Appartement House Pater in Siofok Hongarije beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement House Pater

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement House Pater

Kinizsi u. 11, 8600, Siofok
Appartement House Pater scoort een 8,2 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement House Pater? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement House Pater in Siofok, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen aan het Balatonmeer. Vergelijk Appartement House Pater met andere accommodaties in Siofok.

1 beoordeling van House Pater

"Nooit meer!"
erik
28-6-2009 onze kamer was erg klein. bed was amper 1.50 breed. geen ruimte om koffers weg te leggen. enorm veel vliegen op het plafond, vloer niet gezogen. we hadden een appartement maar een waterkoker of koffiezetapparaat ontbrak. omdat we geen euro''s bij ons hadden, wilde het hotel een koers van 300 berekenen ipv 280 (zoals ze dat in boedapest ook deden en normaal is 06-2009). onze kamer/appartement lag langs de doorgaande weg. veel lawaai van mensen die buiten langslopen en langsrijdende auto's. tevens sliepen wij bij de ingang van het hotel. de vloer is daar van plavuizen waardoor je de mede gasten goed kunt horen lopen. na een nacht zijn we vertrokken. bed sliep echt slecht en wiebelde aan alle kanten. daarnaast was het veel te smal voor ons. in de omgeving worden veel kamers aangeboden voor een veel lagere prijs en met meer kwaliteit.