Vakantie Beoordelingen Youghal Ierland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

5,7
6,5

Youghal

Beoordelingen Youghal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Youghal. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Youghal. Ben je zelf op vakantie geweest naar Youghal? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Youghal scoort een 7,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 2 Bed and Breakfasts, 2 Vakantiehuizen en 6 Hotels in Youghal. Op Zoover vind je bovendien 9 vakantiefoto's van Youghal. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Youghal. Bekijk ook andere accommodaties in Ierland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ierland.

5 beoordelingen over Youghal

5,7
6,5
met partner, Nov. 2011
"Geweldige plek om tot rust te komen"
Wilma
Sfeer
19-1-2012 Heerlijke vakantie voor ons back to basic in een leuke cottage. Echt genieten, veel goede restaurants en mooi kustplaatsen. Een aanrader om je even terug te trekken en op te laten. Zeer vriendelijke mensen

Familie, Juli 2008
"LEUK"
M.S
Stranden
3-8-2008 16-7-2008 Het huisje was goed en het uitzicht mooi. Ook het weer was goed 2 weken droog en zon. Het minpuntje was de keukeninventaris dit was minimaal. fam. Spenkelink Rijssen

g. elsendoorn, oost...
Stranden
5-1-2007 wij vonden youghal een bijzonder vriendelijk plaatsje. Stranden zijn voor ons niet zo interessant dus daar kunnen we eigenlijk geen oordeel over geven. We hebben een avondje in de kroeg doorgebracht met live oude jazz-muziek. Heerlijk!! De omgeving is prachtig maar wij vinden heel ierland prachtig!

met vrienden, Aug. 2006
ada boskamp
13-8-2006 voor de 2de keer in Ierland
1ste keer in Youghal, het strand redelijk,
heb er maar 1 gezien, was er maar 8 dagen,
prijzen redelijk te vergelijken met Nederland.
Ik vind het echt een geweldig mooi land.
zou er echt nog wel een keer naar toe willen, wie weet.
Ik vind Youghal best wel leuk om te winkelen,
maar... wel vaak rommelig, wel knus.
de mensen zijn erg vriendelijk, leuke pubs.

b van Wier
Stranden
19-1-2005 Centrum is wat je noemt "vergane glorie" wij zaten aan de rand van het stadje in een huisje. Ierland is vrij duur. Betaalden in een Indisch restaurant ruim 80 Euro voor een heel bescheiden maaltijd.

Zelf koken is goedkoper, mede door de 'LIDL' tegen over de Tesco supermarkt.