Beoordelingen Szechenyi Baths & Pool

23 mei 2013

Szechenyi Baths & Pool
Beoordelingen Szechenyi Baths & Pool
Allatkerti korut, 1146, Boedapest
Wil je weten wat anderen vonden van Szechenyi Baths & Pool in Boedapest? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Szechenyi Baths & Pool.
Szechenyi Baths & Pool scoort een 8,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Szechenyi Baths & Pool in Boedapest? Op deze pagina lees je beoordelingen van Szechenyi Baths & Pool. Je kunt 24 vakantiefoto's van Szechenyi Baths & Pool bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Hongarije. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Hongarije. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Szechenyi Baths & Pool in Boedapest.

16 beoordelingen over Szechenyi Baths & Pool

2013
"Leuke ervaring"
mayo28181
26-3-2013 groot complex met binnen diverse kleine baden en sauna's , en buiten een enorm mooi bad! S'avonds ook prachtig

met partner, Feb. 2013
"Wat een belevenis!"
Henk
2-3-2013 We dachten aanvankelijk een half uurtje zoet te brengen maar het werden de volle drie uren. Een must voor wie in Budapest komt!

met partner, Feb. 2013
"Scechenyi bad"
jack
5-3-2013 geweldige ervaring terwijl het sneeuwde

met vrienden, Jan. 2013
"Super!"
JannyW
22-1-2013 Wat ons betreft één van de hoogtepunten van ons bezoek aan Boedapest. In januari in vrieskou in een heerlijk warm bad. Maar vooral het prachtige oude gebouw. Zeker een bezoek waard.

met partner, Sept. 2012
"Niet overslaan"
ronald
13-9-2012 met badpak aan genieten geblazen

met vrienden, Sept. 2012
"Erg vies"
Sjoerd
26-9-2012 hier maar een half uur binnen geweest was erg vies en raad het dan ook niemand aan. Ik durde nergens te gaan zitten zo vies was het.

met vrienden, Sept. 2012
"Moet je langs gaan"
MijnGezin
1-10-2012 Wij waren er op een mooie zonnige dag. Je moet er echt even langs om de grootsheid van het verleden van dit badhuis te zien.
Nu mag er nog wel wat onderhoudsgeld tegenaan om alle verf en stuckwerk weer op nivo te krijgen.

met partner, Aug. 2012
"Het mooiste badhuis (zijn nog 2 andere)"
Margriet Numan
28-8-2012 Alleen van buiten en de openbare ruimtes binnen bekeken, heel mooi marmer en mozaiek

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Thermale baden"
G. Prenger
22-8-2012 Een geweldige ervaring. Niet overslaan

met partner, 2012
"Badhuis"
stefan_3
16-7-2012 Wat kan je zeggen? het badhuis is groot en heeft een hoop verschillende baden, het is wel aan te bevelen om handoeken zelf mee te nemen je betaal een aandrig bedrag aan huur en een vlink bedrag aan borg.

Beste accommodaties in Boedapest

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit