Hotel The Bay (vh Golden Bay)**** in Vassilikos / Porto Roma Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover
Kies een internationale website
30 mei 2012
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel The Bay (vh Golden Bay)****
GOLDEN BAY VASSILIKOS, 29100, Vassilikos / Porto Roma
Hotel The Bay (vh Golden Bay)
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Bay (vh Golden Bay)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Bay (vh Golden Bay)**** in Vassilikos / Porto Roma, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28
vakantiefoto's
van Hotel The Bay (vh Golden Bay)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met jonge kinderen
(2)
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(26)
ALL
met partner, Aug. 2010
"Dik in orde!"
annick bellens
8-9-2010
Prachtig modern hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel (vlot engelstalig). Ruime kamer, elke dag netjes onderhouden. Gevarieerde maaltijden maar geen overdaad. Geen pendeldienst en aangezien het openbaar vervoer in Vassilikos beperkt is, ben je aangewezen op taxi of huurwagen om tot in de verderaf gelegen plaatsen te geraken voor een avondje uit of om te winkelen. Mooi & proper fijnzandstrand, gemakkelijke ligstoelen aan strand en zwembad (gratis). Ideaal om tot rust te komen. Animatie: weinig of niets. Wij gaan nog terug!
met partner, Mei 2010
"Uitstekend hotel!"
Ferdi & Willeke
31-5-2010
Vandaag terug gekomen na 10 dagen The Bay. Wij hebben een erg leuke vakantie gehad in een uitstekend hotel. Alhoewel het diner, wat inbegrepen is, niet om over naar huis te schrijven is. De pasta's o.a. waren ronduit zout en niet lekker. Daar wij de beschikking hadden over een auto was dit probleem snel opgelost door overal op het eiland in de leuke taverne's te eten. Het ontbijt is simpel, maar gewoon goed en niets op aan te merken. Overigens is de bediening zeer behulpzaam en zijn je snel van dienst.
Van het strandje bij het hotel hebben we elke dag genoten. Er hangt een heerlijke rust en het aanzicht is prachtig. Het Beach Restaurant en Bar waar je de lunch kon bestellen was in tegenstelling tot het diner van uitstekende kwaliteit.
Op de kamer was niets aan te merken. Elke dag super schoon gemaakt en netjes alles verschoond.
Wij kunnen iedereen die op zoek is naar een heerlijke vakantie (met of zonder kinderen) The Bay aanraden als verblijf. Aanrader is wel een auto!
met jonge kinderen
"Prima gelegen strandhotel, minpunt : resto"
Marijke Permentier
22-8-2009
Hotel was prima gelegen aan het zandstrand, goed voor kinderen. Onze kamer was in orde, houden wel rekening met uw wensen (zeezicht en kamer op gelijkvloers). Groot minpunt was de netheid & service in het restaurant. Buffetten waren niet schitterend, weinig keuze & wat koud moest zijn was lauw en wat warm moest zijn was koud. Jammer want zo zakt de beoordeling direct naar beneden.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Bay (vh Golden Bay)****...
Verklein aantal aanbieders
Booking.com
Travelbits
Meer aanbieders
met partner, Juli 2009
"Voor wie van rust houdt"
jaafje
30-7-2009
Het hotel is vrij rustig gelegen er zijn maar een paar winkeltjes in de buurt op loopafstand. Je kunt er ook een auto huren bij potamia (3dagen 90euro). Onze kamer was bij aankomst wel schoon maar na een week hebben we toch maar eens gevraagd of ze nog wilden schoonmaken (wc bijv.). Het eten was goed wij waren er voor twee weken en toch elke dag een tikje anders maar niet echt uitgebreid.Let op als je zeezicht boekt je hebt kans dat je tegen een dak aankijkt richting de zee zoals wij dus. De service in het hotel was prima 1x lekke douchebak en 1x tv kapot . nog dezelfde dag werd het gerepareerd! De strandstoelen waren goed elke dag plek aan het strand (er waren gelukkig niet van die eikels die handdoekje gingen leggen) Het eiland op zich is mooi groen en als je schildpadden wilt zien kun je zelf een bootje huren of meegaan met een schip doe dit in de morgen als het meestal windstil is zie je de schildpadden boven komen op het water! al met al een goed hotel en een mooi eiland!
l
met partner, Juni 2009
"Prachtig hotel"
Edwin
29-12-2009
Mooi hotel. Goede uitvalsbasis als je een auto huurt (prima ter plaatse te regelen bij Potamia). Zeer mooi zwembad met prima 'lunch'restaurant erbij en goede ligbedden e.d. Restaurant (ontbijt en diner) enigszins massaal, maar bediening heel goed. Leuk buffet, met iedere dag redelijk afwisselende gerechten.
Het hele eiland Zakyntos is goed te bereizen vanaf hier. Mooi eiland, leuke stranden en aardige mensen. Laganas raad ik af.
"Hotel om tot rust te komen."
Anja & Erwin
21-6-2009
09/06/09-19/06/09
Bij aankomst stelden we vast dat de vloer van onze kamer niet gepoetst was. Teveel nieuwe gasten die dag was de uitleg van de poetsverantwoordelijke. Dit past niet, maar gelukkig was de kamer de volgende dagen telkens netjes gepoetst.De buffetten 's morgens en s' avonds waren lekker maar beperkt in keuze in vgl met onze vakanties op andere Griekse eilanden.
Hotel is mooi gelegen maar heel rustig, was voor ons geen probleem.
Mooi zwembad en goede ligstoelen.
Wij hebben 2 dagen een auto gehuurd en naar de blauwe grotten gereden en zelf vanuit Porto-Vromi een boot genomen naar de ships-wreck. De baai waar dit schip ligt is mooi.
Ook nog boottocht gedaan met reisorganisator naar keri-kliffen,mooie boottocht, en we hebben de schildpadden gezien.
Wij vinden Zakynthos mooi en hebben hier een fijne vakantie gehad.
"Geen aanrader"
Vincent en Rita
14-6-2009
Wij hebben The Bay geboekt, het zou een rustige omgeving zijn, geen uitgaansgebied maar wel wat winkeltjes en restaurantjes in de buurt. Pas op want er is echt helemaal niets in de buurt, de busverbinding met Zakynthos stad is een ramp dus je bent aangewezen op een taxi, s'avonds een leuk wandelingetje is er niet bij, je bent echt aan het hotel gebonden. Het eten was kwalitatief niet slecht maar weinig fantasie, we hebben niet Grieks gegeten en ontzettend weinig variatie. Het meest nabije plaatsje waar je een excursie kan boeken welke beter is als bij de reisorganisatie is op 15 minuten met de auto dus daar loop je niet even naar toe.
Er loopt een entertainer rond wat echt nergens op slaat, die organiseert helemaal niets, valt af en toe alleen de gasten lastig met onzin verhalen en als hij wat organiseert s'avonds dan is het alleen voor Engelsen. Voor kinderen geen kidsclub ofzo.
met jonge kinderen, Mei 2009
"Prima hotel, veel kleine kinderen (<2 jr), rustig"
P& S & A
12-6-2009
We hadden een ruime suite met zeezicht. Vanaf ruime balkon op 2de verdieping hadden we een super uitzicht over de azuurblauwe zee. Rustige ligging en keurig schoon. De medewerkers zijn vriendelijk en werken hard. Het eten was niet slecht maar gewoon echt buffet; alles erg gaar. Geen show cooking of a la card. Iedere dag wel wat anders maar niet indrukwekkend. Zwembad klein,strand heel mooi en schoon. De zee is kraakhelder, en al een heerlijke temperatuur.
TIPS:
Simply Greek Vassilikos:Lekker eten, heerlijke wijnen, super gastvrij: . Alexander (gr) en Harmke(nl) . Grieks eten maar met een Nederlandse bijdrage: Kruidenboter bij je brood, amuse. Zeer scherpe prijs. Hun gastvrijheid heeft een onvergetelijke indruk op ons gemaakt! Zulke lieve hardwerkende mensen!
Autohuur bij Potamia: 5 min vanaf het hotel. Je loopt het terrein af links. heuveltje af en bij de Tsplitsing weer links, na 300 m aan de rechter kant. Goedkoper kan niet, nieuwe kleine auto's, betrouwbaar, heel relaxed!
met vrienden, Mei 2009
"Een echte aanrader"
verrydt nancy
10-6-2009
Hotel "The Bay" is een echte aanrader voor een rustige en relax vakantie !
Het eten was super lekker , griekse keuken !
Heel vriendelijk personeel !
Mooie kamers , toffe badkamer , kamernr 928 heeeeeel rustig om te slapen !
Wij hadden bovendien ook nog super goei weer , dus wij hebben echt genoten van een zalige rustige vakantie !!
Top !!!!!!!!!!!!!
" tof wanneer de zon verscheen in je naki zwemmen "
marc roef en diane ...
17-1-2009
eten was minder "weinig variaties warm of koud was allemaal dezelfde temp"
volgende
Scandinavië
Nederland
Polen
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie