Bungalow Pondok Bambu in Candidasa Indonesië beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.870 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Candidasa > Bungalow Pondok Bambu

Beoordelingen Bungalow Pondok Bambu

10 februari 2012

Bungalow Pondok Bambu Candidasa

Bungalow Pondok Bambu scoort een 8,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Pondok Bambu? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Pondok Bambu in Candidasa, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Bungalow Pondok Bambu vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Bungalow Pondok Bambu met andere accommodaties in Candidasa.

25 beoordelingen over Pondok Bambu

met oudere kinderen, Aug. 2011
Seaviewkamers zijn prima te doen, top ontbijt.
peggyenbenjamin
13-8-2011 Ons verblijf hier was prima, mooie kamer. Badkamer is groot en netjes, wel mag er wat aandacht besteed worden aan de doucekraan. Tis alles of niets, levensgevaarlijk voor kleine kinderen omdat het warme water, wanneer het niet gemixt is met koud, bloed heet is. Kraan is moeilijk te regelen en wij hebben een aantal malen tijdens het douchen geen plots geen water meer gehad. Blijkbaar werd dit veroorzaakt door onderdruk tgv vullen zwembad e.d. Prima, maar communicatie daarover zou goed zijn!
Het ontbijt is super top, het beste dat we tnt op Bali hebben gehad. Luch gaat, diner was niet onze smaak, wij gaan persoonlijk liever voor het traditionele Indofood dan een ( kantenklare?) saus over de garnalen, jammer.....
Bedden zijn nogal hard. Kamers zijn wel schoon en erg netjes wat betreft de inrichting.
In Candidasa zelf is niet echt heel veel te doen. Wel een mooie uitvalsbasis om het oosten van Bali te zien!

met partner, Apr. 2011
Voor ons niet meer
irma
22-4-2011 wij zijn met 4 per. hier voor 5 nachten geweest. het ligt aan een hele drukke weg:en dat merk je heel erg als je overdag buiten de deur gaat eten of gewoon wandelen. kan dit hotel niks aan doen , maar wij vonden heel vervelend.
hebben daar 2 keer de lunch gebruikt :en vonden dat helemaal niets. de rest buiten dit hotel gegeten . ontbijt is niets op aan te merken.
inderdaad hele fijne ligbedden, maar alleen op 2 na staan ze allemaal in de schaduw.,
er is maar 1 bed die het grootste deel van de dag in de zon staat.
kamer vonden wij erg donker ,en een bed die vreselijk hard is. dat merk je heel erg als je je eigen om wilt draaien. dan is het bonk,de douche sta je meer naast als er onder:temperatuur was niet te regelen , dan weer warm en dan weer koud.
vanuit het restaurant inderdaad een mooi gezicht over zee.
en laten we eerlijk zijn het is geen tuin maar een laantje :met aan beide zijde 10 kamers,maar wel heel mooie begroeing.
personeel niets op aan te merken.
is ook handdoek service.

met partner, Dec. 2010
Geweldige vakantie gehad
H. Optenkamp
13-2-2011 Wat een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. Pal aan zee, klein eigen strandje, perfect eten en vooral de service van het lieve en leuke personeel maakt indruk. Je voelt je meteen thuis.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Geweldig
Fam. Van Stenus
1-9-2010 We hadden 3 kamers die prima waren met een mooie grote badkamer, mooi terras met lekkere luie stoelen en altijd gratis warm water voor koffie of thee! Ligging in een dicht begroeide tuin met tropische planten. Het zwembad is vrij klein en er zijn niet veel maar wel superfijne ligbedden. Leuk restaurant (in verhouding wat duur). Zeer goed ontbijt. Prachtig uitzicht vanaf het terras. CD heeft zelf niet zo heel veel te bieden. 1 straat met leuke winkeltjes en heerlijke restaurants. We hebben zelfs een keer Sate en martebak en es tjamoer gewoon van de stalletjes langs de straat meegenomen en gegeten en niet eens ziek geworden. En zo goedkoop! 20 satestokjes voor een euro!

met vrienden, 2010
Fantastisch!!
Ria
6-1-2011 Bungalow Pondok Bambu in Candidasa heeft een fantastische ligging, mooie kamers, er is aan aan alles gedacht. Mooi zwembad met heerlijke ligbedden. Vanaf het restaurant uitzicht op zee. Maar vooral het eten is erg lekker met ruime keuze en met zorg klaargemaakt. Wij hebben ons prima vermaakt. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij verheugen ons op de volgende vakantie bij Pondok Bambu!!
Pank en Ria

met partner, Nov. 2009
Superplek in het centrum aan zee
w.krijnen
16-12-2009 altijd voorkeur voor kamer nummer 11 of 12.Dit zijn de enige twee kamers met zwembad/zeezicht.
Wordt erg goed onderhouden en supervriendelijk personeel.

SUPER!!!
Petra
8-10-2009 We zijn dit jaar ook weer in Pondok Bambu geweest, echt super!!
we zijn eerst een week in Lovina geweest(ook geweldig) en daarna 2 weken in Pondok Bambu. Weer kwamen we thuis, iedereen was blij. Onze vrienden waren hier voor het eerst en vonden het ook geweldig. Personeel zijn echt schatten, heerlijk eten.
Alles was in 1 woord weer SUPER!!
Voor volgend jaar hebben we weer geboekt en dat zegt al genoeg!!

met jonge kinderen
In een woord geweldig
familie murk schoon...
16-12-2008 echt een super resort
rustig gelegen in het vriendelijke candi dasa. je leeftc echt tussen mensen en cultuur ontzettend veel te zien zelfs gewoon langs de kant van de weg voor het hotel. met kinderen heerlijk.

Mooi gelegen resort
Jack en Ria
26-8-2008 We hebben hier 4 nachten verbleven.Kamer was prima,mooie grote badkamer mooi terras met lekkere luie stoelen,en altijd gratis warm water voor koffie of thee!De kamers zijn ruim en liggen in een dicht begroeide tuin met tropische planten.Het zwembad is vrij klein,en er zijn niet veel,maar wel superfijne ligbedden.Je hebt wel s'morgens veel geluidsoverlast van het verkeer en de naastgelegen duikschool,waar ze dan de flessen vullen etc..Het ontbijt is goed,maar begint na een paar dagen wel te vervelen.Wij gingen meestal eten bij Legong een paar deuren verderop ,en daar was het werkelijk geweldig!Je kon daar ook de was laten doen en internetten.Zijn ook een keer bij Vincent's geweest,ziet er ook erg mooi uit ,en leuk om een avondje door te brengen.In de omgeving zijn vooral het Safaripark en de waterpaleizen erg de moeite waard om te bezichtigen.

GEWELDIG
petra
24-8-2008 We zijn weer in Pondok bambu geweest en het was weer geweldig.
We kwamen gewoon weer thuis, zo voelde dat. Iedereen herkende ons en waren blij om ons weer te zien en anderom ook. Kamers, eten en het personeel is niks veranderd, gewoon weer super. Volgend jaar gaan we weer. We hebben een leuke jeepsafari gemaakt in Tabanan met gobushbali, wat echt een aanrader is. Zo leuk en goed verzorgd.

met een groep (1)