Vakantie Beoordelingen Zalakaros Hongarije vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Zalakaros

31 mei 2012

Zalakaros

Beoordelingen Zalakaros

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zalakaros. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zalakaros. Ben je zelf op vakantie geweest naar Zalakaros? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zalakaros scoort een 8,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 6 Appartementen, 1 Aparthotel, 2 Campings en 8 Hotels in Zalakaros. Op Zoover vind je bovendien 8 vakantiefoto's van Zalakaros. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zalakaros. Bekijk ook andere accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hongarije.

5 beoordelingen over Zalakaros

"Een schitterend dorp"
jolanda smits
Omgeving
26-8-2009 Dit dorpje is echt aan te bevelen.

Heerlijk rustig (soms zie je hele stukken helemaal niemand) en schitterende natuur.
Ook een mooi, rustig centrum kent dit dorp.

Ik en mijn man hebben het in ieder geval super naar ons zin gehad.

We kunnen het iedereen aanbevelen.

met partner, Juli 2008
"Prachtige omgeving en zeer vriendelijke mensen"
Johnny
Sfeer
7-3-2009 Zalakaros is een mooi plaatsje met verschillende kuurbaden het ligt in de buurt van een omvangrijk natuurgebied "Kis Balaton" in dit gebied ligt ook het dorpje Szokedencs met zijn vriendelijke dorpsbewoners en zijn typische hongaarse huizen.
U kunt hier genieten van een prachtig natuur-gebied afgewisseld door bomen, heide en water.
In de omgeving van Zalakaros zijn voldoende goede hotels en restaurants.

met partner, Apr. 2008
Gabor
Omgeving
9-6-2008 Zalakaros is inderdaad een plaats waar je heerlijk tot rust kunt komen.
Kuurbaden, volop restaurants een prachtige omgeving en voor de paardenliefhebber een uitstekende plek om dagtochten te maken.
Het dorpje Szokedencs hebben wij ook bezocht: een typisch hongaars dorpje, met gastvrije bewoners en een jaarlijks terugkerend dorpsfeest .

met partner, Aug. 2007
Frans
9-3-2008 Zalakoros is een allesbiedende plaats. maar voor
een dorp waar je geheel tot rust komt is het mooie Szokedencs

met partner, Juli 2007
Johnny
Omgeving
2-9-2007 Zalakaros is een uitstekend kuuroord met verschillende zwavelbaden het ligt dicht bij het natuurreservaat klein balaton en het leuke plaatsje
Szokedencs. Zalakaros is een plaatsje met verschillende goede hotels en restaurants.