Kies een internationale website
20 juni 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Ajanta**
36 Arakashan Road, Ram Nagar, 110055, New Delhi
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Ajanta** in New Delhi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Ajanta** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Ajanta
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Ajanta** in New Delhi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Ajanta**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Ajanta** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 20
vakantiefoto's
van Hotel Ajanta** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
India
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(7)
(2)
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(7)
ALL
met partner, Aug. 2010
"Goed restaurant, slechte kamers"
Rene
25-8-2010
Wij hebben tijdens onze reis in 2010 tweemaal overnacht in hotel Ajanta. Eerste keer semi-de-luxe kamer geboekt via internet. Na rondreis door India terug in Delhi nog 1 nacht als onderdeel van geboekte tour, nu helaas basic-room. Tour was uitstekend geregeld (flink pingelen!), restautant is goed en in 2010 opgeknapt. Semi-de-luxe kamer is oké, basic rooms zijn een drama! Geen warm water, lekkages, geen frisse lucht, uitgeleefd, tv werkt niet, herrie. Huismeester is hele tijd voor ons bezig geweest om zaken op te knappen, hadden andere kamer moeten eisen... De buurt -bij Old Delhi- is hoogtepunt cq dieptepunt van Delhi.
"Geen goed hotel"
de Ruiter
5-3-2009
Ik ben hier in september 2008 geweest voor 3 dagen. Zoals al eerder genoemd kamers worden niet schoon gemaakt. Ontbijt er mager. Onvriendelijke mensen. Je zit in zowat de slechtse buurt van New Delhi. Iedereen probeert je af te zetten (wij hadden zelf een afspraak gemaakt met de chauffeur die ons had opgepikt van het hotel de dag erop ons rond te rijden. Heeft de eigenaresse ervoor gezorgd dat hij dat niet mocht doen).
Ook gedoe gehad met aan aanbetaling die ik via internet had gedaan en die zij schijnbaar niet hadden ontvangen terwijl dit aantoonbaar wel was gebeurd.
Ik ga hier nooit meer naartoe.
met partner, Dec. 2007
Margret Bisschops
1-1-2008
Dit hotel draait op internetboekingen. Voor dit bedrag zijn in de directe omgeving veel betere hotels te vinden. In de nacht van aankomst was onze kamer vergeven en hebben we tot 5.30 uur(!) moeten wachten tot een van de klanten vertrok en we konden gaan slapen. Bovendien was dat niet de geboekte kamer. Als genoegdoening kregen we na onze rondreis een kamer tegen gereduceerd tarief. Ook deze was echter bij terugkomst niet beschikbaar. We werden overgeboekt naar een ander hotel.Conclusie: geen aanrader. Hotel staat ook niet meer in Lonely Planet van 2007.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Ajanta** bij:
Hotels.com
Meer aanbieders
kees maas
5-9-2006
Wij zijn een maal in dit hotel geweest.Kamers werden niet schoongemaakt, geen nieuwe handdoeken.Personeel erg onvriendelijk.Ontbijt duurde eeuwigheid en was slecht.
Geen aanrader , hoewel goed beschreven in lonely planet
eric
21-5-2006
Zijn hier in 2004 geweest. Goed hotle voor redelijke prijs. Hadden het zelf geboekt via internet met pick up op het vliegveld. En dat ging goed! Vriendelijk en bezorgd personeel ( wij gingen bij aankomst om 3 uur snacht nog even de straat op men vond dat geen goed idee)
Esther
27-1-2006
Redelijk goed hotel met leuk buitenterras op het dak waar elke avond een buffet staat met lekker eten waar helaas maar weinig mensen gebruik van maken. De kamers zijn redelijk, aan de balie zijn ze niet bepaald vriendelijk. Bij het reisbureautje achter de balie kan je vanalles boeken, goed verzorgd maar wel afdingen!
Hans Reedijk
11-8-2005
De boeking die wij mondeling met Ajanta hadden gemaakt, maakte (na na 4 weken in India te hebben rondgetrokken) dat we weer in dit hotel terugkeerden. Maar dat liep even anders want onze kamer was vergeven, een heel vervelende ervaring op onze laatste nacht in India. Een niet betrouwbaar hotel dus.
Acties voor Ajanta**
Kaart New Delhi
Foto's New Delhi
Video's New Delhi
Vraag en Antwoord New Delhi
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie
Factor 10-20
Factor 30-50
Ik vermijd de zon
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie