Vakantie Beoordelingen Alsóörs Plaatsen aan het Balatonmeer vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Alsóörs

6,1

30 mei 2012

Alsóörs

Beoordelingen Alsóörs

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Alsóörs. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Alsóörs. Ben je zelf op vakantie geweest naar Alsóörs? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Alsóörs scoort een 8,1 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 1 Hotel in Alsóörs. Op Zoover vind je bovendien 15 vakantiefoto's van Alsóörs. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Alsóörs. Bekijk ook andere accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Plaatsen aan het Balatonmeer.

6 beoordelingen over Alsóörs

6,7
met oudere kinderen, 2012
"Leuk om naar toe te gaan"
Willeke
6-5-2012 altijd leuk om te shoppen

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooi strand"
alexander
Sfeer
6-8-2010 We zaten dicht in de buurt van Alsóörs, maar Alsóörs heeft leuke stranden.

"Aardig"
Marie Jose
Omgeving
11-7-2009 Leuk klein plaatje met oude dorpskern. Vanuit de smalle straatje geweldig uitzicht op het Balatonmeer

Familie, Juli 2007
Marion van de Kimme...
Stranden
16-3-2008 Wij zijn daar voor de eerste keer geweest en zoals het er nu uitziet ook voor de laatste keer. Dat lag overigens niet aan de omgeving (zeker niet), maar wél aan de camping waar wij verbleven (Europa). Minder goede herinneringen aan doordat er heel veel achterstallig onderhoud was (glijbanen zwembad deden het niet/nauwelijks, toen onze dochter aan het schommelen was, brak deze gewoon af!, bij elke wc was wel iets kapot, mensen onvriendelijk, totaal geen animatie, eten vet, etcetc. Jammer, maar dit jaar gaan wij gewoon weer naar Kroatië waar we 2x eerder ook zijn geweest en het wél superfijn hebben gehad (in elk opzicht)!

met een groep, Juli 2005
"Balatonmeer nog eens voor herhaling vatbaar"
Toon
Sfeer
6-7-2011 Wij hadden hier met twee families een hele bovenetage (via een particulier) iets hoger gelegen in het dorp. Wel nog op loopafstand van het meer. Het was een fantastisch appartement. Over Alsoors zelf ik niet zo heel veel te vertellen, behalve dat het aan het Balatonmeer ligt en er genoeg restaurants zijn, die erg goedkoop zijn. Geen echte bezienswaardigheden of oude kern. Met name aan het meer zelf kun je behoorlijk goed eten (en drinken!) voor weinig geld. Naar het Balatonmeer ga je natuurlijk vooral voor het meer zelf, wat nergens diep is en dus ook niet koud is. Je kan er overal lekker op het gras liggen. De omgeving is niet spectaculair, maar een dagtripje naar Budapest (kilometer of 80) is goed te doen. Ook Tihany (met veerpont naar de overkant) is een leuk dorpje. Ook dichtbij (5 kilometer) het veel toeristischere Balatonfured. Het was erg warm toen.

met vrienden, 2001
"Goeie plek"