1.146.638 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 938 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Hongarije > Máza > Bed and Breakfast CaJa-Háza

Beoordelingen CaJa-Háza

6 september 2010

9,6
9,9
9,8

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast CaJa-Háza? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast CaJa-Háza in Máza, geschreven door andere reizigers.
  • Weer

NL (10)

In een woord super !
Trudy Smit Trudy Smit
31-8-2010 Lieve Jan,

Hartelijk dank voor de goede zorgen, het was fantastisch.
Het ontbijt geweldig, heel uitgebreid en het diner was ook helemaal top.
Je hebt een prachtig en schoon gasten verblijf met een prachtige tuin.
Wij voelen ons hier dan ook helemaal thuis.
Je hebt ons ook de mooie stad Pécs laten zien en we zijn ook heerlijk naar het thermaalbad geweest,
kortomeen heerlijk weekend, alleen veel te kort.
Volgende keer blijven we zeker langer.
CaJa-Háza is een aanrader voor iedereen.
Tot zeins en bedankt.
Rob en Trudy

"Onthaasten"? Dan moet je hier zijn![4]
René Schel René Schel
27-8-2010 Dit is werkelijk een fantastisch oord waar iedereen zich snel thuis en absoluut op z'n gemak zal voelen. Aan de gastheer zal het ook zeker niet liggen. Jan de Groot doet er alles aan om het je comfortabel te maken en dringt zich niet op. Hij is helemaal thuis in de plaatselijke Hongaarse gemeenschap en dat voelt voor de gast ook goed. Prachtige uitstapjes gemaakt naar Budapest en Pécs, maar ook genoten van het dorpsfeest in Máza en vooral van het bescheiden maar oh zo knusse zwembad, waarin je - als je niet te veel golven maakt - je glas witte of rosé Károlyi gewoon naast je laat drijven. Decadent? Welnee, gewoon vakantie!

Rustig, Mooi echt héélijk
Bernadette van der Voort Bernadette van der Voort
22-8-2010 Lieve Jan

Wat hebben wij het heerlijk gehad bij jou. Rustig, schoon en GASTVRIJ !
Je hebt ons rond geleid door Boedapest en Pécs.
Je hebt heerlijk voor ons gekookt.
Je hebt ons rustig een boek laten lezen.
Je hebt vaak voor ons heerlijke Hongaarsewijn ingeschonken en af en toe een Palinkaatje.
Dank voor een geweldige week. We komen zeker terug.
XXX
Liefs Bernadette

met partner, Mei 2010
Heerlijk om daar te vertoeven
Rob en Anita Rob en Anita
24-5-2010 De ligging, het eten, de vriendelijkheid, het weer, de omgeving, dit alles was daar, zonder dat we het daar hadden verwacht.
Deze plek in Hongarije zullen wij nooit vergeten.
Bedankt Jan, je bent een kanjer.

met partner, Apr. 2010
een prachtplek aan "het einde van de wereld"
Lia & Marc Raes-Simons Lia & Marc Raes-Simons
24-5-2010 Een prima accommodatie, een voortreffelijke keuken en een prachtige omgeving.
Een ideale start om te ontstressen!!!!
Bedankt voor je lokale tips, zeker de kennismaking met "Istvan" was een voltreffer.

met partner, Juni 2008
Gewoon een heerlijk huis
Karen en Doortje van Omme... Karen en Doortje van Omme...
27-10-2008 Wij kwamen bij CaJa-Háza aan en keken elkaar aan zeiden eigenlijk tegelijk, "Jezus wat mooi".
Gelijk kwam onze gastheer naar buiten en vroeg ons of wij gelijk de auto naar binnen wilde rijden, dat was makkelijker met uitpakken, maar eerst even koffie drinken.
Hij hielp ons met de koffers en legde alles uit in het huis.
's Avonds hebben we heerlijk gegeten op het terras en genoten van een heerlijke rosé.
Elke dag hebben wij gewandeld door het Mecsek en alles hebben we gezien aan wild, maar wat ons zo verbaasde, we waren de enige en dat was voor ons zeer ongewoon. Heerlijk gewoon, één zijn met de natuur.
Bij terugkeer in de middag was ons huis helemaal schoon gemaakt en de bedden opgemaakt.
Meteen werd er gevraagd of we wat wilde gebruiken en konden nog heerlijk in een ligstoel bij het kleine zwembad na genieten van de zon.
Elke ochtend op de tijd die wij wilden stond er een heerlijk ontbijt, met verse vruchtensap klaar. Het was van het begin tot het eind een heerlijke vakantie.

Familie, Aug. 2008
gezellig
R.K. Sikking R.K. Sikking
22-10-2008 Keurig verzorgd met mooie interieur met ruim terras en uitzicht op de tuin en het gebergte.
Een tuin waar we heerlijk konden genieten van de haast eeuwig schijnende Hongaarse zon. Het zwembad gaf de gewensde verkoeling

met partner, Sept. 2008
Heerlijk relaxen
Richard Richard
10-10-2008 Was eerste keer in Caja haza , maar zeker niet de laatste keer. Jan is een uitstekende gastheer die probeert je in alle gemakken te voorzien, (je een beetje speciaal te laten voelen) en dit gecombineerd met goed eten en een heerlijk appartement, vul de rest zelf maar in.

met partner, Aug. 2008
Topper en aanrader in Maza
Will Graven Will Graven
26-9-2008 Alhoewel een bed& breadfast was het een luxe verwenvakantie voor ons. Een gastheer "pur sang" Zijn kookkunst doet niet onder voor menig bekende kok.Mesec gebergte een geweldige vakantie bestemming,Maza een dorp met volop wandel mogelijkheden,vriendelijke dorpsmensen.
extra pluspunt voor gastheer J.d.Groot : vriendelijk,gastvrij,behulpzaam en een zeer
boeiende verteller.die een grote kennis heeft van Hongarije en met name de omgeving van Maza.
Wij gaan beslist vaker genieten van deze gastvrijheid.

Will & Marianne Graven

met partner, Aug. 2008
goed verzorgde B&B
Rob, Anita en Lieke Nagy Rob, Anita en Lieke Nagy
13-9-2008 Helaas maar twee overnachtingen gehad bij CaJa Haza. Zeer mooie en verzorgde bed & breakfast . Service is prima. Gastheer staat voor je klaar voor de nodige adviezen. Helaas maar weinig kunnen zien in de omgeving, maar wat we gezien heben was zeker de moeite waard. Hou je van bergachtig en ben je een liefhebber van wandelen dan is dit zeer zeker de moeite waard. Op een klein half uurtje ben je in de bruisende stad Pecs. Geweldige stad.

9,5
9,7

Toon score en beoordelingen van :

Zoeken
Hongarije
Máza

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...