Vakantie Beoordelingen Legénd Hongarije vakantie, hotels, last minutes | Zoover

3,2

30 mei 2012

Omgeving Legénd

Beoordelingen Legénd

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Legénd. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Legénd. Ben je zelf op vakantie geweest naar Legénd? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Legénd scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Vakantieparken in Legénd. Op Zoover vind je bovendien 18 vakantiefoto's van Legénd. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Legénd. Bekijk ook andere accommodaties in Hongarije. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hongarije.

4 beoordelingen over Legénd

3,2
met partner, Sept. 2010
"Fantastisch, er zijn mooie wandelingen te maken"
L. van Schelven
Omgeving
26-10-2010 sluiten ons aan bij de vorige beoordelingen. Willen ook het paleis van Sissi in Goedoelloe aanprijzen. Niets dan lof, lof, lof voor de beheerder, de heer Gabor Pere; niets was hem te veel. Jammer dat je ver weg moet voor de boodschappen, maar Tesco in Vac is geweldig. Wij waren de enige en mogelijk de laatste gasten van het seizoen en kunnen daarom de algehele sfeer niet bepalen.
Fam Van Schelven, Nederland

Familie
"Authentiek klein dorp"
richard de graaf
25-8-2008 chique bungalowpark Legend/Estate, in contrast met het oude dorp.

Caris
Omgeving
25-7-2007 Een fantastisch nieuw park in een rustige omgeving, maar wel met een speeltuin en zwembad voor de kinderen. De bungalows zijn van alle gemakken voorzien, en de gastheer en vrouw zijn uitterst behulpzaam. Het park bied een prima uitvalsbasis voor bezoeken aan Budapest, Vac en Visegrad. Dit park is beslist een bezoek waard.

keimpe feenstra
Omgeving
16-6-2007 legend is een echt hongaars dorp .vakantiepark is splinternieuw en is door een hollander geboud staan 20 bungeloos met een mooi groot zembat .je bendt 30 kilometrer van vac vandaan. 50 kielomerter van boedapest .de natuur is hier prachtig .uitgaans leven is niet veel we hebben 2 cafes.ik woon hier al 2jaar .heb het er best naar mijn zin.