Vakantie Beoordelingen Amed Bali vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.227 bezoekers online
Home > Indonesië > Bali > Amed

Beoordelingen Amed

10 februari 2012

4,9
Vissers komen terug baai Lipah

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Amed. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Amed. Ben je zelf op vakantie geweest naar Amed? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Amed scoort een 7,8 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 9 Bungalows, 12 Hotels en 4 Villas in Amed. Op Zoover vind je bovendien 71 vakantiefoto's van Amed. Je kunt 2 video's van Amed bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Amed. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bali.

33 beoordelingen over Amed

Puur!
Joyce Stuurman
Sfeer
5-10-2011 Amed is nog rustig, puur en zonder alle drukte van een Ubud, of Sanur.
Een heerlijke plek om te relaxen, lekker te eten, te snorkelen, duiken etc.

met vrienden, Aug. 2011
Heel wat anders
pluknroos
Sfeer
5-1-2012 Amed was een van de laatste plaatsen die we bezochten tijdens onze trip. Hele fijne afsluiter! We dachten op het eerste gezicht dat er niets te zien was in Amed, bovendien zijn de stranden niet te belopen zonder slippers en het water vaak zanderig door de krachtige stroming.
Maar gelukkig kwam daar verandering in doordat we bevriend raakten met een duikinstructeur en we dankzij hem ontdekte dat er ook s'avonds genoeg te doen is in Amed. Helaas weet ik de namen niet meer maar het gezellige waren cafés met live muziek. Ze lagen uitgestrekt langs de kustlijn van Amed. Bij Eco dive kunnen ze je vast verder helpen :)

Vreemd aan Amed is wel dat er een aantal jongens zijn die de vrouwelijke toeristen proberen te 'verleiden' door ze te overladen met aandacht. Ze hopen op deze manier financieel gewin te behalen om het zo maar te zeggen. Als er andere mannen in de buurt van de 'geclaimde' vrouwen komen worden ze territoriaal. Beetje vreemd dus maar gewoon negeren.

met partner, Mei 2011
Amed - de duikplaars van Bali
Lo
Sfeer
22-12-2011 Hier kom je voor je rust, snorkel en duikactiviteiten, heerlijke omgevimg en de vriendelijke bevolking

met partner, Mei 2011
De duikplek bij uitstek
hans
Sfeer
30-11-2011 wil je echt een keer onder water genieten dan moet je zeker een keer naar deze plek toe. Werkelijk fantastisch ook de direct omgeving is de moeite waard

met jonge kinderen, 2010
Waarom gaan mensen daar eigenlijk heen?
Marij Ezeh
Sfeer
18-8-2010 Er is geen uitgaansleven. Zodra het donker is wordt het allemaal gauw minder. Het lijkt wel of iedereen om 9 uur in bed moet liggen! Wat nog op straat hangt daar wordt je bang van om contact mee te hebben. Ze hebben een wat agressieve benadering van vreemdelingen, alleen als je je portemonnee openmaakt wordt het beter.
Cultuur: alles is typisch Indonesisch, erg arme mensen die proberen rond te komen van niets. Ze doen dan ook niet veel anders dan niets. Veel cultuur dus, maar of je dat nu zoekt op je vakantie ....
De hele omgeving is zo, eigenlijk is er niets in de buurt waarvan je kunt zeggen dat het enigszins geciviliseerd lijkt. Je zit dan ook een heel eind van Kuta e.o. af, waar het volgens mij leuker moet zijn, ook voor de kinderen.
Er is wel een mooi strandje te vinden, maar er staat niets aangegeven. Op goed geluk gevonden, maar dan nog altijd geen geweldige omgeving. Daar konden de kinderen nog leuk in het water spelen, maar er waren ook scherpe koralen.

met oudere kinderen, Juli 2010
Amed is een verademing!
jeanette
Sfeer
13-9-2010 Amed was geweldig.We waren hier in juli. Prachtig weer en toch niet te warm door een verkoelende wind. Het is hier heerlijk rustig en hier vindt je nog het echte Bali. We verbleven is Uyah Amed.prachtige bungalows aan het strand. vanuit hier huurden wij scooters om de omgeving te verkennen. Een stukje verderop bij Coral View geweldig gesnorkeld.
Felblauwe zeesterren gezien en koraal en vissen in allerlei kleuren, mooi strand ook met een paar leuke restaurantjes. 's Avonds een keer bij Warung Bobo en Sails gegeten. Je wordt gratis opgehaald vanuit je hotel en teruggebracht.Heerlijk eten en niet duur. Bij Bobo's kan je op het strand eten als je wilt.
Amed is nog niet overspoeld door toeristen. de mensen zijn vriendelijk, ondanks dat ze heel arm zijn. Pin van te voren want er is geen pinautomaat. volgend jaar weer naar Amed!!

met partner, 2010
Paradijs
jschut
Sfeer
21-5-2010 Twee accomodaties, Geria Giri Shanti bungalows en Kembali Beach, die absoluut fantastisch zijn. Bij Geria Giri Shanti heb je ook de mogelijkheid te duiken. Prima gidsen in dienst. De eigenaar, Ian, en zijn vrouw Elly verzorgen het verblijf bij hun en de duiken op een uitstekende wijze. Na afloop van de duiken wordt een uistekende lunch geserveerd. Die is afkomstig uit een naburig restaurant. Echt een aanrader.

Kembali Beach is een kleinschalig complex met 8 bungalows of, zo je wilt, hotelkamers. Het complex ligt aan het strand en is uitstekend verzorgt. De eigenaar is Matthijs, een super aardige Nederlander. Hij runt met zijn vrouw Sandra de zaak. De dagelijkse besommeringen worden geregeld door lokale medewerkers. Geweldige mensen. Een prima lokatie om te genieten van zon, rust en natuur.

Het echte Bali
roger toelen
Stranden
14-5-2010 Schitterend als je houdt van spontane contacten met de bevolking, ongedwongen en uniek.
Niets voor verwende jongeren die alleen maar uit zijn op cocktails, happy hour en discoteken.

Helemaal niks te doen!!
Eef
Stranden
28-2-2010 Amed is een erg rustig dorp, er is echt niks te doen. Het hoeft niet zo druk als Kuta voor ons maar dit was wel erg rustig. Hier was echt niks te doen. Helaas stond de zee erg laag toen wij er waren waardoor snorkelen wat gevaarlijker wordt aangezien je dan meer kans hebt om het koraal te raken. Wel heb je een prachtig zicht op de vulkaan en de rit vanuit het zuiden naar Amed is ook mooi. Maar Amed is voor ons niet voor herhaling vatbaar!

met partner, Okt. 2009
Fantastische plek
paulien
Stranden
12-10-2009 De plek voor toeristen die meer willen dan het zuiden van Bali.

4,8