Beoordelingen Tsilivi

Waardering
7,5
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,1
Omgeving
7,5
Stranden
8,0
Sfeer
7,7
Zorg voor natuur
7,0
Het weer

33  °C

30 juli 2014

Tsilivi
7,5
158 beoordelingen
Beoordelingen Tsilivi

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Tsilivi. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Tsilivi. Ben je zelf op vakantie geweest naar Tsilivi? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Tsilivi scoort een 7,5 uit 10, op basis van 158 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 27 Hotels, 8 Aparthotels en 3 Villas in Tsilivi. Op Zoover vind je bovendien 70 vakantiefoto's van Tsilivi. Je kunt 1 video van Tsilivi bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Tsilivi. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

119 beoordelingen over Tsilivi

7,5
158 beoordelingen
Waardering
7,3
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,0
Omgeving
7,4
Stranden
7,9
Sfeer
7,6
Zorg voor natuur
6,7
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Juli 2014
"Redelijk"vertalen
peterenjac
Waardering
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0

29-07-2014 veel leuke restaurantjes in een drukke winkelstraat.

met partner, Juli 2014
"Leuk eiland"vertalen
John
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

28-07-2014 Huur een auto en trek het eiland rond. Iedere dag een klein stukje en je vindt de mooiste plekjes, strandje en Taverne's

met oudere kinderen, Juli 2014
"Tsilivi"vertalen
Karin Vingerling
Waardering
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

25-07-2014 Tsilivi is een klein toeristisch stadje, met veel souvenirswinkeltjes en restaurantjes. Ons Appartement lag een paar kilometer van de drukte af, Tsilivi was met de bus bereikbaar.

met partner, Juni 2014
"Leuk gezellig dorp"vertalen
Eva
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

20-07-2014 Het is een gezellig dorp met leuke restaurantjes.

met jonge kinderen, Juni 2014
"Mwoa"vertalen
janneman42
Waardering
4,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
2,0
Omgeving
4,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0

24-06-2014 Engels toeristenoord waar je niet zo veel aan mist.

met partner, Juni 2014
"Leuk stadje..."vertalen
xxxnaatxxx
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

07-07-2014 Tsivili is een leuk stadje, er zijn genoeg winkels en restaurants. Het is niet een heel druk stadje maar groot genoeg. Voor ons ideaal, wij houden niet van de massa toerisme. Je heb het na 2 keer ook eigenlijk wel al gezien.

met partner, Juni 2014
"Weinig te doen"vertalen
Truus
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

16-07-2014 weinig te doen. Als je 2 x het straatje hebt doorgelopen weet je het wel. aanrader maak een trip over het eiland

met partner, Mei 2014
"Gezellig plaatsje"vertalen
Peter en Marjolein ...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

09-06-2014 gezellig toeristenplaatsje, wel veel van hetzelfde vwb de souvenirswinkeltjes maar ook veel leuke barretjes en restaurants.

met partner, Mei 2014
"Lekker toeristisch"vertalen
Niels van der Horst
Waardering
6,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
2,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0

21-06-2014 niet ons ding maar als je er van houdt, top

Mei 2014
"Supermarkt is oke"vertalen
Gaastra
Waardering
7,0

29-05-2014 Verder hebben we Tsilivi niet bezocht

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?