Vakantie Beoordelingen Zakynthos (stad) Zakynthos vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.207 bezoekers online
Home > Griekenland > Zakynthos > Zakynthos (stad)

Beoordelingen Zakynthos (stad)

8 februari 2012

De Dionisioskerk in Zakynthos-stad

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zakynthos (stad). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zakynthos (stad). Ben je zelf op vakantie geweest naar Zakynthos (stad)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zakynthos (stad) scoort een 8,1 uit 10, op basis van 114 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Appartementen, 1 Aparthotel, 1 Camping, 9 Hotels en 1 Villa in Zakynthos (stad). Op Zoover vind je bovendien 149 vakantiefoto's van Zakynthos (stad). Je kunt 3 video's van Zakynthos (stad) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zakynthos (stad). Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos.

102 beoordelingen over Zakynthos (stad)

met partner, Okt. 2011
Mooi gezellig eiland
de heer Linthorst
Sfeer
23-10-2011 Vooral in het voor- en naseizoen een eiland dat fijn is om te bezoeken.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Moet je doen
uiterweg27
Sfeer
31-10-2011 In de zomer voor de jongeren in het voor en naseizoen voor de rustzoeker.

Altijd mooi weer in de zomer!
R Rustema
Sfeer
20-9-2011 We hadden drie maanden prachtig weer, nooit onder de 30 graden, terwijl het in Nederland drie maanden regende en koud was. Op 24 augustus is het Agios Dionisios (sint Dionisios-dag) en moet je in de stad de parade gaan bekijken. De noordkant is het mooist, de populaire stranden hebben een luidruchtige deejay. In Tsilivi is het goed (kite)surfen als er wind is.

De beste prijzen en lastminutes voor Zakynthos (stad) bij:

met partner, 2011
Niet de moeite waard!
Melanie
Sfeer
15-6-2011 Als je naar een Grieks eiland gaat vanwege de leuke authentieke griekse stadjes en dorpjes en cultuur dan moet je NIET naar Zakynthos gaan. Er is namelijk niets ouds daar omdat het ooit met een aardbeving kapot is gemaakt. De stranden zijn viezig, de dorpjes niks bijzonders en alleen de kustlijn en de natuur zijn mooi om doorheen te rijden (maar dat heb je in 1 dag gezien). De zee zelf is wel prachtig, maar ja, dan vanaf een boot ofzo. Wij hebben ons ontzettend verveeld.

Als je wilt zuipen, feesten, sexen en gokken dan is het vast geweldig, Laganas is de meest vreselijke plek die we ooit hebben gezien. Maar blijkbaar zijn er mensen die dit geweldig vinden.

met partner, Sept. 2010
Leuk voor een nbewolkte dag
RolandenLinda
Sfeer
4-4-2011 Als het een keer een wat minder zonnige dag is, is het een keer de moeite waard om door deze stad te struinen. Een paar leuke winkelstraatjes. Een bezoek bij een viszaak is ook een leuk. Langs de boulevard staan een paar mooie kerken. Het is er nooit echt super druk. Genoeg restaurants om wat te gaan eten of te drinken.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Nefis Travel voor dagtrips Zakynthos
sproet
Stranden
5-9-2010 Ook wij zijn mee geweest met de dagtrips die TO aanbiedt. Wat een leuke dame en wat weet zij de mooie, niet door toeristen overspoelde plekjes op Zakynthos goed te vinden! En ze besteedt tijdens de eco vriendelijke boottocht om de schildpadden te zien, ook nog eens op een leuke manier veel tijd aan de kindjes aan boord. Niet alleen mooi voor ouders, ook de kinderen vervelen zich dus niet. 10 punten voor host, onze kinderen waren na een half uur al dol op haar.

Prachtig eiland
Bol
Omgeving
2-7-2009 Wij verbleven van 15 t/m 22 Juni 09 in Tsivili.We hebben de excursies gedaan om het eiland te verkennen.Het is een heel mooi eiland met prachtige stranden super helder water,dat je bij thuis komst denkt dat het nep foto's zijn.Verder kan je erg lekker eten en zijn er heel veel mooie dingen tezien.

Rust en lekker eten
GJO
Omgeving
9-6-2009 Voor een mooie rustige streek moet je naar Vasilikos en eten bij Anna en Harry, voor feestveesten moet je naar Laganas

met partner, 2009
Geweldig mooi eiland
nolsen
Sfeer
22-3-2011 super mooi eiland met super goed hotel, prachtige omgeving en een hele leuke stad, gezellige mensen!!

Fassinerend mooi
Christine
Stranden
22-10-2008 Wij zijn reeds 5 maal naar Zakyntos geweest in de zomer de rust de natuur vriendelijke mensen bekoeren ons telkens weer. Nu zouden wij graag eens in de winter gaan Heeft er iemand tips voor ons? Hoe bereikbaar in de winter?

met een groep (2)
alleenreizend (2)