Hotel Arion Renaissance*** in Vassilikos / Porto Roma Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Arion Renaissance***

30 mei 2012

Hotel Arion Renaissance*** Vassilikos / Porto Roma

Beoordelingen Hotel Arion Renaissance***

230 meters from Porto Banana beach, 29100, Vassilikos / Porto Roma
Hotel Arion Renaissance scoort een 7,9 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Arion Renaissance***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Arion Renaissance*** in Vassilikos / Porto Roma, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Arion Renaissance*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos. Vergelijk Hotel Arion Renaissance*** met andere accommodaties in Vassilikos / Porto Roma.

31 beoordelingen over Arion Renaissance***

"Prijs/kwaliteit ++ goede start lokatie"
Chantal
21-9-2008 Indr.Geen poespas,compleet hotel,geen uitblinker maar gewoon goed. Ligging:rustige weg,alle mooiste stranden van Zakynthos zijn makkelijk te bereiken.Dafni&Gerakas toppers.Service:vriendelijk personeel,ook de vrouw achter de balie,al spreekt ze slecht Engels.Eten:alleen ontbijt genomen.Simpel maar je kan zelf spullen meenemen op tafel.Een super ontbijt voor €4,- heb je bij The Coffee House naast Simpley Greek.The Coffee House heeft verder ook de beste appeltaart,pizza,stokbroodjes en mojito's!!DOEN!!Kamers:app.kamer klein!!maar alles werkte goed.Na 1 wk kregen we zonder te vragen een hotelkamer.Hier was alles nieuw en werkte alles goed.Kamer was groter dan app. maar wel meer gehorig.
Prijs/kwaliteit: wat je leest is wat je krijgt, gewoon goed in verhouding.
TIP:wil je duiken of een try dive maken.Ga naar St.Nikolaas beach en treft een prima PADI duikschool met leuk en goed personeel.

"Wat een topper"
jannie van spronsen
11-9-2008 wat een topper geweldige locatie.
leuke restaurantjes.
onion beach is heerlijk om te zitten aan zee en simply greek is heel goed en sweervol.alex is bereid om het lekkerste eten voor je klaar te maken en zit vol verassingen.een echte aanrader.de natuur is prachtig,wij hebben de bustour en boottocht gemaakt.helaas geen schilpadden gezien.
volgdjaar weer en dan huren we een auto.
jannie

met vrienden, Sept. 2008
"Dikke prima!"
Francisca
14-9-2008 Wij zaten in het appartementen complex. Het was een prima appartement. Om de dag kregen we schone handdoeken en beddengoed!! Wij hadden enkel ontbijt, dat was prima: wit brood, 2 soorten cake, cornflakes, ham, kaas, feta, omelet, watermeloen, yoghurt, jam, honing, thee en (slappe) koffie. Wij vonden het divers genoeg en lekker! Heel vriendelijk personeel.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Arion Renaissance*** bij:

"Geweldige vakantie gehad!"
Mariska Rustenburg.
2-8-2008 De vakantie kon vanaf het begin niet stuk! Ontbijt was prima in orde: meer dan we gewend waren/ dan normaal is voor een 3-sterren hotel. Schoonmaaksters kwamen niet elke 3 dagen (soms elke dag en dan weer een aantal dagen niet). Als we erom vroegen, kwamen ze meteen. Vriendelijk personeel.
Eten bij Simply Greek voor 30 euro (hoofdgerecht en drankjes).
Tip: Auto huren, zodat je in alle rust het hele eiland kunt bekijken en tussendoor zonnen op rustige stranden! Wij waren hier 9 dagen zoet mee. Ga met kinderen vooral naar Askos Stone Park. Superrustig en je mag de loslopende herten (idioot rustige beesten) en wasbeertjes voeren!!!
We hebben zelfs een schildpadje geboren zien worden op Dafni Beach. Wat wil je nog meer?
Wij zijn jonger dan 30 en geen behoefte om deze vakantie uit te gaan (komt thuis wel weer). De rust kwam mooi van pas! Het is maar net waar je naar op zoek bent...

met partner, Aug. 2008
"Genoten!!"
Tom Bul
12-8-2008 Wij waren hier 13 dagen t/m 9 augustus, en hebben ons erg goed vermaakt! Iedere dag werd de kamer schoongemaakt, en om de drie dagen kregen we nieuw beddengoed en handdoeken. Ontbijt was naar behoren. Niet super uitgebreid, maar wel alles wat je nodig hebt, en zelfs gewoon een lekker omeletje. Receptioniste lijkt in eerste instantie een beetje een chagrijnig wijf, maar als je haar een beetje door hebt, is ze juist heel erg lief! Ik vond het alleen jammer dat je voor het kluisje (3 euro p.d.) en de airco (7 euro p.d.) moest betalen. Hebben we dan ook niet alle dagen gedaan. Ook internetten is duur, 2 euro per halfuur, maar de computer is zo traag dat je maar een kwartier daadwerkelijk aan het surfen bent. Ligging is ook prima, al is er geen uitgaansgelegenheid, er zijn wel genoeg restaurantjes zoals Ionion, Vassilikos Garden en Simply Greek (aanrader!). Strand op loopafstand. Wel advies om een autotje te huren. Zakynthos is echt één van de mooiste Griekse eilanden.

"Niet voor herhaling vatbaar"
pauline
31-7-2008 We zijn 10 dgn in arion geweest.De kamer viel ons tegen.Ziet er niet zo uit als op de foto van deze site.Bedden werden na 4 en 3 dgn verschoond.De badkamer is in geen 10 dgn schoongemaakt echt VIES gewoon.Het doucheputje liep ni goed door waardoor je al gauw in nbak water stond.Koelkast maakte veel geluid waardoor je hm 's nachts uit moest zetten anders werd je er wakker van.Bij het personeel kon er geen lachje van af voelde me er niet gastvrij.Erg jammer allemaal want de omgeving is wel erg mooi dus daar hebben we zeker van genoten.Het ligt wel heel erg afgelegen dus je eet op een gegeven moment echt steeds bij dezelfde restaurantje,waarvan Simply greek de lekkerste was en je ook warm welkom werdt ontvangen int nederlands. Verder isde zeiltocht aan te raden met Alex we hebben ook 2 schildpadden heel dichtbij gezien echt super gaaf.Er waren niet zoveel nederlanders toen wij er waren.

marieke
20-7-2008 wij vonden het hotel redelijk. Het ontbijt bestond uit brood, cake en wat beleg. Avondeten hebben we er niet genuttigd, maar wat we zagen zag er ook niet heel aantrekkelijk uit. Wel genoeg restaurantjes in de buurt om te eten. Vooral simply greek is een topper!!
De lakens en handdoeken in het hotel worden om de 3 dagen verschoond, maar soms zaten er al vlekken in voor je het aangeraakt had. Niet echt heel fris dus. Het personeel is wel oke, maar niet heel gastvrij of zo. 1 staff medewerker is zelfs 1 keer handtastelijk geweest.......
Als je van uitgaan houdt, moet je hier zeker NIET zijn. Wij vonden het te rustig. Er is niets in de buurt waar je 's avonds uit kan. wij zijn rond de 30, dus dit was echt te rustig voor ons. Dan kan je beter naar Agassi gaan.
Ik denk dat dit hotel meer is voor wat oudere mensen of mensen met kinderen.

met vrienden, Juli 2008
"Super eiland"
johan petra en romi...
16-11-2008 wij zijn met vrienden in arion geweest Spiros en zijn personeel hebben het ons zeer aangenaam gemaakt goede ligging overal lekker eten strand lekker rustig een super vakantie gehad kom er zeker nog een keer weer

Familie, Juli 2008
"Heel leuk hotel"
Mar
31-7-2008 Wij zijn net terug van 10 dagen in hotel Arion Renaissance en vonden het een erg leuk hotel.
Het personeel (en eigenaar) is heel vriendelijk, vooral George van het eten.
Het eten was goed maar niet uitgebreid maar ondanks dat toch elke dag wat anders gegeten (en gelukkig geen friet!)
Verder is het er heel rustig dus als je op vakantie gaat om elke dag tot laat te stappen, moet je daar niet zijn.
En nog een tip; doe de eilandtour per Jeep das een echte aanrader, je ziet het grootste deel van het eiland ook off te road, zeer leuk ook met kinderen!
Wij hebben in ieder geval een hele leuke vakantie gehad!!

met partner, Juli 2008
"Dit nooit meer"
Pauline
30-7-2008 Het zag er aan de buitenkant wel aardig uit met het zwembad enzo maar de kamer viel onz erg tegen. Badkamer niet 1x schoongemaakt in de 10 dgn dat we er waren douche liep vol want putje was verstopt met allemaal haren. Koelkast die lawaai maakte erg irri als je lkkr ligt te slapen.
Bedden waren trouwens ook niet juf van het met spiraal matras. Het ontbijt viel ons ook tegen altijd hetzelfde witstokbrood/jam gebakken eitjes, cake, yoghurt met muesli. Mensen van het hotel waren niet gezellig kon geen lachje vanaf. Wel jmmr want de omgeving, stranden enzo waren super mooi en het mooie blauwe water echt wauw.