Camping Eden**** in Neszmely Hongarije beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.701 bezoekers online
Home > Hongarije > Neszmely > Camping Eden****

Beoordelingen Camping Eden****

-6  °C

10 februari 2012

toprestaurant

Camping Eden scoort een 8,5 uit 10, op basis van 114 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Eden****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Eden**** in Neszmely, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Camping Eden**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hongarije. Vergelijk Camping Eden**** met andere accommodaties in Neszmely.

111 beoordelingen over Eden****

met oudere kinderen, Aug. 2011
Fantastische camping.
Fam. Geene
24-8-2011 Fijne rustige camping waar het goed vertoeven is, je komt er echt tot rust.
Restaurant toppie, alles mooi schoon en iederen doet hier ook echt z'n best voor.
Wat is het toch fijn dat Monica zo goed de nederlandse taal beheerst en zonodig kan tolken.
Kortom een super camping die een dikke pluim verdiend.

met vrienden, Aug. 2011
Een aanrader!
R. de Greef
25-8-2011 Camping Eden in Neszmély is een echte aanrader. De ligging aan de Donau is super. Op de camping kan je o.a. een kano, kayak of motorbood huren. Daarmee kan je langs de verschillende eilandjes in de Donau varen en genieten van het vele groen en de schone kiezelstrandjes. Er zijn bovendien voldoende mogelijkheden om een hengeltje uit te gooien (er zit vis genoeg!).

Met het openbaar vervoer is de camping echter niet heel eenvoudig te bereiken. De camping ligt tussen twee kleine treinstations in waardoor je langs een drukke weg moet lopen, of het laatste stukje met de bus moet afleggen. Voor jonge kampeerders zonder kinderen is dit echter geen obstakel. Vanaf Boedapest ben je in een kleine 2,5 uur op de plaats van bestemming.

De camping eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam. Bovendien beheerst ze de Nederlandse taal goed. Dat maakt het communiceren gemakkelijk. Tenslotte is er een restaurant aanwezig op de camping waar je goed en goedkoop kan eten en drinken.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Geen 2e keer!!!
Antoinette
14-8-2011 Bij aankomst bleek de gehuurde tent van de touroperator vies, in de binnententen zat het weer, bruine vlekken, van de fluitketel droop het vet, de koelkast was niet schoongemaakt. De tent was zo strak opgezet tegen de struiken dat de zijkant van de tent niet open kon. Dit aangegeven bij de receptie en na wat smoezen van hun kant werd ons een gratis keer kanoen voor de kinderen aangeboden.
Het restaurant op de camping was goed voor niet al teveel geld. Het sanitair was meestal schoon.
Langs de camping loopt een doorgaande weg die best druk is. Ook loopt er een spoorlijntje waarop om 23.30 uur de laatste en om 5 uur het 1e goederentreintje rijdt.
Wat ons erg stoorde was dat er na 20.00 uur niemand van de receptie meer aanwezig was, zodat 15 dronken Hongaren 3 nachtenlang door konden gaan met hun harde muziek, schetteren, drinken en schreeuwen tot 5 uur in de ochtend.
Voor ons geen 2e keer camping Eden.

Zeer nette camping met zeer goede voorzieningen.
Herman en Femy Kuip...
23-8-2011 Wij waren voor de 2e keer op camping Eden te Neszmely. Eerste keer(3 jaar geleden) in gehuurde stacaravan en dit jaar met eigen caravan. Wij zijn erg tevreden over de camping, de ligging, de voorzieningen en het personeel. Vooral Monica, die overigens zeer goed nederlands spreekt, is erg betrokken bij haar gasten en doet alles wat mogelijk is om het haar gasten naar de zin te maken.
De sanitaire voorzieningen zijn goed en schoon en dat vinden wij erg belangrijk. Tevens ziet de camping er zeer netjes uit en de plaatsen zijn groot en goed. Wij konden zelfs een plaats uitzoeken als de gereserveerde plaats ons niet zou bevallen. Service top en ook in het op de camping aanwezige restaurant serveerde men zeer goede en smaakvolle gerechten. Op de camping een zeer goed WiFi netwerk met goede verbinding. Was er sinds juli en was kostenloos te gebruiken.
Wij hebben op camping Eden een zeer prettige vakantie doorgebracht en zullen zeker, als we weer naar Hongarije gaan, deze camping bezoeken.

Mooie schone en groene camping
Fam van der Post
2-9-2011 wij zijn net terug van 2,5 week van camping Eden in Hongarije. en weer hebben wij genoten! het was voor ons de 3de keer op deze camping en weer willen wij terug! Het is een fijne, kleine gemoedelijke camping. vorig jaar hadden we mee gemaakt dat de Doneau over de staanplaatsen kwam van de camping, dit was keurig opgelost door Monica. deze vakantie liep het water van de Doneau terug door de mooie warme dagen. jammer dat er dan toch mensen zijn die hier over klagen. kom op dit is de natuur, en is niemand verantwoordelijk voor. je kon als nog gewoon zwemmen in de Doneau, gewoon via de schuine helling kon je zo naar de boeien toe zwemmen ( waar het wel diep genoeg was om te zwemmen)
Boedapest blijft een geweldige stad waar je steeds weer terug wilt komen. dit jaar zijn we ook naar water pretparken geweest in Esztergom en Tatabayna. dus uitstapjes genoeg te doen van af de camping. voor ons zal de keuze weer op camping Eden vallen in 2012!

met oudere kinderen, Juli 2011
Aan het managment moet wel gewerkt worden
Lindner
4-9-2011 Het is een leuke camping aan de Donau, wij zaten er in de periode dat het in heel Europa 'slecht' was. Maar helaas is het weer niet op bestelling te krijgen. Personeel is erg aardig. In het restaurant kun je heerlijk eten.
Wat we helaas niet in een op- of aanmerking hebben kunnen lezen is dat de camping aan een drukke doorgaande weg staat. Door de week begint het vrachverkeer om 4.30 uur al te rijden en dat gaat de hele dag door. En van dat treintje heb je geen last hebt!
In de laatste dagen van onze vakantie was er ook een groep jonge Hongaren neer gestreken in de huisjes. Die hebben 3 nachten voor overlast gezorgd (harde muziek e.d) eerste 2 nachten, tot 3.00 uur. Het managment is hier gelijk de eerste nacht van op de hoogte gebracht, ze kregen een waarschuwing. Na de 2de nacht werd er over het hart gestreken, omdat ze 'nog maar' 1 nachtje bleven, toen hebben ze tot 5.30 uur lawaai gemaakt! Het managment vertrekt om 20.00 uur en daarna is er geen verantwoordelijke aanwezig! jammer

Geweldige camping, zeker voor Nederlandse kinderen
Ingrid
8-8-2011 We zaten in een bungalow met prachtig uitzicht over de groene camping en de Donau. Camping is netjes en bungalow ook. Goede bedden, een extra bed was zo geregeld (wij hebben 3 kinderen). Dagje Boedapest met de trein vanuit het nabijgelegen Tata prima te doen en het openbaar vervoer is niet duur. Gezinskaartje met 90% korting geldt overigens alleen voor Hongaarse gezinnen (ontdekten wij in de trein; bijbetalen dus). Restaurant op de camping is heel goed, maar ga ook eens eten bij Restaurant La Casa, net voorbij de rotonde in Tata. Overheerlijke paella! Op de camping is een geweldig (Nederlandstalig) animatieteam; met dank aan Boy en Dora. Onze kinderen willen nooit meer ergens anders naartoe!

Leuke camping
Patricia
11-8-2011 Leuke camping, in de buurt nog weinig toeristme, wat wij wel prettig vinden!
We hebben ons prima vermaakt.
Mooi grote camping plaatsen. Leuk animatieteam. Toiletten waren super schoon.

Jammer dat er eigenlijk alleen maar Nerderlanders op de camping staan. Maar voor de rest niks te klagen

met oudere kinderen, Juli 2011
Nooit meer
Fam. de Haan
26-8-2011 Deze camping heeft goed sanitair en voor kinderen een vrij klein zwembad, tafeltennis, een jeugdhonk. Je betaalt alles apart dus elke tent apart buiten de caravan om, dus niet echt goedkoop als je meer kinderen hebt.
Groot nadeel: Het ligt pal aan een doorgaande weg, veel lawaai van vrachtwagens, er loopt een spoorlijn langs en daar denderen, ook s'nachts heel wat, lange, treinen overheen.
Wij hebben een zeer slechte ervaring gehad met jongelui op de camping, wij hebben zelf 2 tieners van 11 en 2 van 14 jaar meegehad maar die weten zich te gedragen.
Veel mensen die elk jaar terugkomen en denken dat de camping "van hun" is.

Zeer vriendelijke en goed nederlands sprekende receptie maar niet voldoende aantrekkelijk, door deze ervaringen, om er ooit nog eens terug te komen.

Zeer leuke plek
Sylvia
31-7-2011 Leuke tijd gehad. Met de tent geweest en hadden een prachtig plekje direct aan de donau. Animatie is geweldig. Is in het nederlands. Eigenaren spreken nederlands, dus ideaal. Zwembad is klein maar voldoet.
Neszmely is ver van het toerisme, dus bijvoorbeeld boodschappen doen betekent kilometers rijden.
Met de trein naar Boedapest geweest, is makkelijk te doen.

alleenreizend (1)