Bungalow Geria Giri Shanti in Amed Indonesië beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.759 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Amed > Bungalow Geria Giri Shanti

Beoordelingen Bungalow Geria Giri Shanti

10 februari 2012

9,6
een bungalow

Bungalow Geria Giri Shanti scoort een 9,2 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Geria Giri Shanti? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Geria Giri Shanti in Amed, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Bungalow Geria Giri Shanti vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali. Vergelijk Bungalow Geria Giri Shanti met andere accommodaties in Amed.

34 beoordelingen over Geria Giri Shanti

Zo gastvrij en verzorgd kom je het niet meer tegen
Koen
15-10-2011 Deze bungalows zijn perfect gelegen, super schoon en netjes, omringt door een prachtige tuin. Hiernaast is de staf zeer vriendelijk en behulpzaam. Je kunt aan alles merken dat de Ian en Elley hun hart en ziel er in steken. Alles is tot de puntjes verzorgd, en het is bijna niet te geloven dat het zo goedkoop is! Wij hadden het hier zo naar ons zin dat we eigenlijk niet meer weg wilden! We kunnen het iedereen aanraden en een volgende keer komen we graag weer terug!!

alleenreizend, Aug. 2011
Een zeer fijne plek; rustgevend en ontspannend
Leyla
13-8-2011 Mijn verblijf bij de Geria Giri Shanti Bungalows heeft mijn vakantie op Bali extra genot, rust en diepe ontspanning gegeven. Zoveel dat ik vanuit de Gili eilanden weer terug ben gekomen en mijn vakantie in Amed bij Elly en Ian wilde afsluiten. Waarom? 1. vanuit mijn hemelbed kon ik genieten van de tropische boomtoppen, de zee en de lucht. 2. mijn kamer was superschoon: iedere dag werd er goed schoongemaakt, het bed was goed en de linnen fris en schoon. 3. Het ontbijt vond ik lekker en de staff was vriendelijk en behulpzaam, zich zelf en toch betrokken. 4. Vanuit de bungalows ben je in een minuutje op het strand waar je kunt genieten van de rust, de vulkaanbergen, de zee, snorkelen. 5. Ian en Elly zijn betrokken bij hun gasten en geven betrouwbare informatie over Amed en Bali. 6. De duikschool is ook erg professioneel, betrouwbaar en fijn.
Kortom; hier kom je tot rust en wil je terug komen als je het aanbod van Geria Giri Shanti weet te waarderen.

met partner, Mei 2011
Perfect plek op bali
hans
30-11-2011 Voor ons is de vakantie meer dan geslaagd!
Super leuk en relaxte sfeer bij Adventure Divers in Amed....
en niet alleen leuk, nee je krijgt ook nog een hoop goede en zeer bruikbare tips!
De Staff is zeer deskundig, spreken goed Engels en Ian (de eigenaar) en
Dive Instructor spreekt vloeiend Nederlands
Het is zeker (en gelukkig) niet de grootste van Amed... je voelt je dus ook geen nummer!!
Ook hebben we een aantal dagen in de Bungalows gelogeerd, en ook hier is alles tip-top in orde..Elke dag nieuwe handdoeken en schone lakens..de kamers zijn schoon!! Alles wat je verder wilt weten over de restaurants en leuke bezienswaardigheden kun je aan Elly vragen...haar tips zijn zeer bruikbaar en besparen je een hoop kostbare tijd..en geld.
Al met al een echte aanrader..goede en betrouwbare dive equipment, zeer goede Staff! Dit is de plek die je zeker een keer moet hebben bezocht. Daarna wil je niet meer anders
fam van hese

met partner, Mei 2011
Volgend jaar weer!!
Roland en Jannet
18-6-2011 Dit jaar zijn we voor de 3e keer naar Geria Giri Shanti geweest (en dat zegt al genoeg denk ik!) en het was weer geweldig. Iedereen is er even vriendelijk en behulpzaam. De bungalow was weer brandschoon met iedere dag schone handdoeken en een lekker schoon bed. We hebben net als de afgelopen jaren deze weken gedoken bij Adventure Divers en ook dat was weer helemaal top. Er is een professioneel duikteam dat je alle mooie duikstekken in en rondom Amed laat zien. Mede dankzij Ian en Elly Coe en hun medewerkers kunnen wij wederom terugkijken op een heerlijke vakantie!

Roland en Jannet.

met vrienden, Mrt. 2011
Kraakheldere kamers én zeewater
paul berger
10-3-2011 Voor dit prijsniveau, ongekend schone en kraakheldere kamers.(ontbijt inbegrepen)
Mooie ligging: er zijn bungalows met tuinzicht en met subliem zeezicht, alle voorzien van warm water.
Veel aandacht van management en staf ( allen zijn prettig in de omgang) voor het dagelijks onderhoud/schoon houden. De tuinman heeft onmiskenbaar groene vingers.
Veilig snorkelen met prima zicht is enkele meters vanaf het strand al mogelijk!
Uitstekende locatie voor mensen die het zonder nachtelijk vertier kunnen stellen.

met partner, Dec. 2010
Bijzonder leuk
Nessie
21-12-2010 leuke accommodatie en prima als je niet om veel luxe geeft. Wel iedere dag schone handdoeken, goed ontbijt en strand zeer dichtbij. Wel veel geluid, want dicht aan weg, maar wij hadden m.n. last van de haan van de buren.
Plaatsje zelf stelt niets voor, maar dat vonden wij juist leuk. Snorkelen is super! ook zeeschildpadden en reusachtige blauwe zeesterren. Eten kan je het beste bij Warung Enak, zeer vriendelijk, goed eten en kost bijna niets! Wel iets verder dan de warungs dichtbij, maar zeer de moeite waard.
Introduik bij Liberty wrak in Tulemban ook zeer de moeite waard. Ian is zeer te vertrouwen als instructeur.
Amed = NIET GESCHIKT VOOR PARTYGANGERS!!!

met vrienden, Okt. 2010
De vakantie van ons leven bij Geria Giri Shanti!
Myreille
31-3-2011 De vakantie van ons leven bij Geria Giri Shanti! Samen met onze vrienden. De bungalows zijn netjes en gezellig en worden elke dag schoongemaakt en voorzien van schone lakens en handdoeken. Het ontbijt is lekker en de bediening is erg vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. De zee is echt vlakbij en om de mooiste vissen te zien met snorkelen hoef je echt maar een paar meter het water in te gaan. (Fijn voor mij want ik ben niet zo’n held.) Onze mannen hebben hun duikbrevet gehaald bij Adventure Divers, in de mooiste omgeving die je je maar kunt bedenken. Ian is een super instructeur, heel enthousiast en professioneel en weet de mooiste plekjes onder water! Het resort heeft een tuin om van te dromen met de mooiste bloemen en planten. De eigenaresse van het resort, Elly, weet alle leuke plekjes op Bali waar je echt heen moet en weet natuurlijk ook waar je in de buurt lekker en goed kunt eten. Ook is er altijd tijd voor een gezellig praatje. De prijs is echt laag in verhouding tot de service.

met partner, Sept. 2010
Prima accommodatie met zeer goede prijs/kwaliteit
Jeannette Volker
20-10-2010 Een ongekende prijs/kwaliteit verhouding en een prima ontbijtje! Leuk bungalowtje met buitenbadkamer en een fan. Er is ook een prima terras met lekker stoelen voor de bungalow. Zeer verzorgd. Er is geen airco, maar dat weet je als je deze accommodatie boekt.
De meeste gasten komen om te duiken, wij hebben hier alleen gesnorkeld (ook prachtig!).
De eigenaresse Elly zorgt ervoor dat de gasten het prima naar hun zin hebben. Het personeel heeft de mogelijkheid om ook wat bij te verdienen door snorkelspullen te verhuren en excursies te regelen. Wij hebben bijvoorbeeld een paar avonden gegeten in het eethuisje (warung Enak) wat gerund wordt door de vrouw van de tuinman. Erg goed en lekker eten. Wij zijn hier 3 nachten geweest en voor ons was dat helemaal prima.

met partner, Aug. 2010
Super hotelletje!
marloes
27-10-2010 Deze kamers zien er echt prima uit, heel netjes, schoon en verzorgd. De prijzen liggen laag; je krijgt echt heel veel waar voor je geld!
We hebben bij Tulamben voor het eerst gedoken met Ian. We vonden het allebei nogal spannend, maar hij heeft echt alle tijd voor ons genomen om alles rustig uit te leggen en ons te laten wennen. Echt een aanrader! Wel van tevoren boeken, want het zit snel vol!

met partner, Mei 2010
Goed en schoon
jordaan
30-5-2010 we zijn net terug uit het mooie bali en hebben een super mooie tijd in Amed
gehad bij Ellie en Ian in het hotel Geria Geri Shanti .
We zijn er nu voor de vierde keer geweest en het wordt steeds mooier daar bedoel ik mee te zeggen dat Ellie en Ian er alles aan doen om de gasten het zoveel mogelijk naar hun zin te maken.
Ze regelen bijna alles met bijvoorbeeld een auto regelen voor een rit over het eiland.
De bungalows zijn zijn schoon vergeleken bij andere bedrijven daar .
Als je duikt bij dat bedrijf staat veiligheid voorop dat kun je niet bij alle duikscholen daar zeggen.
Het is zeker een aanrader waard om hier je vakantie door te brengen.
En Ellie en Ian bedankt voor die mooie tijd bij jullie.

9,6

met een groep (1)