Hotel Melodious waves* in Candolim India beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel Melodious waves* Candolim

Beoordelingen Hotel Melodious waves*

Fort Aguada Road, 403 515, Candolim
Hotel Melodious waves scoort een 7,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Melodious waves*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Melodious waves* in Candolim, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Melodious waves* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in India. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Goa. Vergelijk Hotel Melodious waves* met andere accommodaties in Candolim.

4 beoordelingen over Melodious waves*

6,7
5,8
met partner, Apr. 2011
"Schoner dan schoon"
Radjesh en Yvonne
23-4-2011 Hotel is eenvoudig en heel schoon, service is perfect en personeel en eigenaar ook.
200 meter van een fantastische strand, lekker veel wind en strak 35 -40 graden celsius, kortom zeer tevreden ! In Goa moet je wel je zelf aanpassen aan de geur van de omgeving (afval langs de wegen ) +/- twee dagen. aan de strand is het schoon en zeer verfrissend. Hier kun je gerust alleen op vakantie, man of vrouw maakt niet uit, mensen zijn aardig en vallen je niet lastig. Wat wel opvalt is dat de mensen helemaal geen ruzie hebben, auto / scooters rijden is wel heel onrustig, maar de mensen klagen er niet om, ze gunnen elkaar de rust .
Zeer veel excursies mogelijkheden, korte vakantie van 9 dagen is goed, maar wil je veel excursies doen, kies dan voor twee weken, dan heb je tijd genoeg.
Met de taxi 100 meter van deze Hotel kun je ook veel regelen, ze weten de plekken wel te vinden voor je en tegen een goede prijs.
Wij zijn geweest van 12-04-11 t/m 20-04-11, twee volwassenen.

Cora
10-3-2008 Het was super eenvoudig en ontbijt was zeer karig. Kortom geen aanrader!

met partner, Feb. 2007
franz grienberger
27-2-2007 paradijselijke ontbijttuin, rustge ligging vlak bij zee en ook de restaurants en winkels en busvervoer

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Melodious waves* bij:

met partner, Dec. 2006
Farida
31-12-2006 Klein maar schoon hotel. Weinig opbergruimte en geen minibar. Personeel is gezellig, vriendelijk en behulpzaam. Is de eigenaar en co aanwezig dan zijn ze gastvrij maar minder spraakzaam. Een laken krijg je. Wil je een deken dan betaal je daar extra voor. Ik heb daar wel begrip voor omdat ik weet dat er maar een minimaal bedrag van ons reissom naar de hoteleigenaar gaat. Jammer dat een ticket duur is naar Goa. Ik zou er dan voor kiezen om zelf mijn hotel te bespreken. Er zijn diverse restaurants in de omgeving waar je heerlijk kunt eten. Openbaar vervoer op enkele meters afstand. Ik wil hier niet meer logeren maar wel graag even langs gaan om het personeel gedag te zeggen. Ik zou bijna denken dat de liefste mensen in Goa wonen.