Hotel Discovery Kartika Plaza***** in Kuta (Beach) / Legian Indonesië beoordelingen 9.2 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 7.089 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Kuta (Beach) / Legian > Hotel Discovery Kartika Plaza*****

Beoordelingen Hotel Discovery Kartika Plaza*****

7 februari 2012

Hotel Discovery Kartika Plaza***** Kuta (Beach) / Legian

Hotel Discovery Kartika Plaza scoort een 9,2 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Discovery Kartika Plaza*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Discovery Kartika Plaza***** in Kuta (Beach) / Legian, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 146 vakantiefoto's van Hotel Discovery Kartika Plaza***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Discovery Kartika Plaza***** met andere accommodaties in Kuta (Beach) / Legian.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

63 beoordelingen over Discovery Kartika Plaza*****

met oudere kinderen, Okt. 2011
Geweldig Hotel
BEN112
26-10-2011 Geweldig hotel. Naast Discovery winkelcentrum. Grootste shoppingmall van Bali.
Kartika Plaza ligt direct in Kuta. Het hotel is groot maar dat is geen moment te merken. Het in Balineese stijl gebouwde hotel organiseerd elke avond diner met entertainment. In het hotel zijn eten en drinken hoog geprijst. Buiten het hotel kan je eten en drinken voor ongeveer 10 tot 15 euro per persoon. Het ontbijt is uniek. Nog niet eerder zo uitgebreid gezien. (ook niet in Turkije)
Kuta is een druk deel van Bali. Voor surfers is Legian de betere keus.

met een groep, Okt. 2011
Mooi hotel
Debbie
21-10-2011 Erg mooi en groot hotel. Kamer zijn groot en netjes. Iedere dag wordt er schoongemaakt. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Eten is goed bij het ontbijt keuze uit warm of koud buffet van nasi/engels ontbijt tot brood/croissant tot conflakes.
Hotel ligt aan de zee (strand is er alleen waneer het eb is) en naast de discovery mall (een groot winkelcentrum) Aan de voorkant van het hotel ligt een drukke straat (hier heb je geen last van) met allemaal eet-tentjes en kraampjes met souveniertjes (waar ze bedelen zodat je daar wat koopt)
Weinig animatie bij het hotel. Wel een mooi zwembad. fitnessruimte en speeltuintje voor de kinderen.

Geweldig hotel met een vervelende strandkant
Jan
28-8-2011 Heel fijn hotel. Goede service. Geweldig ontbijt. Blijf wel weg van de strandzijde. Je wordt daar telkens weer lastig gevallen door de "verkopers". Notabene óp het grondgebied van het hotel. De verkopers gaan brutaalweg op de ligbedden van het hotel zitten. Ook na klachten daarover van meerdere hotelgasten wilde het hotel niet ingrijpen. Waardeloze security dus.

met partner, Mei 2011
Spijt van onze keuze
Cynthia
20-6-2011 We hebben er spijt van dat we voor dit hotel gekozen hebben. Tijdens onze vorige vakantie op Bali verbleven we bij het Legian Beach Hotel en dat heeft een betere ligging (aan een echt strand), is mooier, heeft een leukere 'strand/lounge'-bar, leukere zwembaden, enz., enz. Wat wél goed was aan dit hotel waren de kamers; erg netjes, ruim en schoon. Het ontbijt was prima en erg uitgebreid. Het zwembad was schoon en groot en er was geen 'handdoekje leggen'. De ligging was verder op zich prima, je liep zo naar het centrum van Kuta en de shoppingmall ligt er natuurlijk naast, alleen er is geen strand. En het strand ietsje verderop is ook niets, dus we namen steeds een taxi naar bijv. Legian. Verder is het gebouw oud en kaal (zeker voor Balinese hotel-begrippen), de tuinen zijn netjes, maar saai aangelegd. De restaurants zijn (te) duur, maar er zijn voldoende alternatieven in de buurt. Het is op zich een prima hotel, maar we zouden het niet aanraden aan onze vrienden/familie.

met jonge kinderen, Mei 2011
Top hotel
Angela
14-6-2011 We zijn medio mei naar dit hotel geweest en echt een top tijd gehad!

We hadden speciaal verzocht om kamers beneden, dit ivm de kleintjes die tussen de middag nog slapen en je dan snel bij je kamer bent. Dit waren de Private Garden Pool vieuw rooms.
De service in dit hotel was echt super, al denk ik dat dit overal op Bali wel het geval is als je kleine kindjes bij je hebt. De Balinees is uitermate gek op kinderen.
Zo af en toen hing de telegraaf van die dag aan onze deur
Het ontbijt was echt heerlijk. Zoveel keus. Zon uitgebreid ontbijt buffet had ik nog nooit gezien. Zelfs de koffie waarmee ze in kannen rond lopen was net als thuis. Er waren ook nog 2 automaten waarin je oa ook cappuchino kon pakken.
Tepanyakki heeft heerlijke sushi en sashimi, wel europeesche prijzen.
Ligging naast Centro is ook echt een +
Wij gaan absoluut terug!

met partner, Apr. 2011
Fantastisch 5* hotel!
roos0077
10-5-2011 Het hotel is geweldig ,het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het zwembad is mooi en groot.
Het ontbijt is goed en uitgebreid,de kamers zijn ook allemaal even mooi en schoon.
Het hotel ligt alleen in de verkeerde plaats.
Kuta is vies,stinkend,druk en overspoeld met Australische toeristen.Het strand is rommelig en ligt vol met aangespoelde rotzooi.
Nusa Dua is veel mooier met een mooi tropisch strand,vooral het Ayodya hotel.

met partner, Apr. 2011
Fantastisch hotel
Wim
28-8-2011 Dit hotel is werkelijk fantastisch. Zowel qua ligging als qua comfort. Zeer vriendelijk personeel die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Prima restaurants, met name het Aziatisch restaurant. kamers zijn zeer goed en prima ingericht, heerlijke bedden, prima balkon.
Schoonmaak as dagelijks door Martha, onze kamerjongen, die ons steeds weer verraste met een leuke attentie in de vorm van een gestyleerde badhandoek.
Ook het personeel van zowel de beachbar als de poolbar was heel attent en erg leuk in de omgang.
Al met al een hotel om weer naar terug te willen.

Prima hotel, super locatie
Helene
25-2-2011 Wij zijn net terug,het hotel is perfect,maar op dit moment zijn ze wel bezig met grote renovatie,bijv nieuwe vloertegels,airco,'s worden vervangen,was hard nodig, we hadden de pech dat de onze het niet deed,maar die werd de volgende dag vervangen.we hadden een ocean Front room (echt top)2242.het uitzicht was geweldig,maar idd de prijzen van eten en drinken is niet goodkoop, maar wel goed.en ontbijt is super,lekkere cappucino.en de locatie is prima,naast warenhuis en toch niet in het allerlei drukste gedeelte van kuta.hier zitten een wat oudere publiek, veel indische Nederlanders.

met partner, Feb. 2011
Leuk hotel,veel zakenmensen.
Corine
17-3-2011 Leuk hotel, erg modern qua inrichting, niet zo Balinees.Waarschijnlijk doordat het ook een congreshotel is.De ligging is prima,toch zou ik er niet weer naar terug gaan.Bij het hotel is geen strand, daarvoor moet je een hotel meer naar het noorden nemen.In de omgeving zijn veel winkels, de straat is erg druk, taxi's rijden letterlijk bumper aan bumper.Veel geduld als je ergens heen wilt.Hotel adverteerd met gratis wifi.Dit werkt niet en zeker niet op de kamers.Na klagen was de oplossing om ieder dag een betaald kaartje te nemen voor omgerekend 4 euro. Dan was er nog geen bereik op de kamer. Pas als ik de laptop op de balconrand buiten zette lukte het. Gelijk de eerste dag geklaagd dat een handdoekenrek stuk was, duurde een week om te maken. Met de regen hadden we lekkage via een lichtpunt in de kamer, oplossing, lampje eruit draaien. Maar 1x per dag schone handdoeken. Als je na het zonnen op je kamer had gedouchd had je andere morgen natte handdoeken omdat het in de regentijd niet droog

met partner, Feb. 2011
Prima hotel
Helene
22-10-2011 Ligging dichtbij ocean warehouse.ocean frontroom is super,ontbijt is super. Er zijn hier veel Indische Nederlanders die hier overwinteren.dit hotel ligt in het rustige gedeelte van kuta.nadeel is hier dat je een eindje moet lopen voor het strand en er zijn daar ook geen ligstoelen op het strand.

met een groep (3)

1 2 3 4 5 6 7 volgende