30-8-2011
we zijn al jaren vaste bezoekers van deze camping soms twee maal per jaar.ook dit jaar waren we er twee keer eind mei en midden juli.
in mei was het goed te doen het sanitair was schoon,maar in juni was het een puinhoop.een bepaalde groep hollands tuig uit een gezin vond het nodig om de zaak te vernielen en te versmeren.en als je de ouders er op aanspreekt danvinden ze het niet erg wat hun kinderen aanrichten.verder is deze camping voor hongaarse begrippen veel te duur.wijnig onderhoud want er is zogenaamd geen geld.
18-8-2010
Wij waren deze zomer 10 dagen op de Castrum camping. Het beviel goed. Schaduwrijke plek, prettig zwembad, vriendelijke mensen, goed restaurant. Sanitair altijd netjes. Balatonmeer vlakbij. Keszthely is een mooie plaats met veel bezienswaardigheden en tenminste nog een authentieke sfeer.
6-7-2011
Voor Hongaarse begrippen gemiddeld luxe camping. Schoon sanitair (schoonmaak 2x per dag).
Prima restaurant voor redelijke prijs. Dichtbij het Balatonmeer (400 meter lopen, betaald). Centrum Keszthely op loopafstand.
Redelijk veel schaduwrijke plaatsen.
Weinig kinderanimatie, verder wel mooi zwembad (25 mtr) en veel nederlanders met kinderen, dus die vermaken zich wel.
Sinds 2010 een avonturenpark in de buurt (Gyenesdias) waar je in de bos kunt klimmen, klauteren, tokkelen, etc.