Beoordelingen Tsilivi

Waardering
7,5
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,0
Omgeving
7,5
Stranden
7,9
Sfeer
7,7
Zorg voor natuur
6,8
Het weer

33  °C

22 augustus 2014

Tsilivi
7,5
165 beoordelingen
Beoordelingen Tsilivi

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Tsilivi. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Tsilivi. Ben je zelf op vakantie geweest naar Tsilivi? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Tsilivi scoort een 7,5 uit 10, op basis van 165 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 27 Hotels, 8 Aparthotels en 3 Villas in Tsilivi. Op Zoover vind je bovendien 70 vakantiefoto's van Tsilivi. Je kunt 1 video van Tsilivi bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Tsilivi. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

125 beoordelingen over Tsilivi

7,5
165 beoordelingen
Waardering
7,3
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,0
Omgeving
7,4
Stranden
7,9
Sfeer
7,6
Zorg voor natuur
6,8
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Aug. 2014
"Gezellige sfeer"vertalen
Rianne
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

17-08-2014 Veel zijn we niet in Tsilivi zelf geweest maar wat we er zijn geweest deed gezellig aan en hing leuke sfeer, de winkelmedewerkers zijn totaal niet opdringerig maar laten je gaan en staan waar je wil.
kortom gezelligheid

met oudere kinderen, Aug. 2014
"Toeristisch"vertalen
hipeboog
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
2,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

18-08-2014 Op zich een leuke plek maar het heeft weinig met griekenland te maken.
In de hoofdstraat zitten veel winkels ze verkopen allemaal hetzelfde.
Straatje ben je zo op en neer.
Voorbij de midgetgolf zit nog een 2de gedeelte ook hier veel hetzelfde.

met partner, Aug. 2014
"Beste uitvalsbasis van het eiland!"vertalen
Sanne88
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
8,0

12-08-2014 Leuk gezellig stadje. Met veel etentjes tentjes waar je vanaf 15 euro p.p. kunt eten met drinken erbij.
Beste uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Alles op loop afstand. Genoeg souvenirswinkels en supermarkten. Mooie baai met ruim strand. Leuke bars en pubs. De mensen zijn zeer gemoedelijk, veel meer dan in Turkije o.a. De jeugd kan beter naar Laganas gaan voor het uitgaansleven, maar stelletjes, ouderen en gezinnen in deze plaats ideaal voor!

met vrienden, Juli 2014
"Redelijk"vertalen
peterenjac
Waardering
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
6,0

29-07-2014 veel leuke restaurantjes in een drukke winkelstraat.

met partner, Juli 2014
"Leuk eiland"vertalen
John
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

28-07-2014 Huur een auto en trek het eiland rond. Iedere dag een klein stukje en je vindt de mooiste plekjes, strandje en Taverne's

met oudere kinderen, Juli 2014
"Tsilivi"vertalen
Karin Vingerling
Waardering
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

25-07-2014 Tsilivi is een klein toeristisch stadje, met veel souvenirswinkeltjes en restaurantjes. Ons Appartement lag een paar kilometer van de drukte af, Tsilivi was met de bus bereikbaar.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Gezellige plaats om wat te eten."vertalen
Familie Vos
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

05-08-2014 Leuk om in de winkeltjes te snuffelen. Ook leuke restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Zorba is een echte aanrader!!

met jonge kinderen, Juli 2014
"Toeristisch"vertalen
marcel_henriette
Waardering
8,0
Cultuur
4,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

01-08-2014 Geen echt dorpshart. Wel van alle gemakken voorzien.
Eten aan zee :-)

met partner, Juni 2014
"Leuk gezellig dorp"vertalen
Eva
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

20-07-2014 Het is een gezellig dorp met leuke restaurantjes.

met jonge kinderen, Juni 2014
"Mwoa"vertalen
janneman42
Waardering
4,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
2,0
Omgeving
4,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0

24-06-2014 Engels toeristenoord waar je niet zo veel aan mist.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Terug van vakantie?

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarmee schiet jij de meeste vakantiefoto’s?