20-10-2008
Feb. / Maart 2008 zijn we voor de 8ste keer in Calangute geweest, en was het de eerste keer in Colonia de Braganza, en is dit ook goed bevallen, en gaan we er Nov. / December 2008 weer naar toe
We kregen een "dubble kamer", met een heel ruime badkamer voorzien van douche, toilet en ligbad, een heel ruime slaapkamer, en zitkamer, een heel grote open keuken met een ruime eetbar, en een heel groot balcon, dus werden we erg verwend.
We hebben geen dinner in het Hotel genoten , daar schuin tegen over het Hotel restaurantjes zijn zoals bijvoorbeeld het kleine Sea Shore Restaurant waar het eten bijzonder goed is, en wanneer je daar eenmaal geweest bent dan kom je er zeker terug
Zoals vele vaste bezoekers van Calangute dat zullen beamen, want Ganesh en z'n vrouw Renu zijn echte Top Koks, en is de menukaart heel gevarieerd
Wij gaan met plezier terug naar Goa en Colonia de Braganza
1-2-2008
Het hotel ligt wel ideaal t.o.v. winkeltjes retaurantjes etc. Ook is het niet zo heel ver van het strand, ongeveer 10 min. lopen. Het hotel personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, maar het hotel zelf is verouderd en daar wordt niet zo veel aan gedaan.Er is wel veel ruimte, maar onze slaapkamer was muffig. Het ontbijt is 3x niks, we hadden geboekt LO, maar je krijgt alleen maar toast met jam, als je iets extra's vraagt, moet je ook extra betalen. Ook komt er bij het zwemband maar weinig zon, omdat de gebouwen van het hotel (4 hoog) er omheen staan, dus niet erg gezellig. Ook daardoor is het 's avonds erg gehorig op de binnenplaats, waar de bar is, vooral als er van die irritante engelse, russische en soms scandinavische zuiperds zitten met veel lawaai en
zang (vals gekraai). Als je iets gedaan wilt krijgen, gewoon aan de roomboy's vragen, die staan direct klaar, bij de receptie slapen ze vaak nog.
Volgende keer zoeken we iets anders, (geen Braganza), waarschijnlijk een ander land