blij mee omdat het een kleine donkere kamer en op het balconnetje keek je eerst naar vreselijke daken en in de verte zag je een randje zee.Maar via onze hostes van hotelplan konden we na bij -betaling naar een cottage in de tuin.Mooie kamer met bad,elke dag schone lakens en handdoeken alleen geen klamboe en een airconditioning die de kamer veel te koud maakte, en de muggen die ons iedere nacht wakker hielden en ons veel gestoken hebben, we hebben 3 dgn voordat we weg gingen van die giftige muggen verdrijvers moeten branden iedere nacht. Dat hielp.
Voor het personeel niets dan lof, Aardige ,vriendelijke mensen vooral van het restaurant, de barkeepers, zwembad, en de tuin. Ontbijt was heel goed, maar het restaurant eten was slecht en veel te duur.Dat was voor ons een reden om veel buiten te eten, goed en voor weinig geld Nik mak en Dong favoriet