Beoordelingen Hotel Reykjavik Centrum****

24 mei 2013

Reykjavik Centrum****
Beoordelingen Hotel Reykjavik Centrum****
Adalstraeti 16, 00101, Reykjavik
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Reykjavik Centrum**** in Reykjavik, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Reykjavik Centrum**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Reykjavik Centrum scoort een 8,4 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Reykjavik Centrum**** in Reykjavik, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Reykjavik Centrum****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Reykjavik Centrum**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Reykjavik Centrum**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in IJsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in IJsland. Vergelijk Hotel Reykjavik Centrum**** met andere accommodaties in Reykjavik.

15 beoordelingen over Reykjavik Centrum****

met partner, Nov. 2012
"Een perfecte lokatie lekker centraal"
spiekonderweg
10-11-2012 Is een goed hotel overal lekker dichtbij, dacht eerst reyjavik en eten ????
Nou dat is prima bevallen lekker alle soorten restaurants zijn binnen loop afstand. ook allemaal zeer netjes en goed, ook in het hotel zelf kun je goed eten in restaurant of in de bar.
De tripjes kun je overal boeken ook in hotel is overal dezelfde organisatie, alles perfect geregeld, bij slecht weer geld terug of nieuwe trip dus beter kan eigenlijk niet.
We zaten er tijdens festival week allemaal leuke bandjes opstraat en in de kroegen ook daarna is het er goed toeven.
we gaan ook zeker terug.

met partner, Juni 2012
"Zeker aan te bevelen"
RZ
15-7-2012 Perfect gelegen in het oudste deel van de stad om de hoek van de belangrijkste winkelstraat, omringd door restaurants, cafés, terrassen en koffiehuizen. Sfeervol, comfortabel, gemoedelijk maar wel professioneel. De gezellige oude haven (vertrekpunt van walvis- en puffin-excursies) maar ook andere bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Voor een stadsbezoek een absolute aanrader.

met partner, Apr. 2011
"Gemoedelijk en modern"
conny van Aart
1-7-2011 Het Reykjavik centrum Hotel is een modern hotel en de bedden liggen heerlijk. De kamers zijn goed met koffie en theezet mogelijkheden. Ook wordt iedere dag thee en koffie aangevuld, en het personeel vriendelijk. Het was wel een lange weg naar boven naar het centrum. De supermarkt is om de hoek.
En prachtige excursies die goed geregeld zijn door het hotel.

met partner, Nov. 2009
"Leuk, mooi schoon hotel"
es
2-2-2011 Het hotel ligt prachtig is mooi gerestaureerd, heeft een goed ontbijt in een leuke ontbijtzaal en heeft een erg gezellige bar. De kamer is ruim en erg netjes. In de bar zijn ze ook erg vriendelijk, zelfs als je niet een cocktail kan kiezen kan je er één persoonlijk op jouw smaak laten maken, erg leuk en verrassend eens te doen. Alleen je auto kwijt kunnen is iets lastiger, maar het is te doen als je even geduld hebt en wat rondjes rijd.

"Plezierige herinneringen die nooit zullen vervagen"
Edward Banis en Rit...
27-9-2009 Op onze huwelijksreis hebben wij dit hotel 3 dagen aangedaan. Ook aan het zalige Hemelbed denken we met liefde terug. De kamers waren wel aan de heel kleine kant, maar dat kan ook heel knus zijn, zo met zn tweetjes?
Het eten was van een andere planeet zo lekker. Over kindvriendelijkheid kunnen we niks zeggen, want wij hebben nog geen kinderen!

met partner, Aug. 2009
"Absoluut een aanrader"
Jose en Hans
3-9-2009 Een erg leuk en goed hotel met een prima ligging vlak bij het centrum van de stad, alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. De mensen aan de balie zijn erg vriendelijk en geven goed advies. Excursies en transfer naar het vliegveld kunnen aan de balie worden besproken en achteraf voldaan op de hotelrekening.
Onze kamer was erg schoon, ruim en voorzien van alle noodzakelijke dingen. Een klein puntje van kritiek betrof het ontbijtbuffet. De ruimte was aan de kleine kant voor het aantal gasten en het geheel verliep wat chaotisch. Verder echt een aanrader.

met partner, Mrt. 2008
"Eerste keus!!"
fam. van Bommel
3-11-2008 Prachtig ingericht hotel in authentiek gebouw. Kamers niet groot maar comfortabel, koffiezet gelegenheid en bad. Gelegen in het centrum en alles op wandelafstand. Eten uitmuntend, ontbijt cpl. met zalm en vruchtensappen, diner Michelinster kwaliteit, dus is prijs meer dan waard.
Receptiepersoneel door cultuur wat afstandelijk maar indien men vragen of advies nodig hebt dan is niets te veel. Dit hotel is zijn 4 sterren meer dan waard.

John en Ina
5-1-2008 Wij hebben het erg naar ons zin gehad in dit sfeervolle hotel: vriendelijk personeel, een welliswaar kleine, maar perfect afgewerkte kamer, ruim gesorteerd ontbijt en het centrum binnen handbereik. Wat ons betreft absoluut een aanrader!

John en Ina

met partner, Aug. 2007
Arthur
27-8-2007 Goed hotel midden in het centrum. Wel aan de prijs. Onze kamer was niet groot maar had wel alles wat je nodig hebt. Sommige delen van het hotel (vloerbedekking in de gang bijv) zagen er behoorlijk versleten uit.

Viv
26-4-2007 Prima hotel in het centrum van de stad. Ruime kamers, fijne badkamer, waterkoker met koffie en thee op de kamer, minibar en kluisje. Heel behulpzaam receptiepersoneel. Het restaurant is duur en de porties klein (zoals dat meestal in dure restaurants is), het ontbijt is goed. 3e persoon op de kamer krijgt een heel hard opvouwbed, dat is wel raar.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit