Villa Villapark Golya in Velence (Velencemeer) Hongarije beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Villa Villapark Golya

Villa Villapark Golya Velence (Velencemeer)

Beoordelingen Villa Villapark Golya

Kemping u. 6, 2481, Velence (Velencemeer)
Villa Villapark Golya scoort een 8,1 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Villapark Golya? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Villapark Golya in Velence (Velencemeer), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Villa Villapark Golya vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hongarije. Vergelijk Villa Villapark Golya met andere accommodaties in Velence (Velencemeer).

12 beoordelingen over Villapark Golya

met jonge kinderen, Mei 2011
"Centrale ligging tov Budapest en Szekesfehervar"
Familie Bek
6-9-2011 Het park is een prettig, klein park met een fijne beheerder die echt dag en nacht aanwezig is en alles goed in de gaten houd. De villa's zijn prima, de keuken misschien wat klein. Mooie ligging, met kleine kinderen goed opletten bij het water. Nadelen: verouderde speeltoestellen, er is maar 1 wasmachine die tijdens openingstijden receptie gebruikt kan worden; die is niet de hele dag open. Park is niet afgesloten; het pad erlangs trekt veel bezoekers van het Velencemeer, waardoor iedereen over het park en door je tuin wandelt.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Lekkeer rustig en toch overal vlak bij"
sandor
3-8-2010 we zijn al vaker geweest en hebben elke keer genoten van het meer en de rust.Goede restaurant in de omgeving.In vergelijking met huisjes in frankrijk of spanje zijn in ieder geval schoner,maar het is natuurlijk wat je verwacht.Het onderhoud aan de huisjes kan soms beter.we hebben in ieder geval niets te klagen gehad in de twee weken dat we geweest zijn.De beheerder is vriendelijk en hulpvaardig

met vrienden, Sept. 2009
"Super meegevallen"
Dennis en Kevin
25-9-2009 Wij zijn van 14/09 t.e.m. 21/09/09 samen met enkele vrienden naar Velence geweest. Wij waren in totaal met 5 personen.
Het park is goed gelegen, alleen is het moeilijker om er te geraken als je met het vliegtuig reist. Je kan dan kiezen als je per taxi komt (is duur) ofwel per openbaar vervoer, dit is aangeraden om op voorhand een en ander uit te zoeken.
Het treinstation is ca. 2 km van het park, bushalte naar Budapest en Székesfehévár is ca. 1 km van het park, bussen rijden redelijk onregelmatig. De mensen van het park zijn hulpvaardig en geven uitleg over bus- en treinuren. In Velence zijn er verschillende restaurants, cafés, een postkantoor en winkels, een is zelfs open van tot 22u en open op zondag. De huisjes zijn heel mooi ingericht, ruim,redelijk proper, er is huisraad maar misschien wat weinig voor als je met 8 pers. komt.

De beste prijzen en lastminutes voor Villa Villapark Golya bij:

met partner, Sept. 2009
"Heerlijk rustig (naseizoen)"
Ben en Joke
7-10-2009 We hadden via Nederlandse eigenaar geboekt en kregen de verblijfskorting die de reisburo's ook geven en waren dus goedkoper uit. We hadden huisje nummer 2 en beter had eigenlijk niet gekund. Direct aan het meer met uitzicht op de vissers - de recreanten en toch op je "eigen" terrasje. Dit geldt ook voor de huisjes 1 en 3. Dorp zelf stelt niet veel voor en het OV is echt goed uitzoeken hoe en waar te gaan maar verder prima. Het huis is zeer ruim - zeker voor twee - alleen de keuken is erg behelpen - wel alles aanwezig maar erg klein. Tijdens ons verblijf wel ERG veel spinnen in en rondom het huis/balkon. Redelijk goede fietsmogelijkheden.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Erg mooi en rustig gelegen"
Maud en Joost
6-5-2009 Een super mooi en rustig gelegen villa park. Huisjes zijn van eigenaar verwisseld. Alles is geverfd en zit er weer keurig uit. In de directe omgeving is een spa & wellness gebouwd. Treinstation is dochtbij zodat je in 40 min in Boedapest kan zijn. Wij hebben ons erg goed vermaakt met onze kinderen ( 10 en 12 jaar) we gaan er zeker nog een keer naar terug.

Familie, Juli 2008
Hildegard
26-8-2008 Het park is heel mooi gelegen aan het meer. De huizen worden echter niet goed onderhouden en het gebruikte materiaal is van geen goede kwaliteit. Het houtwerk mag een laagje verf krijgen, stukken vensterbank en pleisterwerk zijn afgebroken. Je hebt het gevoel dat men zich niet bekommert om het welzijn van de gasten, maar dat de huizen geld moeten opbrengen. 's Avonds veel lawaai van spelende, joelende kinderen. Kinderplonsbad onbruikbaar, trampoline niet aanwezig. In de brochure lijkt het prachtig (en zou het ook kunnen zijn), in praktijk zeker geen **** waard. Huis was niet gepoetst bij aankomst, tapijtjes in de badkamer waren smerig.
Wel voldoende keukenmateriaal aanwezig.

Familie, Juli 2008
Bart
23-7-2008 Prijs/kwaliteit een topper, plaatselijke service is naar Hongaarse normen goed. Schitterend voor kinderen. Je moet misschien wel even het huis zelf boenen en stofzuigen bij aankomst want poetsen is niet de nationale sport van de Hongaren. Ook alles goed afsluiten want het terrein kan gemakkelijk betreden worden door lokale Hongaarse vakantiegangers met kleinere diefstallen als gevolg.

Familie
Fam Benders
8-1-2008 Prima vakantiepark voor gezinnen met kleine kinderen. Jammer alleen dat er geen horgaas voor de ramen zit zodat je iedere avond op muggenjacht moet voor de kinderen en je zelf gaan slapen. Verder jammer dat het terrein niet afgesloten is. Hierdoor werd de opblaasboot van de kinderen vernield en is de strandbal verdwenen.

l.siepel
7-10-2007 lekkerrustig gelegen op 30km van boedapest fijne woningen goed ingericht en van alle gemakken voorzien

Remco de Graaff
21-10-2006 Mooie huisjes, prima ligging aan mooi meer. Leuke en goedkope restaurantjes in de buurt.

Zeker geen massa toerisme. Men spreekt nauwelijks de talen.
Boedapest en Balatonmeer zijn met de auto goed bereikbaar en zeker ook de moeite waard.