Beoordelingen Jln Bakung Sari

21 mei 2013

Jln Bakung Sari
Beoordelingen Jln Bakung Sari
Jl. SINGOSARI,, 80361, Kuta (Beach) / Legian
Wil je weten wat anderen vonden van Jln Bakung Sari in Kuta (Beach) / Legian? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Jln Bakung Sari.
Jln Bakung Sari scoort een 6,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Jln Bakung Sari in Kuta (Beach) / Legian? Op deze pagina lees je beoordelingen van Jln Bakung Sari. Je kunt 15 vakantiefoto's van Jln Bakung Sari bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Jln Bakung Sari in Kuta (Beach) / Legian.

2 beoordelingen over Jln Bakung Sari

met partner, Sept. 2010
"Nooit meer"
Helsbai
18-10-2010 Na een zware reis van bijna 24 uur was dit hotel echt een domper. Eenvoudige kamer is niet erg, maar de kamer was vies en de toilet liep niet door. Toen ik dit ging melden bij de receptie begreep de dame mij niet. Vervolgens contact opgenomen met reisorganisatie. Toen konden we naar een andere kamer verhuizen. Deze was beter, maar nog steeds niet fantastisch. De ligging is wel goed, maar de volgende keer kiezen wij echt een ander hotel in Kuta.
Ontbijt eenvoudig, maar ok.

met partner, 2010
"Straat vol bars, restaurants en hotels"
Jan en Christien
6-7-2010 Jalan Bakung Sari is een drukke straat vol met bars, restaurants en hotels in alle prijsklasses. De straat eindigt of begint bij Kuta Square waar het grote Matahari Warenhuis ligt.
Hier zijn de beste restaurants en de meeste winkels en met name ‘s avonds is het een drukte van belang op straat. Legian, de Jalan Pantai en de Jalan Bakungsari zijn de 3 drukke winkelstraten die alleen bestaan uit winkeltjes en restaurantjes. In Kuta is werkelijk alles te koop maar het voornaamste zijn toch wel souvenirs en kleding. Aan het einde van de jalan Bakungsari bij het strand ligt een markt die geopend is vanaf een uur of tien tot even na zonsondergang. Op deze markt is voornamelijk kleding te koop. Wel afdingen.

Beste accommodaties in Kuta (Beach) / Legian

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit