- Hard rock café kun je heerlijk eten!
- Jamesson distillerij is erg leuk en erg interessant om te bezoeken! (De bus stopt er voor de deur!)
- Boek voordat je thuis weggaat alvast een excursie om de bergen in te gaan als je dat leuk vindt om te doen. Het is echt een heel erg mooi landschap dat je moet zien als je zoiets kan waarderen.
- Persoonlijk vond ik Penny's de leukste winkel die er te vinden is. Er zijn er als het goed is drie, ik vind die op Henry st het leukste. Het is eigenlijk Primark
Meld misbruik
Neem een Dublin bus pass, hiermee kan je 2 dagen lang in en uit stappen bij vrijwel alle toeristische locaties.
Ook raad ik de gravediggers ghost tour aan, deze was erg leuk met zeer gemotiveerde spelers.
Meld misbruik
Probeer een rugby-wedstrijd van Leinster Rugby mee te pikken.
Meld misbruik
de bierfabriek is leuk! dierentuin niet veel aan. binnenstad gezellig en natuurlijk Temple Bar, echt heen gaan!
Meld misbruik
De Pubcrawl. Er zijn er meerdere maar die van ons begon in The Workmans Club op Wellington Quay (naast de river Liffy). Een makkelijke manier om snel mensen te leren kennen en het is ook gewoon een vette trip. Je doet 4-5 pubs aan en eindigt in een leuke nachtclub. Nog niet voldoende gehad of op zoek naar vrouwelijk schoon? Ga naar Coppers Face Jack. Een oud Iers gezegde 'If you cant get laid in Coppers, you'll never get laid'. The place to be voor vriendengroepen. Elke taxi-driver kent het!
Meld misbruik
Doe de hostel pub crawl! Zeker een aanrader. En probeer ook eens het hele grootte shoppingcentre, te bereiken met de metro...
Meld misbruik
Bezoek de tempelstraat waar het uitgaansleven plaatsvindt
Meld misbruik
Howth, pub The Cobblestone vlakbij Jameson distillery, B&B Oak Lodge in Zuid Dublin
Meld misbruik
Als je iets meer de tijd hebt en wat meer van Ierland wil zien is het leuk in Dublin een auto te huren. Rij naar Enniskerry, Powerscourt Estate en Powerscourt Gardens cq Waterfall. Bezoek ook Glendalough en de streek rond Avoca. Een volle dag..misschien beter een of meerdere nachtjes in leuke landelijke accomatie. Wij verbleven in een 'Barn' in Sheepwalk House bij Avoca.
Meld misbruik
Met de DART sta je op twintig minuutjes al aan de kust. Met een meerdagenpasje is het nog voordeliger ook. Leuk is een wandeling op de lange pier van Dun Laoghaire.