Beoordelingen Tsilivi

Waardering
7,5
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
6,0
Omgeving
7,5
Stranden
7,9
Sfeer
7,6
Zorg voor natuur
6,8
Het weer

22  °C

23 oktober 2014

Tsilivi
7,5
182 beoordelingen
Beoordelingen Tsilivi

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Tsilivi. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Tsilivi. Ben je zelf op vakantie geweest naar Tsilivi? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Tsilivi scoort een 7,5 uit 10, op basis van 182 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 28 Hotels, 8 Aparthotels en 3 Villas in Tsilivi. Op Zoover vind je bovendien 74 vakantiefoto's van Tsilivi. Je kunt 1 video van Tsilivi bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Tsilivi. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zakynthos.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

141 beoordelingen over Tsilivi

7,5
182 beoordelingen
Waardering
7,3
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
6,0
Omgeving
7,4
Stranden
7,9
Sfeer
7,6
Zorg voor natuur
6,7
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Sept. 2014
"Genoeg te doen!"vertalen
J
Waardering
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

30-09-2014 Prima zandstrand. Niet het mooiste van het eiland, maar wel zand en kraakhelder water. Tsilivi richt zich volledig op het toerisme met talloze restaurantjes (aan de zee en in het centrum), meerdere barretjes en diverse supermarkten.

met vrienden, Sept. 2014
"Mooi, klein plaatsje met zeer vriendelijke mensen"vertalen
w.wende2
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

11-10-2014 Een niet al te grote plaats met voldoende winkels en restaurantjes, gelegen aan een redelijk strand met daarbij leuke restaurants, bv Moby Dick, waar je lekker kan eten voor een redelijke prijs. Omgeving is qua natuur leuk om te bekijken, maar je heb natuurlijk wel een auto nodig, anders kom je nergens.

alleenreizend, Sept. 2014
"Erg toeristisch"vertalen
Jorinde
Waardering
6,0
Cultuur
5,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
7,0

05-10-2014 Het strand was erg fijn, maar het is erg gericht op de Engelsen.

met partner, Sept. 2014
"Gezellig dorp om te verblijven"vertalen
Wim
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
4,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,0

24-09-2014 Het dorp is op engelsen ingesteld, eten drinken en uitgaansleven ook al komen er ook veel oostblokkers. Er hangt wel een gezellige sfeer en is het dus ook goed vertoeven. Prijzen zijn redelijk.

met partner, Sept. 2014
"Toeristisch plaatsje"vertalen
Ruud
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

23-09-2014 Erg Engels georiënteerd, veel restaurants, hotels en bars.

met partner, Sept. 2014
"Tsilivi is een leuk vakantiestadje"vertalen
Gi-Ango
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
5,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
4,0

05-10-2014 Veel restaurants, cafétjes, winkeltjes en overal gezellige drukte. Typische vakantiesfeer.

met partner, Sept. 2014
"Gezellig dorp"vertalen
hans
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
6,0

23-09-2014 Het dorp is niet groot maar wel gezellig om door heen telopen of gezellig te eten of wat te drinken

met partner, 2014
"Gezellig, compact"vertalen
Martijn4
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

28-08-2014 Tsilivi heeft een redelijk klein centrum wat voornamelijk bestaat uit een lange straat met diverse goede restaurants en bars. Nadeel van het centrum is dat er een doorgaande weg doorheen gaat. Dit gaat enigszins ten kosten van de sfeer. Verder goed eten bij diverse taverne's voor weinig geld.

met partner, Aug. 2014
"Geen boulevard langs zee"vertalen
loralei
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
7,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
6,0

21-09-2014 Prima bestemming, levendig dorp.

met partner, Aug. 2014
"Wauw"vertalen
Naomi
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0

08-10-2014 wij konden vanaf het strand bij ons hotel helemaal over het stand lopen naar andere barretjes en verschillende straatjes om naar de winkeltjes en restaurants te komen. wij hebben het scheepswrak en de blue caves, en het schildpadden eiland bezocht het was allemaal de moeite waard!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij je het liefst auto?