Hotel Hard Rock**** in Kuta (Beach) / Legian Indonesië beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.196 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Kuta (Beach) / Legian > Hotel Hard Rock****

Beoordelingen Hotel Hard Rock****

10 februari 2012

zwembad va een andere kant bezien

Hotel Hard Rock scoort een 8,6 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hard Rock****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hard Rock**** in Kuta (Beach) / Legian, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Hotel Hard Rock**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Hard Rock**** met andere accommodaties in Kuta (Beach) / Legian.

38 beoordelingen over Hard Rock****

Geweldig hotel !
Sandra
13-9-2011 In augustus op vakantie geweest met 3 gezinnen. We hebben het hier geweldig gehad, aan het strand. Ligging is centraal zo bij winkels en restaurants (Starbucks om de hoek) maar ook de rust bij het hotel. Service van het personeel was top.
Eten en drinken is in verhouding duur dat klopt, een tip: maak bv bij lunch gebruik van kinder menu, is prima eten en kost stuk minder.
Muziek waar over geschreven word hebben wij niet als storend ervaren, zeker niet bij het zwembad. Veel ligbedden, keurige handdoek service. Zwembaden zijn voor de kinderen geweldig, goed toezicht hele dag.
Ontbijt is goed, zowel aziatisch als europees, veel vers fruit maar ook bv vers gemaakte pancakes heerlijk
Muziek 's avonds, ik kan mij voorstellen als je kamer met kleine kinderen daar dicht bij ligt dat je dit hoort misschien bij boeking aangeven, Wing 5 is rustig.
Kamers zijn schoon, denk er aan een wereld stekker mee te nemen, in badkamer kan je wel opladen, Kortom prima, wij komen zeker terug !

Nooit meer naar Bali
Priscilla
29-6-2011 Leuk hotel in een verschikkelijke plaats !
Heb nog nooit zo'n verschikkelijke vakantie gehad!
En dit was nog wel onze huwelijksreis!
Hotel was mooi maar eten en drinken was duur
En kuta was echt vreselijk
Nergens leuke terrasjes geen mooie winkels
Verschikkelijk veel scootertjes
Drugsdealers corrupte agenten
Slechte infrastructuur leek wel oorlog
Kan nog wel ff zo doorgaan ! Pffff
Maar hard rock is mooi !

met oudere kinderen, Apr. 2011
Topvakantie gehad!
Joke Rijkhoff
20-4-2011 Een centralere plek in Kuta kan bijna niet! Prachtig zwembad, waar de consumpties overigens wel heel prijzig zijn, maar gelukkig viel de bewaking nooit over een flesje water in je tas. Het enige vervelende waar wij - in deze 2 weken - mee geconfronteerd werden is het feit dat ze aan het schilderen waren, waardoor wij last hadden van de verflucht. Hierdoor - op ons verzoek - 2x van kamer gewisseld. Kregen als tegemoetkoming een Balinese massage in de spa. Het personeel was allervriendelijkst. Sommige (Superior)-kamers zijn enigszins aan renovatie toe. Op iedere kamer staat een geluidsinstallatie, maar van geluidsoverlast geen hinder gehad. Hadden een (betaalde) wifi-kaart maar op de kamer was de verbinding buitengewoon slecht tot niet aanwezig! We hebben - behalve het ontbijt - niet in het hotel gegeten, maar daar je overal zo dichtbij zit, hadden we de keuze uit vele restaurantjes en terrasjes. We waren eerder op Bali geweest, maar dit hotel komt voor herhaling in aanmerking!

met partner, Mrt. 2011
Een goed hotel en zeer kindvriendelijk
Mike
11-5-2011 Het hotel is steeds aan het vernieuwen zowel met de kamers als met het voedsel, de drankjes en het eten zijn duurder geworden ivm de alcohol tax ingevoerd door de regering.Het zwembad is nu uitgevoerd met een paar glijbanen wat de pret voor de kinderen verhoogt. Er is een uitgebreid pakket voor de kinderen aanwezig om deze bezig te houden. De staff is uitstekend en niets is te veel.
De stagepass houders zullen even schrikken want deze pas wordt niet verlengt ivm te veel misbruik door lokale gasten, maar misschien kan een gesprekje bij gasten relaties wonderen doen.( receptie van het hotel). Elke avond is er in de lobby (centerstage) een life band aan het spelen van 20.30 uur tot +- 23.45 uur, deze bands worden regelmatig gewisseld. En er is een happy hour van 18.00 uur tot 21.00 uur. Als u naar het strand gaat ga dan steeds naar de zelfde plek dan wordt u niet steeds door andere verkopers lastig gevallen. Na 1 x kennen ze u en zullen u verder met rust laten.

met jonge kinderen, Feb. 2011
Keurig, schoon, vriendelijk maar gehorig.
Middelburgs gezin
14-3-2011 Ruim opgezet hotel met ruime kamers, onze kamer zat erg dicht bij de centrale airconditioning waardoor het 's-nachts moeilijk slapen was.
De bediening was uitmuntend, allemaal even vriendelijk en niets was te veel moeite.
Zelden een hotel gezien dat zo netjes werd schoongehouden.
Eten prima, niet al te veel variatie maar kwalitatief naar verwachting.
Zwembad is geweldig maar zolangzamerhand aan wat onderhoud toe.
Beveiligingsbeambten bij ingang en bij zwembad gaf je een prettig gevoel.
Veel Russen, Chinezen en Australiers waarvan de Russen toch echt de minst prettige gasten zijn, zeer weing Nedelanders gezien maar dat komt waarschijnlijk doordat het laagseizoen was.
Al met al de moeite waard.

met vrienden, Feb. 2011
Ssuuuuper hotel!!!
m
21-3-2011 het is een heel mooi complex,het zwembad is echt geweldig! erg groot. je ziet ook de hele dag personeel poetsen, het wordt dus overal goed bschoon en netjes gehouden!
het personeel is ook heel aardig! het eten is gevarieerd. bij het hotel is eten erg duur, je kan beter buiten de deur eten, gezellig en goedkoop!
kuta is wel een ontzetentd druk stadje, daar moet je tegen kunnen!
het strand viel ons erg tegen; lag veel rommel en je kan zee niet echt in, maar t zwembad compenseert veel!
het hotel is zeker een aanrader!!!!! en overigens ook het raften,zooo mooi!!!!
de excursies moet je via de lokale mensen regelen (wij via badmeester),scheelt je de helft! en je ziet veel meer van het land. en het is ook heel veilig...
al met al een TOP vak gehad!

Heel gaaf!
Purdy
7-12-2010 Op onze huwelijksreis 3 nachten verbleven. Erg gaaf hotel en goede service. Ligging prima ten opzichte van het strand en winkeltjes. Kamers zijn prima maar sfeerloos. Jammer dat er zoveel jonge australiers in Kuta zijn, beetje vergelijkbaar met de Nederlandse jeugd in bv Lloret of Salou.

met partner, Aug. 2010
In één woord fantastich
René Koreman
27-8-2010 Als je dan toch in de drukte van Kuta wilt zijn, is er na mijn idee maar 1 echt goed hotel en dat is dit Hard Rock Hotel, heb al in verscheidene hotels gezeten maar dit was echt de topper. fantastisch eten, vooral ontbijt, prima service met een echte glimlach, uitstekende kamers waar het je aan niets ontbreekt. Voor kinderen ook ideaal door het multi funtionele zwembad annex strandje in het zwembad en zelf een kinderopvang. Echt een aanrader. Vanaf de ingang van het hotel nog geenn 25 meter op het strand met allerlei gezellige barretjes.

Niks te klagen!
Rachid
20-7-2010 Als je naar kuta (drukte) wilt is dit een prima lokatie. De kamers zijn ruim en worden goed schoongemaakt. Verder ben ik, net als alle anderen, vol lof over het zwembad. Al met al een dikke voldoende....wat hotel betreft!

Gezellig en superligging
michel en lise
30-5-2010 Echt een leuk hotel met vriendelijk personeel. Eten niet te duur en lekker. Is niet het meest rustige hotel, maar dan moet je sowieso niet in Kuta zijn. Schone ruime kamers en niets is te veel voor de staff. George is een goede gastheer en voor vragen kan je altijd bij hem terecht.

met een groep (1)
alleenreizend (1)