Vakantie Beoordelingen Ennistymon Ierland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Ennistymon

3,4
3,6
6,3

30 mei 2012

Ennistymon

Beoordelingen Ennistymon

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Ennistymon. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Ennistymon. Ben je zelf op vakantie geweest naar Ennistymon? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Ennistymon scoort een 4,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast en 2 Hotels in Ennistymon. Op Zoover vind je bovendien 8 vakantiefoto's van Ennistymon. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Ennistymon. Bekijk ook andere accommodaties in Ierland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Ierland.

4 beoordelingen over Ennistymon

3,4
3,6
6,3
met een groep, 2010
"Saai"
Tompoesje
Omgeving
15-8-2010 Saaie plaats, niets te beleven. Er is maar 1 pub en 1 supermarkt. Je kan er wel geld pinnen.

met partner, Juli 2008
"Gezellig dorpje"
Hans en Sandra
Omgeving
27-7-2008 Ondanks dat het een heel klein dorp is vonden wij de pub Eugene's echt uniek. Erg sympathieke kroegbaas die er samen met zijn dochter de tent runt. De plaatselijke bevolking heeft onze 2 dagen daar ook erg de moeite waard gemaakt. Het Falls hotel waar we sliepen was echter niet bijzonder maar de pub maakte voor ons en voor velen die ook in ons hotel zaten Ennistimon een plaats waar we met veel plezier aan terugdenken.
Omgeving is meer dan aantrekkelijk door de Cliffs of Moher en de Burren.

william
Omgeving
31-7-2006 Het plaatsje is erg saai,niet veel te beleven.
Maar het ligt dicht bij grote bezienswaardigheden zoals de Kliffs of Moher.

met partner, Juli 2006
william van de vend...
Omgeving
4-8-2006 Saai dorpje maar dicht bij mooie bezienswaardigheden zoals Kliffs of Moher(zie foto).