Camping Minicamping Oazis-Tanya in Zsana Hongarije beoordelingen 8.9 | Zoover

31 mei 2012

Camping Minicamping Oazis-Tanya Zsana

Beoordelingen Camping Minicamping Oazis-Tanya

Körzet 15, 6411, Zsana
Camping Minicamping Oazis-Tanya scoort een 8,9 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Minicamping Oazis-Tanya? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Minicamping Oazis-Tanya in Zsana, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Camping Minicamping Oazis-Tanya vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hongarije. Vergelijk Camping Minicamping Oazis-Tanya met andere accommodaties in Zsana.

22 beoordelingen over Minicamping Oazis-Tanya

"Even bijkomen! Wat een rust!"
Mariette/Reisadvise...
13-8-2011 Omdat we voor zaken in Roemenie moesten zijn deden we voor een paar dagen deze "rustplek"aan. Geweldig dit is echt Bijkomen met een hoofdletter. Tineke en Theo maken het je helemaal naar de zin en Tineke kookt heerlijk. Wij hadden de tourcaravan gehuurd met ontbijt en diner service. Een relaxter hotel kun je niet hebben met alle pricacy die je maar wilt. Wij komen zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, 2011
"Mooie plek"
Schrijver
7-8-2011 een prachtig gelegen rustige camping, met speelgelegenheid en een zwembadje.
We hebben 2 kinderen een van 6 en eentje van 3. Die van 6 kon zich prima alleen redden , alleen met een kind van 3 en een zwembad zonder hekje in de buurt van de speeltuin. Dat was niet geniaal. Mooie camping voor net iets oudere kinderen.
in de omgeving is behalve een thermaalbad voor kleine kinderen weinig te doen, dit maakte dat we enkele dagen gebleven zijn.

"Paradijsje een ware oazis"
Annelies van Gerven
7-8-2011 Een waar paradijsje waar je aankomt zo gauw je de poorten van de camping binnenrijdt. De weg er naartoe lijkt nergens toe te leiden maar de bordje van de camping stellen je gerust.
Je rijdt dwars door de natuur met de bijbehorende dieren/vogels e.d
Bij aankomst kun je het mooiste plekje van de camping uitzoeken.
S'avond kun je inschrijven voor een door de eigenaars gekookte maaltijd. Heerlijk kennis maken met de hongaarse keuken. Na 6 weken eigenaar van de camping kan de Hollandse Tineke al een heerlijk Hongaars potje koken.
Het warme welkom en de gezelligheid tijdens het eten was voor ons wat de vakantie zo ideaal maakte.
Onze 3 kinderen (8-11-13 jaar) vermaakte zich prima met de andere kinderen op de camping. (Als de kinderen het leuk hebben.......)
Het zwembad en de speeltuin waren daarin erg belangrijk. Weer of geen weer.
De camping ligt direct aan de poezsta en je waant je alleen op de wereld samen met de reeen, vossen, de vogels . Tineke en Theo nog veel succes !

"Natuur, rust, gezelligheid."
Wim Smit
21-8-2011 Geweldige camping. Ligging uniek. Zeer vriendelijke beheerders. Faciliteiten als zwembad, eten op de camping aanwezig.
Absolute aanrader voor natuurliefhebbers en rustzoekers, maar ook gezinnen met kinderen kunnen hier prima terecht.
Marjan/Wim Smit, Dronten.

"De natuurcamping ten top"
thea en mart schuur...
26-8-2011 In 2011 kreeg deze camping met Tineke en Theo nieuwe eigenaren. We werden verrast door hun spontaniteit en zorgzaamheid. Het is ook wel een camping waar een gemoedelijke sfeer hangt. Midden in de natuur, tussen reeën, vossen en bijeneters.
Een echte aanrader voor mensen die de rust zoeken en toch ook willen genieten van het zwembad en de gezelligheid. De broodjes staan 's-morgens klaar en goed eten kun je er ook.
thea en mart uit baarlo

"Heerlijke plek om tot rust te komen"
Joop en Anja
8-8-2011 We zijn gastvrij onthaald door de nieuwe eigenaren Theo en Tineke. We hebben een paar keer genoten van de maaltijden van Tineke en de wijn smaakte daar uitstekend bij. Hagedissen bij de tent die heerlijk lagen te zonnebaden en de spechten die bij de camping te zien waren. Verder zijn er is er een rijke flora en fauna om van te genieten.
Theo en Tineke veel succes.

"Absolute aanrader"
Lia van Rijen
2-8-2011 Op doorreis bij Seged toeval door onze GPS bij Tanya Oasis terecht gekomen. We kwamen laat aan, maar wij kregen een allerhartelijkst welkom van Theo en Tineke. Ondanks het late tijdstip maakte Tineke voor de hongerige reizigers een geweldige Hongaarse maaltijd. Het werd een top avond!
En wat een mooie campingplek: rust, natuur en ruimte om je heen.

"Plek om graag terug te komen"
Jannie meester Bert...
4-6-2011 Bijna gelijk met de nieuwe eigenaars kwamen we bij de camping aan. Beetje onennig voor beiden mede doordat we de enige gasten op dat moment waren. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel. We hebben Theo en Ineke hierdoor een beetje beter leren kennen en vastgesteld, dat gastheer en gastvrouwschap hoog in het vaandel hebben staan, waarvan we ook het een en ander hebben ondervonden. Voeg hierbij de prachtige plek met de rust en stilte en een prima vakantie is gewaarborgd. kortom een plek om terug te komen, ondanks de wat lastig berijdbare toegangsweg.
Wij wensen Theo en Ineke veel succes met hun onderneming en de gasten evenveel plezier als wij hier hebben beleefd.

Jannie en Bert

"Een heerlijke camping in een prachtig gebied"
Koos en Rinet
2-7-2011 Wij vonden dit de leukste en mooiste plek in Hongarije! Deze natuurlijk opgezette camping wordt sinds dit voorjaar beheerd door de nieuwe beheerders Theo en Tineke! Tineke was al druk met Hongaars leren koken. Twee keer hebben we er van mogen proeven, heerlijk! Ze gaat regelmatig haar toekomstige gasten maaltijden aanbieden wat een groot genot is vooral met de wijn uit de regio erbij! 's-morgens worden de broodjes vers afgebakken.
De camping heeft vrije plaatsen wat wij, tent kampeerders, echt geweldig vinden. In het voorseizoen mogen de auto's bij de tent blijven. Het sanitair is prima verzorgd en schoon. Warm water was ook altijd beschikbaar.
Wifi wordt dit jaar nog geregeld voor de camping. De route naar de camping via de 2 km lange stevige zandweg is door T & T al aardig opgeknapt door oa flink te snoeien. De omgeving is zoals eerder vermeld, prachtig! De prachtige stad Szeged is zeker de moeite waard om te bezoeken (ong. 40 km). Voor kids voldoende speel/zwem mogelijkheden.

"Een paradijs op aarde"
J Tijhof
2-7-2011 Tanya Oazis ligt op een droomplek aan de rand van de poesta waar de bijeneters,wielewalen en tapuiten op je wachten om ontdekt te worden. De reen en hazen lopen je echt voor de voeten 's morgens.
Tineke en Theo de nieuwe eigenaren hebben ons hun gastvrijheid van alle kanten getoond.