Vakantie Beoordelingen Keszthely Plaatsen aan het Balatonmeer vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Keszthely

29 mei 2012

Keszthely

Beoordelingen Keszthely

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Keszthely. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Keszthely. Ben je zelf op vakantie geweest naar Keszthely? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Keszthely scoort een 8,0 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Aparthotel, 3 Campings, 7 Hotels en 2 Pensions in Keszthely. Op Zoover vind je bovendien 49 vakantiefoto's van Keszthely. Je kunt 1 video van Keszthely bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Keszthely. Bekijk ook andere accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen aan het Balatonmeer.

19 beoordelingen over Keszthely

met een groep, Sept. 2011
"Leuk stadje nabij Balatonmeer"
A.
Stranden
11-9-2011 Stadje in groene omgeving vlakbij het Balatonmeer. In de omgeving veel bezienswaardigheden.

"Toplocatie aan balaton"
fred
Stranden
23-12-2011 Mooie oude stad,direct gelegen aan het balatonmeer,in mooie omgeving.
mooi kasteel,veel restaurantjes,leuke winkelstraat en mooi zwembad.
diverse bezienswaardigheden in de omgeving.
Niet TE toeristisch en met nog leuke prijzen.

"Keshtely"
Keshtely
Stranden
14-12-2011 Mooie omgeving, geen geweldig mooie stad. Op korte afstand (5 min. rijden) van het Balaton meer.

zakelijk, Juli 2011
"Vooral leuke boulevard"
Elke
Stranden
20-10-2011 De kleine boulevard aan het balatonmeer is heel gezellig.
Ook het stadje zelf is heel leuk. Er zijn leuke restaurantjes en cafeetjes. Ook zijn er veel musea. Vaak klein maar wel heel leuk.
Het belangrijkste is het kasteel in de stad.

"Prachtig kasteel"
S
Stranden
7-8-2011 Keszthely heeft een gezellige drukke hoofdstraat. Maar het loont vooral de moeite om het prachtige kasteel te bezoeken, zowel van buiten als van binnen. Het strand van K is betalend bij mooi weer en is zoals overal hier erg commercieel en artificieel.
De omgeving van K bestaat vooral uit supermarktketens en grote handelszaken en op de toegangswegen is het autoverkeer erg druk.

met een groep, Aug. 2010
"Erg warm lekker warm zwemwater"
arjando
Stranden
18-3-2012 idiaal land om goedkoop op vakantie te gaan.
het eten is fantasties
er loopt een treintje door het dorp wat je naar het strand heen brengt

met partner, Mei 2009
"Leuk, knus stadje"
Madelief
Stranden
18-7-2009 Het Balatonmeer is een mooie omgeving waar veel dagtrips gemaakt kunnen worden. Dit knusse stadje is een leuke uitvalsbasis hiervoor. Bewoners zijn vriendelijk en sommige spreken zelfs Engels (eingelijk alleen de mensen die het moeten gebruiken zoals bij de VVV). Strand ziet er gezellig uit. Wij waren er net voor de opening van het seizoen, maar buiten wat drap in het water (waar volgens mij niemand iets aan kan doen in een meer) zag het er schoon uit.

"Leuk stadje met sprookjeskasteel"
Lars Lemoine
Omgeving
23-4-2009 Gezellig stadje aan het Balatonmeer met een prachtig kasteel in een groot park. Het kasteel is nu een zeer bezienswaardig museum. Verder een verkeersvrije winkelstraat en verschillende goede restaurants. Romantisch badpaviljoen in hout, al was er door het slecte weer (in augustus!)weinig te beleven. Het natuurlijke warmwatermeer in het nabijgelegen Heviz is zelfs in de winter 26°.

Familie, Juli 2008
"Wij hebben er genoten en veel te zien."
Gerda Veenstra
Stranden
17-11-2008 Wij zaten in een Pension net naast het grote kasteel en daar was het goed vertoeven.
Zeer goed eten.
We gingen elke keer met het treintje naar het Balatonmeer, lekker makkelijk instappen voor het Pension.
We hebben vele kilometers gereden en veel moois gezien.
Volgend jaar gaan we weer maar dan naar Heviz, ook daar is het super mooi.

met partner, Mei 2008
stanny
Stranden
26-5-2008 Mooie propere stad waar het fijn is om door te kuieren. Zeer mooi en gezellig haventje/strand met veel annimatie in het week-end . Wij hadden het geluk om met pinksterweekend de jaarlijkse parade van een 700 tal zeilboten mee te maken. Zeer fijn om in omgeving te fietsen ( blad met fietsroutes gratis te verkrijgen in VVV kantoor in de winkelstraat). Markt op woensdag en op zaterdag. Rustig winkelstraatje. Zeer groot warenhuis (spar) net buiten centrum.
Wij vonden het een rustig , mooi en proper stadje en komen hier zeker nog weer.