Beoordelingen Camping Autós***

20 mei 2013

Autós***
Beoordelingen Camping Autós***
Báló Liget, 6900, Zamardi
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Autós*** in Zamardi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Autós*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Autós scoort een 6,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Autós*** in Zamardi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Autós***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Autós*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Camping Autós*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen aan het Balatonmeer. Vergelijk Camping Autós*** met andere accommodaties in Zamardi.

5 beoordelingen over Autós***

5,7
met jonge kinderen, Aug. 2012
"PRIMA camping!"
HB
19-10-2012 De camping ligt super direct aan het water. Het 'strand' lijkt op de foto's wellicht wat klein, maar is perfect. Het voordeel van de zuidzijde is dat het erg ondiep (en dus warm) water is. Ideaal voor kinderen.
Recentelijk zijn er nieuwe faciliteiten gebouwd. Ook voor kinderen zijn er zeker voldoende dingen te doen, van fietsen huren tot tafeltennissen of schommelen of wat dan ook.
Wij verbleven in een stacaravan. Wegens laat boeken wat het iets klein voor 2 volw. + 1 baby. Maar zeker goed te doen.

Vlakbij (loopafstand) in camping 2 'eettentjes' net erbuiten ook 1 prima. In Zamardi oa. diverse goede restaurants (zoals csarda Paprika!) en diverse supermarkten (Spar, CBA etc.) en nabij (8km) Siofok waar het echt toeristisch is (en bijv. ook een Tesco is).

Deze camping is zeker een aanrader om heen te gaan. Ligging is prima (mooi centraal tov Balatonmeer). Vergeet dus al die oude commentaren: de camping is echt prima! Keurig opgeknapt, beveiliging, entertainment, water, etc.

met partner, Juli 2010
"Mooie plek, maar dat is dan ook alles"
Havik
14-8-2010 Wij zaten met vrienden en hun 2 kinderen in het hoogseizoen 10 dagen op camping Autos. De camping zou met een goede beheerder erg goed kunnen worden, omdat het op een mooie plek ligt en de basis goed is: Ligging pal aan het meer, eettentje, winkeltje, animatieruimte, mooie ruime plekken. Met deze basis wordt echter weinig gedaan. Er wordt ook flink gestolen, dit hebben we helaas aan den lijve ondervonde, maar ook dit wordt minder met een goede beheerder. Het uitzicht vanaf de camping is echt heel mooi. Zamardi zelf stelt niet veel voor, maar op 10km afstand ligt Siofok.
Al met al door het gezelschap leuke vakantie, maar voor ons geen 2e x op Autos

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuke camping"
L.R.H. Ouwers
9-11-2009 leuke camping maar niet in het naseizoen zoals wij waren geweest want dan is er echt niet veel meer te doen helaas er waren bijna geen mensen meer op de camping en zo langzamerhand ging alles dicht omdat het seizoen voorbij was helaas.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Volgend jaar weer!!!"
Fam A. uit E.
11-8-2009 Wij hebben genoten op deze camping. Onze plek lag zo'n 50 meter van het meer af op een heerlijke schaduwrijke plek. Voor de kinderen een ideale camping met een speeltuin en een zeer ondiep meer.
Wij waren omringd door supervriendelijke Hongaren die ons direct na aankomst verwelkomden met een lekker koel drankje!
Alles wat je direct nodig hebt was op de camping verkrijgbaar en anders moest je maximaal 7 km rijden voor een megasupermarkt in Siofok (Tesco).
Ga je de andere kant op dan heb je riant keuze uit heel veel betaalbare restaurants.
Voor ons dus een blijvertje!!!

Familie
Fam. Vink
3-1-2008 Mooie rustige camping direct aan het meer. Schilderachtig uitzicht met Tihany aan de overkant. Privestrand en meer met vlak aflopende zandbodem. Eetgelegenheden bij de camping zijn schaars en niet van topklasse. Rond de camping is weinig te beleven. Auto vereist. Grote (betaalde) glijbaan bij naastgelegen strand. Voor families met kinderen (en een auto) is het top.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit