19-10-2012
De camping ligt super direct aan het water. Het 'strand' lijkt op de foto's wellicht wat klein, maar is perfect. Het voordeel van de zuidzijde is dat het erg ondiep (en dus warm) water is. Ideaal voor kinderen.
Recentelijk zijn er nieuwe faciliteiten gebouwd. Ook voor kinderen zijn er zeker voldoende dingen te doen, van fietsen huren tot tafeltennissen of schommelen of wat dan ook.
Wij verbleven in een stacaravan. Wegens laat boeken wat het iets klein voor 2 volw. + 1 baby. Maar zeker goed te doen.
Vlakbij (loopafstand) in camping 2 'eettentjes' net erbuiten ook 1 prima. In Zamardi oa. diverse goede restaurants (zoals csarda Paprika!) en diverse supermarkten (Spar, CBA etc.) en nabij (8km) Siofok waar het echt toeristisch is (en bijv. ook een Tesco is).
Deze camping is zeker een aanrader om heen te gaan. Ligging is prima (mooi centraal tov Balatonmeer). Vergeet dus al die oude commentaren: de camping is echt prima! Keurig opgeknapt, beveiliging, entertainment, water, etc.
14-8-2010
Wij zaten met vrienden en hun 2 kinderen in het hoogseizoen 10 dagen op camping Autos. De camping zou met een goede beheerder erg goed kunnen worden, omdat het op een mooie plek ligt en de basis goed is: Ligging pal aan het meer, eettentje, winkeltje, animatieruimte, mooie ruime plekken. Met deze basis wordt echter weinig gedaan. Er wordt ook flink gestolen, dit hebben we helaas aan den lijve ondervonde, maar ook dit wordt minder met een goede beheerder. Het uitzicht vanaf de camping is echt heel mooi. Zamardi zelf stelt niet veel voor, maar op 10km afstand ligt Siofok.
Al met al door het gezelschap leuke vakantie, maar voor ons geen 2e x op Autos
9-11-2009
leuke camping maar niet in het naseizoen zoals wij waren geweest want dan is er echt niet veel meer te doen helaas er waren bijna geen mensen meer op de camping en zo langzamerhand ging alles dicht omdat het seizoen voorbij was helaas.