Denpasar Market Kuta (Beach) / Legian Indonesië. Informatie & Beoordelingen Denpasar Market ~ Zoover

Beoordelingen Denpasar Market

30 mei 2012

Denpasar Market

Beoordelingen Denpasar Market

Kuta (Beach) / Legian
Wil je weten wat anderen vonden van Denpasar Market in Kuta (Beach) / Legian? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Denpasar Market.
Wil je weten wat anderen vonden van Denpasar Market in Kuta (Beach) / Legian? Op deze pagina lees je beoordelingen van Denpasar Market. Je kunt 16 vakantiefoto's van Denpasar Market bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Denpasar Market in Kuta (Beach) / Legian.

4 beoordelingen over Denpasar Market

met partner, Jan. 2012
"Echte leven van de balinees"
wim
29-2-2012 Soms met de NEUS dicht, soms met een scheel oog kijken, maar WEL DOEN.

met partner, 2012
"Denpasar Market"
Esther
11-1-2012 Nee zou ik niet meer willen bezoeken,hert stink daar en is heel erg druk.

"Ubud druk?"
Toine
7-11-2011 Schitterende markt. Ga daarna gelijk door naar het oude paleis

met vrienden, Mei 2009
"Gaat, niet de leukste markt van Bali"
Jessica
5-7-2011 Denpasar vind ik in het algemeen niet de leukste stad van Bali. Op deze markt zijn heel veel stoffen te koop. Mocht je iets met stoffen/kleding doen dan zou ik deze markt niet overslaan. Anders zou ik je niet perse aanraden om hier heen te gaan.

Beste accommodaties in Kuta (Beach) / Legian