Hotel Senhor Angelo in Calangute India beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Senhor Angelo

5,3

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Senhor Angelo

Calangute
Hotel Senhor Angelo scoort een 7,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Senhor Angelo? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Senhor Angelo in Calangute, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in India. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Goa. Vergelijk Hotel Senhor Angelo met andere accommodaties in Calangute.

3 beoordelingen over Senhor Angelo

5,3
met partner, Jan. 2009
"Gemoedelijk en leuk hotel zonder poespas!!!"
Quentin
11-2-2009 Sober maar leuk hotel. Ligt aan de weg naar het strand wat ongeveer 3 minuten lopen is. De kamerjongens maken de kamer elke dag keurig schoon. De kamer is vrij sober ingericht maar het ziet er verzorgd uit. Het ontbijt bij het hotel is prima en er is keus genoeg, zijn wel wat gericht op engels ontbijt maar dat deert niet. In Calangute zelf kun je 's avonds in meerdere restaurants heerlijk eten. In de nabijheid van het hotel zijn de restaurants MR en Mirabai te vinden waar je voor weinig zeer goed kan eten. De prijs van het hotel ligt vrij laag en vandaar zeer goede verhouding tussen prijs/ kwaliteit. In de tuin van het hotel ligt een klein zwembad en de aangrenzende bar kun je gezellig drankje doen. Het is in dit knusse hotel ( ongeveer 20 kamers) veel beter vertoeven dan in de luxe resorts die ver van het strand liggen en voornamelijk Russen verblijven. Er komen veel veel Engelsen naar het hotel met name de wat oudere en daar heb je geen last van.

met vrienden, Jan. 2007
"Goed,basic,goedkoop ,centraalgelegen, schoon"
E de Koster
19-1-2009 In 2006 en 2007 hier 2 wkn verbleven in jan/febr. .Basic,maar schoon,goeie service,vriendelijk personeel.goed centraal gelegen vlakbij centrum,strand.klein eigen zwembad,aparte ontbijtruimte,kleine bar...Aanrader als je van geen luxe houdt ,maar wel van schoon,rustig en goedkoop

met partner, 2000
"Super vakantie gehad!"
Esther
14-2-2011 Dit hotel is volgens mij niet meer via een Nederlandse touroperator te boeken, maar dit hotel was zeker de moeite waard! In maart 2000 ben ik twee weken in dit hotel geweest. Het is me altijd bijgebleven. Ik was nog nooit in India geweest, maar ik kom er zeker nog een keer terug! En voor de gastvrijheid zou ik zeker teruggaan naar dit hotel! Effie (die er nog steeds werkt) zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je maar wenst (van een typisch Goanees diner en gewassen en gestreken kleding tot pigmentpoeder voor het schilderen) en de taxichauffeur voor het hotel brengt je voor een schijntje naar de mooiste plekken! De bedden waren niet om naar huis over te schrijven en de douche was altijd koud, maar wat wil je ook: je bent in India!