Vakantie Beoordelingen Hella IJsland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Hella

1,6
1,7

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hella

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hella. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hella. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hella? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hella scoort een 5,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Hotels in Hella. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hella. Bekijk ook andere accommodaties in IJsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in IJsland.

4 beoordelingen over Hella

1,6
1,7
Sfeer
"Klein dorpje aan de ringweg"
anneke broeksma
Omgeving
31-5-2010 In Hella verder niets te beleven. Er is een camping met huisjes en een restaurant, gelegen aan een meertje.

"Dorp niet veel te beleven"
e.Luijten
27-8-2008 Omgeving niets bijzonders maar +/- 15 km verderop geweldig

Familie, Juli 2006
Nathasja
Omgeving
1-8-2006 Ik vond het heel leuk op vakantie naar IJsland, in Hella, omdat er veel te zien was en we hebben veel gedaan. We zaten ook in een mooi hotel, een range. Er was een hottop, dus we zaten met een glas jus d'orange in de zon in een hottop. Het was er heel mooi, vooral de waterval in de buurt van het hotel. Je kon achter de waterval komen en dat hebben we gedaan. Dat was echt een belevenis. Je kan het beste heel IJsland rondtrekken, want er valt zo veel te zien, dat het zonde is om alleen 1 plekje te bezoeken. Je moet er niet heen gaan voor de gezelligheid, want die is moeilijk te vinden. Je gaat er heen voor de natuur en maar hopen dat het weer mee zit.

met partner, Juni 1986
"Klein dorpje"
George
Sfeer
25-6-2011 Hella is een klein dorpje zoals zoveel in IJsland, weing tot niets te beleven maar de omgeving is prachtig.