Hotel Kea**** in Akureyri IJsland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Kea naast de Akureyrarkirkja

Beoordelingen Hotel Kea****

Hafnarstraeti 87-89, 00600, Akureyri
Hotel Kea scoort een 7,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kea****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kea**** in Akureyri, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Kea**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in IJsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in IJsland. Vergelijk Hotel Kea**** met andere accommodaties in Akureyri.

3 beoordelingen over Kea****

Hans en Clementine
28-6-2008 Hotels Kea en Harpa lijken twee hotels door elkaar, kamers van zeer goede kwaliteit en van mindere kwaliteit. Onze kamer was ruim met twee goede leunstoelen, flat screen T.V. met engelstalige zenders, vaste vloerbedekking en barretje. Op ijsland wordt het in juni niet donker maar hier was goede lichtisolatie. Mooie badkamer. Goed eten. 3/4 sterren hotel.

Pascal Martens
29-12-2007 Kwamen om 21:30 in het hotel waar we vriendelijk ontvangen werden. Het was onze eerste nacht op IJsland. De kamers waren van alle gemakken voorzien en bij de gezellige bar was het internet gratis. Het ontbijt was heel uitgebreid en lekker. Het personeel heeft ons goed geholpen om onze eerste dag zo goed mogelijk te plannen.

met partner, Apr. 2007
Pascal Martens
9-12-2007 Na een lange reis( vanf Amsterdam) eindelijk om 21:30 locale tijd in het hotel. Werden zeer vriendelijk ontvangen. De kamer was niet al te groot, maar wel van alle gemakken voorzien. De badkamer was heel netjes en schoon. Ook de bediening in de bar was goed. Het ontbijd was zoals overal in Ijsland uitstekend.