Hotel The Ritz-Carlton Bali***** in Jimbaran Indonesië beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel The Ritz-Carlton Bali*****

29 mei 2012

Hotel The Ritz-Carlton Bali***** Jimbaran

Beoordelingen Hotel The Ritz-Carlton Bali*****

Jl Karang Mas Sejahtera, 80364, Jimbaran
Hotel The Ritz-Carlton Bali scoort een 9,7 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Ritz-Carlton Bali*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Ritz-Carlton Bali***** in Jimbaran, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel The Ritz-Carlton Bali***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Hotel The Ritz-Carlton Bali***** met andere accommodaties in Jimbaran.

6 beoordelingen over The Ritz-Carlton Bali*****

9,6
met vrienden, Sept. 2008
"Vriendelijk"
hans & heinz
25-2-2009 ;n hotel om je thuis te voelen
bediening is erg vriendelijk ( soms overdreven )
wat we niet kunnen zeggen van de receptie want geld wisselen alleen met nieuwe eurobriefjes
ontbijt erg gezellig druk en volop keuze.
restaurant wisselvallig en het is niet druk omdat het te duur is, dan maar naar het specialiteitenrestaurant duur maar goed

met partner, Dec. 2007
Maurits
23-12-2007 Absoluut tophotel in deze regio. Net als in de rest van de wereld biedt het Ritz-Carlton ook hier weer de hoogste kwaliteit dienstverlening en exclusiviteit die je mag verwachten. Aanrader!

BartJan Bosch
11-11-2007 Mooi hotel op een prachtige locatie. Ligging is geisoleerd. Voor winkelen of eten buiten de deur (new langsam op Jimbaran Beach is en echte aanrader romatisch eten verse vis van de grill) moet je altijd een taxi nemen. Service is geweldig (hebben ze ook meerdere awards voor ontvangen). Het ontbijt was aardig maar hier hadden we veel meer van verwacht. Eten en drinken in het hotel is heel erg duur in vergelijking met de andere 5 sterren hotels op Bali die we, dit jaar, bezocht hebben. Kamers zijn geweldig, groot en worden goed schoonghouden. Prijs/Kwaliteit, je betaald echt voor de naam en de accomodatie. Nogmaals veel te duur voor mensen met een meer dan modaal inkomen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Ritz-Carlton Bali***** ...

A. J. Zoeteweij
26-8-2007 Prachtig hotel mooi gelegen op een klif.
Het uitzicht is prachtig, het personeel doet al het mogelijke om het naar je zin te maken. Je hebt er verschillende restaurants en ze zijn allemaal even goed. Het hotel beschikt over een mooi klein prive strand waar het goed uit te houden is. Ook de Spa is geweldig.
Echt een topper voor een geslaagde vakantie op Bali.
André

Ron van Hoesel
28-8-2006 Ik heb hier slechts 3 dagen gezeten i.v.m. een business trip maar mijn indruk deze 3 dagen was verpletterend. Ik heb echt niet 1 minpuntje kunnen vinden. Het is niet het goedkoopste hotel maar het is zijn geld meer dan waard. Ik ga hier zeker nog een keer terug, maar dan met mijn gezin

Richard & Petra
31-8-2005 Perfecte (romantische) bestemming voor een huwelijksreis(je)! Bijna niet in woorden uit te drukken, maar alleen in superlatieven: zoveel oprecht vriendelijke service, enorme luxe, heerlijk eten, schitterende uitzichten etc. Wij verbleven in een duurdere ocean front villa ipv het hotel zelf, een echte aanrader! Binnen- en buitendouche, een enorm bad en een plungepool bij je villa . Daarnaast kon je nog kiezen uit het schitterende split-level (villa)zwembad of het enorme (hotel)zwembad met waterval. Je hoefde je butler maar te bellen voor vervoer per 'golfkarretje' naar een van de geweldige restaurants, zwembaden, de spa, golfbaan, privestrand etc. We hebben hiervoor ong.E 500,- per nacht betaald, maar het was iedere euro waard (als je 1x in je leven heerlijk deca-romantisch wilt genieten). Dit hotel heeft overigens veel onderscheidingen gewonnen van diverse wereldwijde organisaties.