Hotel Baleka Beach** in Kuta (Beach) / Legian Indonesië beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Baleka Beach**

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Baleka Beach**

Werkudara Street, Legian-Kuta, Bali, 80361, Kuta (Beach) / Legian
Hotel Baleka Beach scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Baleka Beach**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Baleka Beach** in Kuta (Beach) / Legian, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel Baleka Beach** met andere accommodaties in Kuta (Beach) / Legian.

2 beoordelingen over Baleka Beach**

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Fijne afsluiting van vakantie"
Els
7-11-2009 Baleka Beach hotel was een fijne plek om onze vakantie af te sluiten.
Het ligt niet aan het strand, maar het is maar een klein stukje lopen om bij het strand te komen. Ze hebben hun zwembad net gerenoveerd, dat ziet er goed uit, dus ook hier kun je zwemmen.
De service is goed, de medewerkers vriendelijk en gastvrij.
De standard rooms zijn naar onze mening goed, alleen waren we wel blij dat we onze eigen muskietennetten meegenomen hadden, want die zaten er een hoop.
Ook het ontbijt is goed in hun eigen restaurant. Verder daar niet gegeten, er zijn zoveel andere lekkere restaurants in de buurt dat we het niet geprobeerd hebben.
Wel waren we blij dat we niet in een kamer bij het zwembad zaten, daar kan het wel erg rumoerig zijn 's avonds. Zeker in de australische vakantie (wij waren er half oktober) dan zitten er veel australische families bij elkaar op de veranda. Maar in de kamers met de lage nummers (wij hadden 109 en 101) heb je daar totaal geen last van.

Familie
astrid
27-7-2007 erg tevreden, goede service, voor herhaling vatbaar, erg aardige eigenaar,fijne liging,