Beoordelingen Tsilivi

Waardering
7,5
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,2
Omgeving
7,6
Stranden
8,0
Sfeer
7,8
Het weer

17  °C

19 april 2014

Tsilivi
7,5
131 beoordelingen
Beoordelingen Tsilivi

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Tsilivi. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Tsilivi. Ben je zelf op vakantie geweest naar Tsilivi? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Tsilivi scoort een 7,5 uit 10, op basis van 131 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 27 Hotels, 8 Aparthotels en 3 Villas in Tsilivi. Op Zoover vind je bovendien 33 vakantiefoto's van Tsilivi. Je kunt 1 video van Tsilivi bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Tsilivi. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

99 beoordelingen over Tsilivi

7,5
131 beoordelingen
Waardering
7,3
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,1
Omgeving
7,5
Stranden
8,0
Sfeer
7,7
Toon score en beoordelingen van:
met een groep, Sept. 2013
"Lekkere restaurantjes"vertalen
ELL
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
7,0

23-9-2013 Leuke winkeltjes en vele betaalbare restaurantjes.
Indicatie lunch gerecht voor rond de 5-7 euro
Diner voor rond de 8-12 euro

met partner, Sept. 2013
"Gezellig eilandje"vertalen
G Verdonk
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

1-10-2013 Voor de rust en gezellig centrum

met partner, Sept. 2013
"Plaatje met heel voor ieder wat wils"vertalen
Familie Staal
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
9,0

23-9-2013 In het centrum veel eettentjes, souvenierwinkeltjes, terrasjes, dicht bij het strand, in plaats van een taxi kan men een koets met paard nemen, hele vriendelijke bediening, grote supermarkt, waterpark, midgetgolf en speelhal voor de kinderen. Pittoresk plaatsje

Sept. 2013
"Omgeving heel mooi, mooie stranden,plaatsje matig"vertalen
g.fraats
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0

19-9-2013 Lekker voor strandvakantie en wandelen in de omgeving. Het plaatsje zelf is een aaneenschakeling van toeristenkiosken en eethuisjes. Niet heel gezellig.

met vrienden, Sept. 2013
"Gezellig dorp!"vertalen
Kim
Waardering
10,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0

4-10-2013 Tsilivi is een wat rustigere omgeving, met een hoop leuke restaurantjes en barretjes om een gezellige avond te hebben. Er zijn wel discotheken maar wil je echt uitgaan kun je beter de taxi pakken richting Laganas.
Verder is het een mooie omgeving, mooie stranden en vriendelijke mensen.

met oudere kinderen, 2013
"Heerlijk."vertalen
yvonne de gooijer
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

2-9-2013 heerlijk strand, veel eetgelegenheden, voor iedereen wat te vinden.

met partner, Aug. 2013
"Prima bestemming."vertalen
Ingeborg Bruijns
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

17-9-2013 Veel leuke eettentjes, niet duur maar je krijgt niet zoveel. Perfect strand, geen stenen.

alleenreizend, Aug. 2013
"Super toeristisch"vertalen
Rob
Waardering
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

10-9-2013 Gezellige slingerende dorpsstraat vol horeca

met jonge kinderen, Aug. 2013
"Prachtig weer, matige stranden"vertalen
Bob Doorgeest
Waardering
5,0
Cultuur
1,0
Omgeving
6,0
Stranden
6,0
Sfeer
5,0

14-9-2013 Tsilivi is in feite één langgerekt lint van bars en restaurants waarvan het merendeel het niveau snackbar niet te boven komt en Karaokebars worden bevolkt door luidruchtige Engelsen.
Weliswaar is het in Laganas allemaal nog veel erger, waar zich naast Engelsen ook Russen zich een coma zuipen, maar desalniettemin kon Tsilivi ons niet echt bekoren. Wij bleven 's avonds dan ook steeds in het hotel waar het eten heerlijk en goedkoop was en de bediening zeer hartelijk en gastvrij.
De stranden van Tsilivi vonden wij niet bijzonder. Tamelijk smal en niet erg schoon. Wij gingen met de auto naar de stranden bij Vassilikos (ca. 30 min rijden). Prachtig schoon en breed en met goedkope ligbedden en parasols (6 euro voor 2 bedden en een parasol). Bovendien zijn er bij alle stranden tavernes waar je heerlijk kunt eten.
Cultuur is er nergens op Zakynthos. Historische bouwwerken zijn er niet en bovendien is in 1953 95% van alle gebouwen tijdens een aardbeving tegen de grond gegaan.

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Prima plek. Gezellig en vriendelijk"vertalen
Marcel Smits Schout...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

31-8-2013 Tsilivis is een leuk kleine plaats. Gezellig en goed eten. Perfecte vakantie gehad, dat komt mede door fantastisch en vriendelijk appartement Erietta. Met fantastisch uitzicht.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?