De beste prijzen en last minutes voor Hotel Aquaworld Resort Budapest**** bij:

13 tips over hotel Aquaworld Resort Budapest

 • 275338

  Szentendre, 9 kilometer van Boedapest.
  Cucina: Italiaanse keuken in de hoofdstraat van Boedapest.
  Koffiehuis: New York café. Mooiste koffiehuis van de wereld.
  Széchenyi-badhuis, het grootste en meest bekende badhuis van Boedapest.
  Dock 7: avondboottocht met diner.
  Siofok: Balaton meer, anderhalf uur rijden vanaf het hotel.

 • 265544

  Geen tip.als je graag elke dag hetzelfde eet moet je hiernaartoe.hotelstaff heeft zeker een speciale opleiding gekregen ome te glimlachen maar buiten het hotel is het 1 en al arrogantie en onvriendelijkheid!

 • 262657

  Let op dat bij het boeken de toegang tot Aquaworld er bij in zit, anders wordt een dagelijks bezoekje tot de vele zwembaden wel een dure aangelegenheid.

 • 258472

  Bij de Stefansbasiliek is een heerlijk Hongaars restaurantje. Het heet Porta. In de straat naast de basiliek is er een ijsboer die ijsjes in de vorm van roosjes maakt. Verder kun je "trappen" in de Paulay Ede 20. Je moet in een uur uit een kamer komen door het oplossen van raadsels, puzzels en logisch denken. Heel grappig. Kosten 12.000 HUF per gezelschap. Koop een dagkaart voor het openbaar vervoer ad 1650 HUF. Het circus is leuk (Circus Classicus) aan de Allartkerti krt 7 (14000 HUF voor 4p).

 • 196498

  Hop-on Hop Off bus trip te koop in het hotel. Zo zie je Boedepest op z'n best en niet als een mol onder de grond via een metro o.i.d. Dit kan echter druk zijn.
  vanuit het hotel brengt de HopOn HopOff bus je gratis naar het Heldenplein Hier moet je wel overstappen op de werkelijke Hop-On HopOff bus die de rondrit maakt. De gratis bus is alleen een pendel met de herkenbare bus...Je moet op het heldenplein weer instappen waar je bent uitgezet om bij het hotel terug te komen!!!!..

 • 193519

  Voor het hotel, zo'n 200m naar rechts is de bushalte voor de reguliere en de shuttle bus. Deze laatste komt telkens op het hele uur, te beginnen om 10.00 uur en was telkens keurig op tijd. Je wordt naar het Heldenplein gebracht. Vanaf daar kan je met de metro (of bus/ tram) verder reizen. In het metrostation koop je bij het loket een 24-uurs kaart voor 1650 ft p.p. of 3300 ft (€ 11,50) voor een groep van 2-5 personen, spotgoedkoop dus. Terug kan met metro en bus 230 ( telkens op halve uur).

 • 161658

  Het hotel ligt ver buiten het centrum, maar met de bus ben je snel in het hartje van Boedapest. "n geweldig mooie stad die je echt gezien moet hebben.

 • 158113

  Ook hier slaan de bezuinigingen toe. Zo is de shuttlebus van het hotel naar het centrum en terug vervangen door een blauwe hop-on-hop-off bus. De meeste stoelen waren kapot, konden niet meer rechtop. Toen we hieruit kwamen stond er een jongeman kaarten te verkopen voor deze bus hoewel er een andere kwam van dezelfde maatschappij. Wij kochten kaartjes en reden een stuk mee. Toen we terug wilden hebben we ruim een uur staan wachten ipv 20 min ga dus niet met de blauwe mee, ze laten je staan.

 • 99726

  Het oude gedeelte van de stad (met onder andere het visserbastion) is zeker een bezoekje waard! Heel mooi!

 • 88900

  Fiets huren bij receptie met uitdraai route naar Szentendre. Heel erg leuk.

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat vind jij van adult only accommodaties?

Bent u de eigenaar?

Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.Klik hier voor meer informatie